עבור לתוכן

CALL OF DUTY 4:MODERN WARFARE יצא הטריילר הרשמי+ידיעה רשמית-המשחק בלעדי למחשב.

Featured Replies

פורסם

טוב,כנראה שהיה טפשי מצידי שלא נתתי קצת מידע על המשחק:

נתחיל בכמה פרטים חשובים מאוד:

1) CALL OF DUTY 4:MODERN WARFARE הוא משחק בלעדי למחשב...המשחק יצא אך ורק לגירסאת המחשב ומפותח ע"י INFINITY WARD אשר פיתחה את COD 1 למחשב ואת COD 2 בגירסאת המחשב...

2)תאריך היציאה של המשחק הוא אי אשם בסתיו 2007...לא יותר מדי זמן מעכשיו

לאלו שמפקפקים בדבר היותו של המשחק בלעדי לגירסאת PC:

"Fourzerotwo, IW's community manager, has released a statement regarding the release date and platform Call of Duty 4 will appear on:

Some cool things to notice is that all that footage is taken directly from the SP campaign, so you're looking at the actual gameplay you'll get to play. The only exception of course are the logos, waving flags, etc. All the action is actual in-game action captured from the SP of the game.

Platform: PC

Release: Fall 2007 "

3) לחיזוק העובדה שהמשחק יוצא רק למחשב הנה עוד ציטוט מאחד מהמפתחים של INFINITY WARD:

"Badmofo, an IW developer, posted over at the Charlie Oscar Delta forums stating that the game does not use the Unreal 3 engine like most upcoming games.

1 - we are NOT using the unreal engine. Maybe it's a matter of pride, but I feel I need to note that our engine is made completely in house.

2 - Infinity Ward has always been a PC developer...nuff said. "

תרגום:

[רק של השורה הרלוונטית]

"אינפיניטי וורד הייתה מאז ומעולם מפתחת רק של משחקי מחשב...ו[בתרגום חופשי] תעשו את החשבון לבד."

And the computer can keep it.

למרבה הצער, זה לא מה שיקרה, אני מוכן להתערב על כל הוני שהוא יצא באיזהשהיא צורה לקונסולות, אז אולי לא יהיה לא 4, יהיה לו MODERN COMBAT או איזהשהוא שם טיפה שונה, אבל הוא יצא לקונסולות בטוח, מהסיבה הפשוטה -הPC הוא לא שוק ריווחי ואף חברה לא יכולה היום לפתח משחק ברמה ולהרוויח ממנו אם היא מפתחת רק לPC, אפילו בליזארד מפתחים לקונסולות כבר.

פורסם

באמא שלי אתם ילדים...

איך אפשר להבין מהמשפט הזה שזה יהיה בלעדי ל PC?

אם כבר אפשר להבין שהם מרגיעים את כל אנשי ה-PC שהוא ייצא גם ל-PC - משהו שהרבה משחקים פוסחים עליו בשנים האחרונות...

וכדי להוכיח לכם (אותו תוכן בשני העמודים, אבל Sections שונים):

http://ps3.ign.com/objects/902/902587.html

http://xbox360.ign.com/objects/902/902590.html

פורסם

קהילת ה360 מרכינה את ראשה בעוד שעוד זבל מסחרי מזהם את רפרטואר המשחקים של ה360.

פורסם

מה זה משנה יצא רק לPC או לא

בתקופה היבשה הזו כל קוץ הוא פרח וכל משחק חדש מתקבל בברכה

משנה עם הוא יצא קודם לקונסולות או לא

העיקר שנוכל להמשיך ולירות

פורסם

:goodposting:

המחשב שלי הולך לעבור שדרוג רציני רק בשביל המשחק הזה... (אולי אפילו אני יקנה אחד חדש :smile1:)

פורסם

נראה ממש טוב, אם המשחק יראה באמת כמו הטרילר ויהיה מהנה כמו קודמיו, אז יש מצב גדול שאני אפילו אשקול לקנות אותו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים