עבור לתוכן

האם קניית כונן קשיח זהה לקיים וחיבורם ברייד תגרום לשיפור מורגש בביצועים?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, ברשותי WD74GD (רפטור 74 ג'יגה) ואני מיתלבט אם לקנות עוד אחד ולחבר את שניהם ברייד, האם זה יתן לי תוספת ביצועים מורגשת?

או לקנות כונן קשיח רגיל 250 ג'יגה SATA 2 ... ?

האם יש הבדל ביצועים מורגש בין שני רפטורים ברייד לבין רפטור וכונן אחר לא ברייד?

ושאלה אחרונה , יש לי את הדגם740GD , במידה ואני מחליט לרכוש אחד נוסף, אני יכול לקנות 740ADFD שזה אותו כונן רק עם 16 מגה זיכרון קאש, ולחבר אותו ברייד? האם ההבדל בין הדגמים לא ימנע, או יפגע ברייד?

פורסם

RAID נותן שיפור משמעותי אם אתה מתעסק הרבה בעבודה עם מחשב והיא קשורה לעבודה עם HDD.

כמו להקליט ממקום למקום וכו'.

RAPTOR בעצמו HDD מאוד מהיר, ולא ממש נראה לי שתרגיש את השיפור של "ממש" , בכל מקרה, את מחירו זה לא מצדיק.

המלצה שלי-לך על איזה 250GB עם 16MB CACHE ותרוויח מקום.

ובRAPTOR תן בפירמוט יםה כזה, תעשה מחיצה של 5GB ותעביר לשפ את PAGEFILE וה TEMPים למיניהם, שלא יפריעו לC ומערכת שבו לעבוד.

פורסם
  • מחבר

אני חושש שברגע שאני אקנה 250 רגיל , אני אפסיד את הפוטנציאל מהירות של שני רפטור ברייד. אם אתה אומר שרייד מקנה שיפור משמעותי, למה שאני לא ארגיש בו? ואני מיתעסק די הרבה בעבודות בכוננן, שכוללות העברת נפחים גדוליםמג'יגה וחצי ועד 10 ג'יגה, אז אתה מאמין שאני לא ארגיש את ההבדל בין חיבור רפטור ברייד לבין חיבור כוננן רגיל? ורק אזכה בנפח נוסף? בוא ניתעלם מהמחיר...

פורסם

קח בחשבון שאתה מגדיל את הסיכוי לאיבוד מידע כי המידע יתחלק בין שני הכוננים שברייד במקרה ואחד מהם יקרוס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים