פורסם 2007 באפריל 2818 שנים שלום לכולם,סביר להניח שכל מי שמסתובב בפורום הזו פירק/הרכיב איזה חלק במחשב במו ידיו.אני בטוח שכולם שמעו כאן כל מיני כללים לגבי עבודה על המחשב החל מדברים כמו לנתק מהחשמל ועד לסדר הארקה לידיים.בסופו של דבר, תמיד יש כללים מוגזמים וכללים שבאמת כדאי להקפיד עליהם.בוא ננסה לבנות קובץ חוקים קטן וריאלי לגבי עבודה על המחשב, על מה אתם מקפידים שאתם עובדים על המחשב?
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים לראות איך מחברים את החלק, לפני שאני בכלל מנסה לחבר אותו.לא להשתמש בכלל בכח, אם אתה משתמש בכח סימן שאתה לא מכניס בכיוון הנכון.בדברים חדשים, אני נוטה לעבור בריפרוף על החוברת שבאה עם החלק (מסתכל בעיקר על התמונות).
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים לוודא שאני מפעיל לחץ סביר בעת הכנסת הכרטיסים כדי לא לגרום נזק.שהברגים מבודדים דיו.מוודא שהקפה שלי לא ישפך על המארז.
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים ללכת להשתין לפני.ואני לא צוחק.קרה לי פעם שפירקתי מחשב,והייתי חייב לשירותים,אז הלכתי,וכאילו עם השתן יצא לי הזיכרון,שחזרתי לא זכרתי מה שמים איפה...קיצר אני רציני,שלא יקימו אתכם באמצע או משהו.
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים לסגור את החתול מחוץ לחדר כי יש לו נטיה לדחוף את הראש לתוך מארז מחשב פתוח.
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים קודם כל לנתק פיזית את הכבל חשמל וללחוץ כצה פעמים על כפתור ההדלקה של המחשב כדח חרוקן קבלים.אם אין רצועת ESD אז לגעת קודם במשהו מתכתי ואז בחלקיםולדאוג שכל הכבלים מסודרים ולא פוגעים במאורר של המעבד/משהו אחראחרי שסיימתי להרכיב,להפעיל ולבדוק שעובד ואז לכבות לגמרי ולהפעיל שוב ליתר בטחון
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים אחרי שאני מרכיב, אני מפעיל את המארז כאשר הוא פתוח לניסיון, ככה שאם שכחתי משהו אני לא אצטרך לפתוח את המארז בחזרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.