עבור לתוכן

איך הופכים DVD אחד למספר CD's?

Featured Replies

פורסם

יש לי דיסק DVD, שאני רוצה להעתיק, הבעיה היא שכרגע יש לי רק מדיות CD, האם יש דרך לחלק את ה-DVD למספר סידים בגודל של 600-700 מגה כל אחד?

פורסם

depends what does the dvd hold?

what is the content of the DVD?

פורסם

rar files?

פורסם

just copy them to the pc, and arrange them in way that each 700MB of files are placed alone and then burn the, to cd's

פורסם
  • מחבר

באופן כללי, זה DVD של משחק שאני רוצה לצרוב לחבר, אבל מכיוון שאין לי כרגע מדיות DVD, אני לא יכול. כמובן שצריך לצרוב ככה שבהתקנה של כל העסק הכל יעבוד, לכן אני לא יכול להפריד בין הקבצים (יש גם כמה קבצים של ג'יגה וחצי אז זה גם בעיה), יש למישהו רעיון?

פורסם

בדרך שאתה רוצה שזה יעבוד אין דרך פשוטה לעשות את זה.

אם נכניס בחשבון את הדרך שאתה רוצה שזה יעבוד, אתה צריך לתכנת INSTALLER חדש, שזה לא ריאלי, ועדיין לא לקחנו בחשבון את ההגנה המובנית של הדיסק המקורי עצמו.

בקיצור, אל תתעצל, תקנה מדיית DVD.

פורסם
  • מחבר

עשיתי פעם את ההתקנה של אותו משחק עם DVD שרוט, ובחלקים שבהם הוא היה שרוט, ההתקנה הייתה עוצרת ומבקשת דיסק עם קובץ מסויים שהיה חיוני להמשך ההתקנה, בכל מקרה, אני חושב שהצלחתי לאלתר פתרון, תודה :xyxthumbs:

פורסם

אפשר לנסות את האופציה של "מיני DVD" אבל הוא מחלק את הDVD ל6 דיסקים... (ולפי הפעם שניסיתי את זה, אפשר להגיד שזה עובד...)

פורסם

עשיתי פעם את ההתקנה של אותו משחק עם DVD שרוט, ובחלקים שבהם הוא היה שרוט, ההתקנה הייתה עוצרת ומבקשת דיסק עם קובץ מסויים שהיה חיוני להמשך ההתקנה, בכל מקרה, אני חושב שהצלחתי לאלתר פתרון, תודה :xyxthumbs:

אם זה לא עובד אתה יכול לעשות "העתק" לתוך IMAGE ואותה לחלק ל7 קבצי RAR. כל קובץ אתה צורב לדיסק, אצל חבר שלך אתה פותח את הקבצים ומפעיל את הimage כרגיל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים