עבור לתוכן

צריך חוות דעת על המפרט הבא: (תקציב: 9678 ש"ח)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הספק שלקחת יכול להפעיל נושאת מטוסים .... הליברטי ספק מצויין ואמין , אם תבחר לקחת שני כרטיסי GTX במערך SLI זה כבר סיפור אחר כדאי לקחת 550W ומעלה ... הכל מידה של כמה אתה משקיע ומה אתה צריך ....

כולל השדרוג העתידי והכל זה הולך להיות 2 כונני 250GB,

2 8800GTS 640MB SLI

כרטיס פיזיקה

כרטיס בחיבור PCI ועוד,

אז יספיק לי 650W?

• תגובות 30
  • צפיות 1.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אור כרגע אין אף משחק (אם אני זוכר נכון) שכתוב לשתי ליבות, כך שמינימום שנתיים ייקח עד שיכתבו משחקים ל-4 ליבות.

מה גם שיהיה אפשר להריץ אותם עם E6600 וזהו.

פורסם

מאמין שכן , אבל שוב אתה זורק כסף לפח , אם תשקיע במקום במחשב על ובאלף שידרוגים, בלקנות עכשיו מחשב "סביר" של 4-5 אלף ועוד 4 שנים עוד מחשב "סבבה" של 5 אלף תקבל הרבה יותר תמורה לכסף , עוד 4 שנים 5 כרטיסי GTX לא יהיו שווים כמו כרטיס גיפורס 10 של עוד שנתיים שיעלה אלפיים שקל .......

פורסם
  • מחבר

מאמין שכן , אבל שוב אתה זורק כסף לפח , אם תשקיע במקום במחשב על ובאלף שידרוגים, בלקנות עכשיו מחשב "סביר" של 4-5 אלף ועוד 4 שנים עוד מחשב "סבבה" של 5 אלף תקבל הרבה יותר תמורה לכסף , עוד 4 שנים 5 כרטיסי GTX לא יהיו שווים כמו כרטיס גיפורס 10 של עוד שנתיים שיעלה אלפיים שקל .......

אבל כרטיסי מסך אפשר לשדרג :kopfpatsch:

אני מדבר איתך על דברים שאין בעייה לשדרג אותם,

וכמו שמי שלפניך אמר, אין היום משחקים תומכים QUAD ובקושי E6600, אז מעולה, המחשב שלי יחזיק עוד זמן.

(מילא עוד 4 שנים אני הולך לצבא)

פורסם

נתנו לך יותר מדי כסף בידיים זה הכל...ב6-7k אתה מרכיב מחשב פצצה שיחזיק לך 3-4 שנים

ואז תוכל לשדרג מה שתרצה ב2500 שנשארו....

פורסם
  • מחבר

נתנו לך יותר מדי כסף בידיים זה הכל...ב6-7k אתה מרכיב מחשב פצצה שיחזיק לך 3-4 שנים

ואז תוכל לשדרג מה שתרצה ב2500 שנשארו....

אז בו תרכיב,

אני לא מאמין שיש מחשב כזה

פורסם

טוב אור לא הבנת אותי, זה שאין שימוש היום בארבע ליבות לא אומר שאם היום תקנה 4 ליבות הוא יספיק לך ל-4 שנים.

הכוונה שלי הייתה שאין לך מה לעשות עם המעבד הזה כי הוא לא יהיה חזק היום ולא יהיה חזק אף פעם בצרכים שלך.

בעוד 4 שנים ההQ6800 יהיה עגלה בדיוק כמו שהיום ה-P4 הוא עגלה.

פורסם
  • מחבר

טוב אור לא הבנת אותי, זה שאין שימוש היום בארבע ליבות לא אומר שאם היום תקנה 4 ליבות הוא יספיק לך ל-4 שנים.

הכוונה שלי הייתה שאין לך מה לעשות עם המעבד הזה כי הוא לא יהיה חזק היום ולא יהיה חזק אף פעם בצרכים שלך.

בעוד 4 שנים ההQ6800 יהיה עגלה בדיוק כמו שהיום ה-P4 הוא עגלה.

לא בהכרח,

יש משחקים שהוא מריץ היום טוב.

(כי אפילו לי יש אותו),

ואתה אף פעם לא תדע מה יהיה בעתיד

פורסם

אתה רוצה להגיד לי שאתה משווה P-4 לE6/4XXX יש לך הפרעות רציניות.

אני זוכר שפעם נסית להסביר לך שה+3800X2 הוא טוב כמה רמות מהP-D ואתה עדיין המשכת להתעקש

שPD טוב יותר. הפנטיום 4 הוא עגלה. שאומנם מספיקה לחלק מהמשחקים אך עוד לא ראיתי משחק שיצא בזמן

האחרון (FIFA, NBA,NFS לא נחשבים) שהוא הריץ טוב, אז די לזיין במוח, ועד עכשיו מנסיון העבר

אפשר להגיד שQUAD CORE יהיה הרבה יותר חלש ממה שאנחנו חושבים.

אבל בכל זאת אתה אותו אדם אטום

פורסם
  • מחבר

אתה רוצה להגיד לי שאתה משווה P-4 לE6/4XXX יש לך הפרעות רציניות.

אני זוכר שפעם נסית להסביר לך שה+3800X2 הוא טוב כמה רמות מהP-D ואתה עדיין המשכת להתעקש

שPD טוב יותר. הפנטיום 4 הוא עגלה. שאומנם מספיקה לחלק מהמשחקים אך עוד לא ראיתי משחק שיצא בזמן

האחרון (FIFA, NBA,NFS לא נחשבים) שהוא הריץ טוב, אז די לזיין במוח, ועד עכשיו מנסיון העבר

אפשר להגיד שQUAD CORE יהיה הרבה יותר חלש ממה שאנחנו חושבים.

אבל בכל זאת אתה אותו אדם אטום

ואני צודק, אולי הפנטיום 4 לא תואם באיכויות הכי גבוהות אך הוא עדיין פועל על איכות סבבה,

מנסיון קודם

פורסם

רגע, אתה רוצה להגיד שלי הP4 הוא מעבד טוב היום?! :screwy:

פורסם
  • מחבר

רגע, אתה רוצה להגיד שלי הP4 הוא מעבד טוב היום?! :screwy:

לדרישות מינימליות-בינוניות, אז כן

פורסם

לי יש P4 ותאמין לי אין לך מה לעשות איתו היום המחשב שלי גרוטאה .....

אם תקנה מחשב 5600 2GB GTS320 MB ASUS-E

כזה חדש של היום מחשב פצצה לפאנים ב 5 אלף ככה אתהת הייה מרוצה ל 3 השנים הבאות בדוק , אחרי זה תקנה עוד אחד של 5 אלף חדש שתאמין לי לא יסתכל בכלל על הקוואד של היום ...

פורסם
  • מחבר

לי יש P4 ותאמין לי אין לך מה לעשות איתו היום המחשב שלי גרוטאה .....

אם תקנה מחשב 5600 2GB GTS320 MB ASUS-E

כזה חדש של היום מחשב פצצה לפאנים ב 5 אלף ככה אתהת הייה מרוצה ל 3 השנים הבאות בדוק , אחרי זה תקנה עוד אחד של 5 אלף חדש שתאמין לי לא יסתכל בכלל על הקוואד של היום ...

אתה יכול להרכיב לי כזה מפרט?

פורסם

אם אתה פתחת את הראש ואתה מוכן לקבל דברים שמבינים ממך מציעים אז אני מוכן לעזור.

הינה מפרט נהדר מ-IQPC שיספיק לך מעל ומעבר במיוחד אם אתה מתכנן OC

מעבד:

INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1285

לוח אם:

GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤621

כרטיס מסך:

ALBATRON PCI-EX GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤2122

דיסק קשיח:

WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤368

צורב DVD:

LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤209

זיכרון:

TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤686

כונני דיסקטים:

SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE- BLACK ¤43

מארז:

GIGABYTE AURORA TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK - GZ-FSCA1ANB ¤650

מערכות הפעלה:

WINDOWS VISTA HOME PREMIUM - 32 BIT - ENG/HEB ¤590

ספק כוח:

ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤419

מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤6875

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים