עבור לתוכן

צריך חוות דעת על המפרט הבא: (תקציב: 9678 ש"ח)

Featured Replies

פורסם

טוב בכל מקרה הנה המפרט:

צרכים: OC, SLI, גיימר כבד, תוכנות עריכה

מעבד:

INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤2968

לוח אם:

ASUS P5N32-E SLI ¤1119

כרטיס מסך:

BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC2 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤2507

דיסק קשיח:

WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤368

צורב CD-RW:

LG CDRW 52X32X52- GCE-8527B(B) - BLACK - BULK ¤114

צורב DVD:

SONY DVDRW AWG170AB2 x18 DUAL LAYER - BLACK - BULK ¤179

זיכרון:

TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤686

כונני דיסקטים:

SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE- BLACK ¤43

מארז:

NZXT LEXA w/o PSU ¤606

מערכות הפעלה:

WINDOWS VISTA HOME PREMIUM - 64 BIT - ENG/HEB ¤590

ספק כוח:

HEC ZEPHYR 650W - ACTIVE PFC ¤636

מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤9678

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

מה אתם אומרים?

יש מקום לשיפור?, לשינוי?

בתודה, אור כהן.

• תגובות 30
  • צפיות 1.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לצורך מה המחשב ? מתוכנן OC ? לוח יקר אם לא מתוכנן שימוש ב SLI

פורסם

למה יש לי דז'ה וו מטורף אור כהן? זו לא הפעם המליון בערך שפתחת דיון על המפרט שלך?

אם לא תגיד לנו שימושים לא נוכל לדעת איך להתייחס,אתה לא חדש פה - היית צריך לדעת עד עכשיו.

המעבד מיותר ככל הנראה,הלוח גם (אם אתה לא מתכנן SLI) והכ.מסך יקר להחריד כשבעוד 300-400 ש"ח קונים כבר GTX

הספק לא כדאי (ואני אישית זוכר שאמרתי לך את זה לא פעם אחת)

פורסם
  • מחבר

למה יש לי דז'ה וו מטורף אור כהן? זו לא הפעם המליון בערך שפתחת דיון על המפרט שלך?

אם לא תגיד לנו שימושים לא נוכל לדעת איך להתייחס,אתה לא חדש פה - היית צריך לדעת עד עכשיו.

המעבד מיותר ככל הנראה,הלוח גם (אם אתה לא מתכנן SLI) והכ.מסך יקר להחריד כשבעוד 300-400 ש"ח קונים כבר GTX

הספק לא כדאי (ואני אישית זוכר שאמרתי לך את זה לא פעם אחת)

דיברתי איתם על הכרטיס מסך, אולי אני יקנה בנועה כי זול שם ב500 ש"ח,

אם הספק באמת לא טוב, יש ספק אחד שאתה ממליץ עליו?

ומהיום אני כבר מתכנן ליקנות את הQ6600, גם מחירו ירד בזמן האחרון

פורסם

אחינו איזה מסך יש לך אולי זה כרטיס מיותר ?

הלוח כבר אמרו , אם אין לך תיכנון בשימוש בתכנולוגיית ה SLI השנוייה במחלוקת אין מקום ללוח כזה .

ותעיף כבר את המארז והספק הזה נמאסת באמת , יש אנטק SOINATA2 באנדל עם ספק 450W ב700 שקל שכדאי בהרבה.

אתה הולך לכוון לווינים עם המעבד הזה ? אז מה עם המחיר ירד אז קונים ? זה עדיין מעבד במחיר של מחשב .....

ואחי תתחיל להקשיב לאנשים שפה הם יודעים מה הם מדברים.

פורסם
  • מחבר

אחינו איזה מסך יש לך אולי זה כרטיס מיותר ?

הלוח כבר אמרו , אם אין לך תיכנון בשימוש בתכנולוגיית ה SLI השנוייה במחלוקת אין מקום ללוח כזה .

ותעיף כבר את המארז והספק הזה נמאסת באמת , יש אנטק SOINATA2 באנדל עם ספק 450W ב700 שקל שכדאי בהרבה.

אתה הולך לכוון לווינים עם המעבד הזה ? אז מה עם המחיר ירד אז קונים ? זה עדיין מעבד במחיר של מחשב .....

ואחי תתחיל להקשיב לאנשים שפה הם יודעים מה הם מדברים.

יש לי מסך 22 אינץ' ;D

כמו שאמרתי אני מעוניין בטכנולוגיית הSLI,

450W לQUAD ול8800 חחח :lol: :lol:, עזוב אני נישאר עם הלקסה, אבל 450W חחח :screwy:,

לווינים חחח בכל מקרה לא, אני מתכנן שהמחשב הזה יחזיק זמן מה,

ואני גם מנסה ללמוד.

פורסם

ה-Q6600 יהיה בזבוז לשימושים שלך (אלא אם כן תגיד לי מהם)

SLI יהיה שטוות אחת גדולה,עדיף לך כבר לקנות GTX אחד אם אתה כ"כ מתעקש (לחינם..)

פורסם
  • מחבר

ה-Q6600 יהיה בזבוז לשימושים שלך (אלא אם כן תגיד לי מהם)

SLI יהיה שטוות אחת גדולה,עדיף לך כבר לקנות GTX אחד אם אתה כ"כ מתעקש (לחינם..)

אמרתי כבר מהם, הם אוברקלוק, גיימר כבד, וSLI (גם גרפיקה פה ושם)

אני יודע שאתם לא אוהבים משהו את הSLI, אבל בינתיים אני קונה את הGTS כי הGTX יקר להחריד,

אם טכנולוגיית הSLI תתמוך ביותר משחקים בשנים הבאות, אוכל להוסיף עוד כרטיס מסך במחיר זול יותר.

חוץ מזה הלוח הזה בא עם 680I SLI ועוד 3 חריצי PIC-E, אז זה הלוח המינימאלי שלי,

אבל כמו שאני שואל קודם, למה הספק שבחרתי לא טוב, ואיזה ספק אתה ממליץ?

פורסם

הספק נראה לי מיותר כמו שהקוואד אף "גיימר כבד" לא צריך דבר כזה כמו גם ה SLI מיותר תקנה היום GTS ועוד 4 שנים גיפורס 10 או משו , באמת ביזבוז כסף.

שמתי ספק 450 כי לא החשוותי את הקוואד המיותר לאלתר.

ולא תכנולוגיית ה SLI לא תהייה הדבר הבא בשנים הבאות כפי שאתה יכול להיסתכל בבאנצ'ים , שני כרטיסים של כל כרטיס של ג'יפה 7 לא חזק כמו ה 8 ועוד התמיכה העתידית ב DX 10 אז בכלל .... קיצר סתם גימיק לא פרקטי אבל בא לך לזרוק כסף בכיף ...

פורסם
  • מחבר

הספק נראה לי מיותר כמו שהקוואד אף "גיימר כבד" לא צריך דבר כזה כמו גם ה SLI מיותר תקנה היום GTS ועוד 4 שנים גיפורס 10 או משו , באמת ביזבוז כסף.

שמתי ספק 450 כי לא החשוותי את הקוואד המיותר לאלתר.

ולא תכנולוגיית ה SLI לא תהייה הדבר הבא בשנים הבאות כפי שאתה יכול להיסתכל בבאנצ'ים , שני כרטיסים של כל כרטיס של ג'יפה 7 לא חזק כמו ה 8 ועוד התמיכה העתידית ב DX 10 אז בכלל .... קיצר סתם גימיק לא פרקטי אבל בא לך לזרוק כסף בכיף ...

בכל מקרה איזה ספק אתה ממליץ למערכת שכזאת?

והקווד יהיה נחוץ כבר בשנה הבאה, אם לא שנה הבאה אז שנה וחצי,

בכל מקרה הוא מה שיגרום למחשב להחזיק באיכויות גבוהות עד לנקודה שהוא יהיה בינוני (יקח עוד זמן)

פורסם

קודם כל ה-GTX לא יקר להחריד,הוא סה"כ עוד 300-400 ש"ח תוספת למחיר של הכרטיס המיותר שבחרת.

דבר שני,עד שהכרטיס הזה יהיה זול יצאו כרטיסים עדיפים יותר וזה מה שיגרום לעניין ה-SLI להיות מיותר ולצרוך חשמל באופן מוגזם ובזבזני.

דבר שלישי,אתה מתלוכנן על ה-GTX שיקר להחריד והולך וקונה מעבד מיותר בטרוף שעולה כמעט 3K? פרדוקס..

לגיימר אין שום צורך במעבד הזה,הוא סתם חם מאוד וצורך הרבה חשמל ולא ממש מתאים ל-OC. קח לך 6600 "רגיל" ותהיה רגוע

ל-GTX ומעבד 6600 כפול ליבה תוכל לקנות ליברטי 400 שיהיה מספיק

פורסם

HEC ACE580 580W 410NIS

נראה לי מספיק אבל יש פה בחור שמבין ממני שכבר שעה אומר לך שלא ללכת על קוואד ..... לדעתי תקשיב לו הוא "קצת" מבין על מה הוא מדבר חחחח.

פורסם
  • מחבר

HEC ACE580 580W 410NIS

נראה לי מספיק אבל יש פה בחור שמבין ממני שכבר שעה אומר לך שלא ללכת על קוואד ..... לדעתי תקשיב לו הוא "קצת" מבין על מה הוא מדבר חחחח.

אז מה שאתה אומר שהספק כח שבחרתי חזק מדי?

חשבתי שהוא חלש מדי,

650W טוב לאוברקלוק במערכת שלי?

ואני יודע שהוא יודע טוב במחשבים אך אני רוצה מחשב שיחזיק קצת זמן.

ולא, אני לא מתכונן לשדרג כל חצי שנה... :nono:[br]פורסם בתאריך: 28.04.2007 בשעה 14:55:40

אז מה שאתה אומר שהספק כח שבחרתי חזק מדי?

חשבתי שהוא חלש מדי,

650W טוב לאוברקלוק במערכת שלי?

ואני יודע שהוא יודע טוב במחשבים אך אני רוצה מחשב שיחזיק קצת זמן.

ולא, אני לא מתכונן לשדרג כל חצי שנה... :nono:

אז אפשר עצות לשיפור?

פורסם

טוב אני רואה שאתה ממש אטום בעניין ה-QC6600 אז תעשה כרצונך,אני את שלי אמרתי.

ליברטי 400 יספיק לך אם לא תעשה SLI

פורסם

הספק שלקחת יכול להפעיל נושאת מטוסים .... הליברטי ספק מצויין ואמין , אם תבחר לקחת שני כרטיסי GTX במערך SLI זה כבר סיפור אחר כדאי לקחת 550W ומעלה ... הכל מידה של כמה אתה משקיע ומה אתה צריך ....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים