עבור לתוכן

פנייה מרוכזת לספקית 012 עקב אי שביעות

Featured Replies

פורסם

מי שסובל מכל בעיה מצד 012 מוזמן לשלוח לי מייל עם המספר לקוח שלו ופירוט הבעיה

לציין בנושא של המייל: "פנייה ל 012" (כדי שאני לא יסנן את המייל)

המייל: ron_le4@walla.co.il

הבעיה שלי למשל היא: חסימה לאיימיול ובעיות פינגים

-----------------------------------------

עם הודעה זאת עוברת על חוקי הפורום אני יערוך אותה

-----------------------------------------

פורסם

סתם שאלה,

איך כל זה אמור לעזור\לשנות משהו?

פורסם

תפרט בבקשה על עניין חסימת האימיול ובעיות הפינגים.

פורסם

יוזמה ברוכה!

בהצלחה עם זה!

האינטרנט בארץ גם ככה חרא, שלא נדבר עם המהירות בהשוואה לחו"ל.

התאגדות גדולה עשויה להביא לשינוי, ורק שיהיה המון בהצלחה.

פורסם

יש לי רעיון יותר הגיוני,

מי שלא מרוצה שיעזוב לספקית אחרת במקום להנעל על הספקית שידועה כהכי בעייתית בארץ!

אה? הא? אהבת?

פורסם
  • מחבר

יש לי רעיון יותר הגיוני,

מי שלא מרוצה שיעזוב לספקית אחרת במקום להנעל על הספקית שידועה כהכי בעייתית בארץ!

אה? הא? אהבת?

יש אנשים שמחוייבים לשנה ולכן לא יכולים לעזוב

יש כאלה שנמצאים בחבילה משותפת עם כבלים במחיר אטרקטיבי ולא בהכרח לעזוב זה הפתרון המושלם

כרגע אני יודע ש 014 אין את הבעיות הללו אבל אולי גם הם יצטרפו ל 012 ו 013 ויתחילו לחסום את הביט רונט ואת האימיול

תפרט בבקשה על עניין חסימת האימיול ובעיות הפינגים.

כאשר אני מתחבר לאמיול הכל סבבה ב 5 שעות ראשונות לפעמים גם פחות (הכל תלוי ביום) מוריד במהירות גבוהה מעלה במהירות כמעט מקסמלית ואז פתאום נפסקת התעבורה, לפעמים זה מתבטא בהתנתקות מהשרת וללא כל אפשרות להתחבר חזרה עד לשינוי IP

מאז ש 012 התמזגו עם אינטרנט זהב ה פינגים במשחקי רשת גבוהים במיוחד לעומת חברים שלי שמחוברים דרך בזק בינלאומי (ד"א החבילה שלי היא 1.5\256 )

פורסם

לגבי ה-EMULE:

תופעות כמו שציינת לא מופיעות אצלי (אני ב-012 בחיבור ללא חייגן). תמיד אפשר להתחבר (ED2K ו-KAD). עם זאת, המהירות הממוצעת בחודשים האחרונים צנחה פלאים ונראה כי יש פחות מקורות לרוב הקבצים. לא יודע האם זה תופעה שקשורה בספק או סתם במצבה הנוכחי של רשת האימיול. קבצים מסוימים שיש בהם מקורות רבים עדיין יורדים מהר מאוד.

לגבי פינגים:

מה זה גבוה? אתה יכול לתת דוגמה לערכי PING לשרת מסוים?

כללי:

לא יודע לי על שום תופעה של חסימה גורפת של ביטורנט ואימיול ב-012. חבר שלי תמיד היה מחובר ב-012 ומוריד באימיול בקצבים מטורפים (בעיקר כי הוא מוריד סרטים ומשחקים פופולריים בעלי מאות מקורות). בחודשים האחרונים תופעת האיטיות עצבנה אותו, אז הוא עבר לטורנט וכעת שוב מוריד בקצבים גבוהים, שמתקרבים למכסימום בחבילה שלו (1.5MBIT).

פורסם
  • מחבר

חקרתי את התופעה ולאחר התקנה חדשה של אימיול עם אפשרות של הצפנת המידע ושינוי הפורטים הצלחתי להשאר מחובר יותר מ 5 שעות אחרי שאני יחזור מהעבודה אני יעדכן אם זה פתר את הבעיה לגמרי (יעברו 24 שעות)

בפורום של LIONETWORK תוכלו לקרוא הרבה על תופעה של חסימת האימיול ע"י הספקיות השונות ואיך בזק בינלאומי הבינה שאנשים עוזבים אותה מסיבה זו ולכן שינו את הגישה

לגבי פינגים גבוהים:

מעל 200

כאשר ביצעתי פינג לאתר YAHOO הפינג היה מעל 300 ,כאשר החלק של 012 עד לשרת הבא הקרוב ל YAHOO היה פינג של 280 שזה גבוה.

פורסם

אתה מבצע בדיקת פינג באמצע הורדה?

:-X

פורסם

בעיית מהירות ב... הכול חבילה של 2.5 מוריד כמו 512

30-40 קבש (פעם אחת התלוננתי פתאום האינטנט שלי נהייה מהיר)

מוגבל באימיול ל 30 הוא מגיע ל30 ועוצר (כאשר ההורה מאיטה יורד גם הוא)

בסבבה דיסי מגיע ל 60 ועוצר לא עולה ולא יורד (ההורדה שלי בסבבה לפ ני חודש היו 260-320 כיום 60 מוגבל ) ההורדה תמידש אבל תמיד כל הורדה לא משנה כמה מקורות יש בסבבה דיסי תמיד מעל 100

מתכנן הגירה ל HOT ול014

פורסם

אני לקוח של 012 והוט ואין לי בעיה עם הEMULE

לא במהירות ולא כלום

8 שעות ל 6 סרטים ועונה שלמה (22 פרקים) לא ניראה לי כמו כל כך הרבה זמן או בעיה

פורסם

לא יודע לגבי הגבלות אימיול אבל בהחלט קיימת הגבלה של תעבורה

בוא נומר יש לי תמקורות שלי ואני מוריד לרוב משרתי HTTP הבעיה היא שאחרי 800 מגה בערל ההורדה נהיית איטית מאוד

והפתרון הוא להתנתק לכמה זמן(15 דק') ואז להמשיך

פורסם

אני לא מבין למה אתם נשארים בחברה גרועה כזאת, חוץ מהתארד הזה שמעתי עוד הרבה הרבה משתמשים כעוסים על 012.

אני לא אוכל את העניין של התחייבות ודילים, אין שום היגיון בלחסוך אפילו 100 שקל ולסבול, עדיף להתחבר לחברה אחרת בחצי מהמהירות ולקבל שירות טוב.

ואין מצב שכמות כזאת גדולה של משתמשים ב012 כולם בהתחייבות, ברור שאני מתאר לעצמי שחלק לא קטן תקוע אצלהם אבל כמות הלקוחות המאוכזבים עצום.

לדעתי השיטה היחידה זה להתנתק מהם במהירות האפשרית ולהודיע להם שסיבה היא בכלל איכות גרועה מאוד של שירות ולפרט ב2-3 משפטים.

אימייל מרוכז של 20-30 איש לא ישנה כלום לפי דעתי, אני מתאר לעצמי שהם מקבלים הרבה יותר מזה בחודש.

וחוצמזה לברוח מהם זה לא רק בשביל שהמצב אצלהם ישתנה, זה בעיקר בשביל שתקבלו תמורה טובה יותר לכסף, כמו שאמרתי אפילו אם זה דורש לבחור חבילה איטית יותר בחברה אחרת, הסבל בגלישה לא שווה את המהירות (שגם ככה ב012 "מהירות" זאת לא המילה הכי מדוייקת...).

פורסם

כבר עזבתי אותם, בחצי השנה האחרונה הרמה שלהם ירדה פלאים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים