עבור לתוכן

8500GT בנועה..שו?

Featured Replies

פורסם

לא מצאתי בנצ'ים לזה.. אבל זה כרטיס די זול, מה לדעתכם המקביל שלו?

• תגובות 32
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מה לדעתכם המקביל שלו?

?fx5200

לא סליחה... RIVA TNT2

אופס שוב טעיתי טוב עכשיו באמת 7600GS

פורסם

נכון להיום, זה הכרטיס הכי חלש שתומך ב-DX10, מבחינת יכולת במשחקים, אפילו היכולת של ה-86GTS מאכזבת, אז תדמיינו לבד את הביצועים של הכרטיס הזה :cool2:

פורסם

מאכזבת את מי?

אין שום בעיה עם היכולת של 8600GTS הוא נועד לשוק הבינוני-נמוך ולא לזה שדורש 100FPS +כל הפילטרים על מקס ברזולוציה גבוה.

למשתמש הבינוני-נמוך הוא מספיק בהחלט.

פורסם

נכון, אבל איכשהו הוא קצת סוטה מהמסורת : 6600GT הציג ביצועים די קרובים ל-HI END, ובמחיר שפוי, 7600GT גם הציג קצבי FPS מעולים שלא ביישו את ה-HI END, ועכשיו ה-8600GTS, שאמור להיות אפילו יותר חזק מה-8600GT, מראה ביצועים נחותים משמעותית מה-HI END?

פורסם

"שאמור להיות אפילו יותר חזק "

מה הפלא אני לא מבין? הוא חזק ממנו.

כמו שכבר אמרתי אלו בדיוק הכרטיסים שנועדו לפלג השוק הזה אין שום אכזבה מביצועים בינוניים.

פורסם

ועדיין השאלה עומדת. למי שיש 500-600 לכרטיס מסך, שווה ללכת עם כרטיס DX10 כמו ה-8500GT או ששווה ללכת עם כרטיס דור קודם?

פורסם
  • מחבר

נכון..השאלה עדיין עומדת-אבל לגבי ה-8600 אני לא בטוח בכלל שיש כאן שאלה-הכרטיס שלי שקניתי לפני כמה חודשים באיזה 1700 שקל עכשיו אוכל אותו ה8600GT והוא עולה פחות ממנו בהמון.

פורסם

ועדיין השאלה עומדת. למי שיש 500-600 לכרטיס מסך, שווה ללכת עם כרטיס DX10 כמו ה-8500GT או ששווה ללכת עם כרטיס דור קודם?

דור קודם

פורסם

עדיף להוסיף כסף ולקחת את ה-8600GT ולעשות לו OC.

או פשוט לקנות כרטיס מסך DX9 חזק.

פורסם

ע"פ דעתי, NVIDIA תבין מתישהו שהכרטיסים האלה חלשים מדי יחסית לפלח השוק שלהם, אני בהחלט הייתי לוקח כרטיס מסך מסדרה 7 של NVIDIA או מסדרת X1xxx של AMD, לעומת זאת, ברגע ש-NVIDIA תבין שהכרטיסים האלה חלשים, היא תוציא משהו קצת יותר חזק ל-MID RANGE (שמוכר בטירוף בדרך כלל)

פורסם

נוידיה כבר הבינה את זה

ועשת את זה בכוונה

היא רק רצת לנצל את המצב שDX10 זה יותר טוב מDX9.

פורסם

ע"פ דעתי, NVIDIA תבין מתישהו שהכרטיסים האלה חלשים מדי יחסית לפלח השוק שלהם, אני בהחלט הייתי לוקח כרטיס מסך מסדרה 7 של NVIDIA או מסדרת X1xxx של AMD, לעומת זאת, ברגע ש-NVIDIA תבין שהכרטיסים האלה חלשים, היא תוציא משהו קצת יותר חזק ל-MID RANGE (שמוכר בטירוף בדרך כלל)

אני אישית אופטימי

גם X1600XT היה כרטיס מיינסטרים עלוב שהחל את דרכו בקטגוריית המשקל הבינוני (250$)

ותראו כמה הוא עולה היום

http://3btech.net/atirax12516x.html

פורסם

אני עדיין רוצה להיות אופטימי ולקוות שדרייברים יסדרו את זה או משהו...

NV חייבת כרטיס טוב ולא יקר. רוב הגיימרים לא משחקים עם כרטיס של 400$ ותתפלא, גם לא עם כרטיס של 250$.

500 שקלים זה לא מעט לרוב המשתמשים, וזה נחשב לסכום לא קטן להשקיע. ה-8600GT ואפילו ה-8500GT חייבים לאפשר למי שקונה אותם לשחק בכל המשחקים בשנה הקרובה. לא, לא על הגדרות על, אבל לאפשר לשחק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים