עבור לתוכן

LG H30N או ASUS 1814BLT?

Featured Replies

פורסם

איזה צורב עדיף?

LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA

מחיר: ¤217

או

ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA - LIGHT SCRIBE

מחיר: ¤219

אני קונה ב-IPQC

פורסם

קח את הLG.

פורסם

ההיתרון היחיד של האסוס זה התמיכה ב LIGHT SCRIBE

השאלה אם זה חשוב לך ?

אם לא אני הייתי הולך על מה שיותר זול

פורסם

lightscribe זה חרטא, זה אולי נראה נחמד, אבל פרקטית עדיף טוש, עם טוש לוקח לך חצי דקה לרשום מה שצריך עם LS לוקח חצי שעה לצרוב את המידע של התמונה, שלא לדבר עוד שהדיסקים יקרים הרבה יותר.

פורסם

אני מסכים איתך לגביי זה . אך למרות הכל אולי יש כאלה שזה שווה להם ת'זמן ואם למשל את מכין דיסק לאיזה פרויקט זה נראה קצת יותר רציני מטוש

לדעתי החיסרון הגדול הוא המדיות היקרות הזמן פחות משנה לי אבל ראבק 20 שח למדיה עדיף כבר לקנות עוד עותק מקורי

פורסם

שמע, אין לי מידע רב בקשר לאסוס, אבל בהחלט יש לי ניסיון מר מאוד עם הרבה מוצרים של LG. עד עכשיו היה לי המון מוצרים של LG, ומאף אחד הלא הייתי מרוצה. ליתר דיוק מכולם התאכזבתי ממש קשה. רבים מהם היו גם מתחום הכוננים האופטיים.

אז בזמנו כשהתחלתי את הת'רד שנהפך אחרי זה לסטיקי עצום (צורבי DVD ומה שמסביב) , ביקשתי המלצה לצורב DVD טוב ואמין, והכי חשוב, שלא יהיה LG, כי כבר אז היה לי ניסיון גרוע אתם. אבל בכל זאת קניתי בסוף את ה-LG 4120, שרבים המליצו עליו, ובביקורות אהבו אותו מאוד. למרות הכל, הצורב היה ממש אכזבה, ורחוק מלעשות את העבודה שלו כמו שצריך. אחרי שסבלתי אתו לא מעט (ועם עוד איזה DVD מקליט לסלון של LG שהוא ממש מטומטם), החלטתי שאני לא מתקרב יותר לחברה הזאת. חברה בינונית ומטה במקרה הטוב, ולא אמינה.

הרבה אנשים יחלקו על דעתי כאן, אבל אני מקווה שמי ממליץ לך על צורב מסוים עושה את זה מתוך ניסיון ולא על סמך סתם נתונים. למרות שבחלק גדול מהביקורות ממליצים עליו. אפשר לטעון שבמקרה שלי זה היה סתם חוסר מזל, אבל קשה לי להאמין שכך מאחר וסטטיסטית הסיכוי לדבר שכזה בכל כך הרבה מוצרים הוא מאוד קטן.

יכול להיות שהרוב יבחרו להתעלם מהערה זו שלי ובכל זאת יהיו מרוצים, אבל בכל זאת כדאי לחשוב על זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים