פורסם 2007 באפריל 2718 שנים אני רוצה לקנות מחשב. לא לצורך מקצועי אלא מחשב ביתי חביב למשחקים ולהורדת תוכנות וגלישה ברשת.. המשחק היחיד שאני משחקת זה סימס... אז סתם נכנסתי לחנות וביקשתי הצעת מחיר וזה מה שהיציעו: מעבד: Intel P4 3.0 Ghz / AMD Athlon 3200 לוח אם: Intel 775 / NForce 4 דיסק קשיח: 160gb 7200 8MB זיכרון פנימי: 1gb DDR2 667 כרטיס מסך: 3D 64 Mb O.B. כונן סי-די: DVDRW LGx16 / Nec x16 כרטיס קול: Advanced Logic 6 Channel כרטיס רשת: 10/100 מקלדת: Multimedia עכבר: אופטי רקמולים: 500W מארז: Midi-ATX 450W 6USB מסך: LCD DAEWOO 4MS (Samsung Panel) ''19 תוכנות: WINDOWS OFFICE (גרסה ביתית) התוכנות מקוריות , אני מקבלת את הדיסקים והרשיון. האחריות תלויה בחלקים- חלק שנה וחלק שלוש שנים אחריות. עוד 100 ש"ח התקנה סה"כ מחיר: 4330 ש"ח מה אתם חושבים? המחיר טוב? החלקים טובים? יש עוד משהו שאני צריכה לשים לב? אשמח לקבל מפרט שמתאים לי בתקציב של עד 4200 ש"ח כולל ציוד הקפי. תודה רבה מראש.. שבת שלום
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים לאאא!!!מחיר גבוה מאוד יחסית למפרט..תני תקציב ויבנו לך פה מחשב הרבה יותר טוב
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים מחבר קודם כל תודה..התקציב שלי הוא כ 4000 ש"ח..המטרה של המחשב זה גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים, הורדת שירים וכ'...לא משהו מקצועי במיוחד.אני גם צריכה את הכל..כל מה שאתם קוראים לזה ציוד הקיפי אני מתחילה מנקודת אפס...עוד שאלה קטנה: כשאתה אומר שיבנו לי מפרט, אני הולכת עם המפרט הזה לחנות ומבקשת? איך זה בדיוק הולך..תודה רבה..
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים שימי לב תערכי את הכותרת שלך (בכפתור עריכה בהודעה הראשונה). וכמובן יעזור לנו לדעת איפה את גרה, כי אנחנו מכירים הרבה חנויות חלק פחות טובות וחלק ממש מצוינות. כך נוכל לבנות לך מפרט שיתאים לך בול. אז מאיפה את בארץ? (נשמע כמו משפט פתיחה )
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים שימי לב, בצד שמאל למעלה יש לך אפשרות ללחוץ על "עריכה"אחרי שתלחצי על "עריכה" תהיה לך אפשרות לשנות את כל מה שכתבת כולל את הכותרת.פשוט תוסיפי לכותרת את התקציב וזהו. אלו החוקים של הפורום, גם לי לקח קצת זמן עד שקלטתי שיש אפשרות לערוך הודעה.אחרי שתעשי את זה אני מבטיח לך שיעזרו לך כמו שצריך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.