פורסם 2007 במאי 718 שנים מחבר אתה לא שם והוא באמצע משחק כרגע. אה זה אתה? יא סטלן למה לא נשארת?? :\ כנס עכשיו יא ראבק איזה עצבים הם היו ליימרים בטח היה להם ציטים שדפקו לשותף שלי על התחלה קיק עריכה: דביר יא שמן כנס כבר לונטרילו המסנגר המסריח לא עובד לי ררררר!
פורסם 2007 במאי 918 שנים מבטיח לשחק ב22:00 אבל תודיעו לי כן? כאילו יש משחק? או שזה רק ארגון שלו? נפגשים בונטרילו? meanwhile (אחח הפרסומת הזו עם הוקינג .. קליט ביותר ) אני צריך ללמוד למתכונת באנגלית, חלה שמועה שהמתכונת תהיה מתוך המיקודית ובמקרה השגתי אחת 8)
פורסם 2007 במאי 918 שנים אני אפתח ב 22:00 חדר בלובי 27, בשם hwzone עם הססמא ערנבגדול, כמו תמיד...אני לא נכנס לשום ונטרילו לצורך העניין, לא מת על הדברים האלה, good old fashion game.
פורסם 2007 במאי 918 שנים חח זקן! בכל מקרה, לאחר היעדרות ממושכת בגלל הדוד סם אני חוזרתרשמו אותי להיום בעשר (נקווה שאני זוכר משהו בכלל)
פורסם 2007 במאי 918 שנים גם עידן מגיע, יש בינתיים 4 שחקנים בטוחים, ו-1 מתלבט נשארו עוד 3 (או 4) מקומות , למהירי החלטה בלבד
פורסם 2007 במאי 918 שנים לא עניין של התלבטות, יש לי מתכונת ביום שישי. אם אני אצטרף למשחק או לא תלוי בהספק החומר שאני אצליח ללמוד בשעה הקרובה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.