פורסם 2008 ביוני 217 שנים למישהו יש מושג אם אני יכול לשנות את הכינוי שלי באון-ליין? (כמובן ולהישאר עם הנתונים שלי).
פורסם 2008 ביוני 217 שנים ברור אורן, אבל זה לא עוזר לי.ברגע שאני ארשום שם כינוי אחר, כל המאזן שצברתי בתור General-Guy לא יעברו למשתמש החדש.אלא בעצם יווצר מנוי נוסף חדש איתו אוכל לשחק.
פורסם 2008 ביוני 217 שנים זה מוזר... אתה בטוח במה שאתה אומר? תנסה... סך הכל תשנה את זה באתר של EA, שם הרי עשית Register וכו' וכו'...
פורסם 2008 ביוני 517 שנים משחקים היום (יום חמישי) בשעה 21:00, ב-Casual 16. משחקים:1) שי - rbu99fm2) ....3)...תצטרפו חברה
פורסם 2008 ביוני 517 שנים מה עניינים שי? תרשום אותי ואת ניר, אך נגיע באיחור קל- לקראת 21:30. אני אנסה לקרוא גם לשני חברים שלי (אבי ואיתי). ----- עריכה: הם כנראה יצטרפו אלינו מאוחר יותר אם נמשיך לשחק.
פורסם 2008 ביוני 517 שנים היי חברה, למרות שאני זה שקבעתי לשחק היום, אני לא יכול :-[. צצו תוכניות של הרגע האחרון... תשחקו ואולי אני אצטרף מאוחר יותר... מצטער ותהנו, שי
פורסם 2008 ביוני 617 שנים כן, שיחקנו ניר, טובי ואני, כולם נגד כולם. ניר משום מה לא היה מרוכז ויצא מהר, בסוף ניצחתי בקושי את טובי. משחקים היום, יום שישי בשעה 15:00 ב-Casual 16. החדר: HWzone. הסיסמא: hwzone. משחקים: 1) גיא - G-Man. 2)...? תירשמו מהר, כי יהיו הרבה אנשים.
פורסם 2008 ביוני 617 שנים מחבר כן, שיחקנו ניר, טובי ואני, כולם נגד כולם. ניר משום מה לא היה מרוכז ויצא מהר, בסוף ניצחתי בקושי את טובי. בגלל שיחת טלפון עם חבר שלי ... לא שאכפת לי . אני אולי אצטרף אני הולך לחבר לעזור לו לפרמט...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.