פורסם 2007 במאי 518 שנים מה זה DC?Disconnet כמובן:בעיה נפוצה, ברגע שהיריב מחליט שהוא לא רוצה הפסד הוא עושה ריסט/מתנתק ומתחבר לאינטרנט והדבר גורם למשחק שלך לקפוא...and it's good to be home 8)
פורסם 2007 במאי 518 שנים "לא ברחתי, התנתק לי האינטרנט" אוף אני מת לקנות ת'משחק, אם רק היה לי איפה \= אולי כשאני אסע לתל אביב :-X זה לא שאלה של אם, אלא שאלה של מתי אני קונה קשה למצוא שחקנים להאמאצ'י + הם גרועים :-\
פורסם 2007 במאי 518 שנים כי לרוב הם לא פאנטים של המשחק והם לא חורשים עליו ממש אלא בקושי מסיימים קמפיין אחד ועושים 2 משחקים בסקירמיש.
פורסם 2007 במאי 518 שנים דרך אגב, שאלה קטנה,האם סריאל של הגרסא לא ה kane edition מתאים למשחק שהוא kane edition?
פורסם 2007 במאי 518 שנים אם יש בבאג בעזריאלי את המשחק - מחר אצלי 8)אם לא אני אנסה בדיזינגוף, אם לא אז לא יהיה לי :'( (אחרי זה אני אחפש באשקלון)
פורסם 2007 במאי 518 שנים ואחד שיש לו רגיל יכול לשחק עם אחר שיש לו kane edition נכון?נכון, מלבד העניין שבעל הגירסה הרגילה לא יוכל לשחק במפות מסוימות שמגיעות כתוספת ל-Kane Edition.בכל מקרה, אין שום תוספת ששווה השקעה בגירסת Kane ואם בזמנו היו עותקים רגילים בחנות- הייתי קונה אחד כזה.
פורסם 2007 במאי 518 שנים את כל המפות המיוחדות שלא הגיעו עם הגירסה הרגילה אפשר להוריד מהאינטרנט כבר יומיים מאז שהמשחק יצא.
פורסם 2007 במאי 618 שנים מחבר לא. למה לרשום סתם? לקחתי תדיסק של אח שלי התקנתי והשתמשתי בסיראל של הגיסרה הלא KANE וזה עובד לי ;D כיאלו קניתי KANE EDITION
פורסם 2007 במאי 618 שנים חברה ידיעה מרעישה! קניתי היום CNC3 הגרסא הרגילה חזרתי עתה מתל אביב עם חבר שלקח כרטיס להופעה של אוונסנס. בכל מקרה, אני מתכוון לשחק היום (כמובן ;D) מישהו מתכנן משהו להיום? 8)
פורסם 2007 במאי 618 שנים מחבר חברה ידיעה מרעישה! קניתי היום CNC3 הגרסא הרגילה חזרתי עתה מתל אביב עם חבר שלקח כרטיס להופעה של אוונסנס. בכל מקרה, אני מתכוון לשחק היום (כמובן ;D) מישהו מתכנן משהו להיום? 8) אחלה D: אם אתה נמצא ברגע זה שלח לי הודעה פרטית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.