עבור לתוכן

Command & Conquer III : Tiberium Wars דיון משחקי רשת V1.3

Featured Replies

פורסם

אני מחובר עכשיו, מישהו רוצה להצטרף?

• תגובות 1.1k
  • צפיות 103.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

משחקים היום?

22:00 ?

פורסם
  • מחבר

באעסה.

יש לי CD KEY חוקי אבל איבדתי את הדיסק של המשחק.

שלחתי מייל לEA.. ביום שני או שלישי יחזרו אליי בטח. >:(

הנה אתר עם קראקים למשחקים חוקיים.

http://www.gamecopyworld.com/

פורסם

משחק מחר?

פורסם

טוב, אין לי מושג מה קרה עם הכרטיס מסך שלי בימים האחרונים, אבל כנראה שהתקנת ATI TOOL (בהתאם לעצתו של מישל, נציג IQPC בפורומים) שינתה משהו בדרייברים, ועכשיו המערכת שלי מקבלת שוב 9100~ נקודות ב-3Dmark06. אני חושב שאפשר להעלות שוב את ההגדרות ל-1600X1200 מבלי שזה יפריע לכולם ויתקע אותנו. מישהו רוצה משחק בערב?

פורסם
  • מחבר

טוב, אין לי מושג מה קרה עם הכרטיס מסך שלי בימים האחרונים, אבל כנראה שהתקנת ATI TOOL (בהתאם לעצתו של מישל, נציג IQPC בפורומים) שינתה משהו בדרייברים, ועכשיו המערכת שלי מקבלת שוב 9100~ נקודות ב-3Dmark06. אני חושב שאפשר להעלות שוב את ההגדרות ל-1600X1200 מבלי שזה יפריע לכולם ויתקע אותנו. מישהו רוצה משחק בערב?

לגבי הבעיה, אתה יכול לראות בעצמך אם זה בעיתי פשוט אפילו שחק סקרימס אם זה זז מקורטע זה אומר שזה יפריע.

פורסם

הבעיה קרתה כשיש עומס של יחידות בכללי, או כשיש מעט אבל אני מסתכל על שדה טיבריום. אני אנסה לעלות ברזולוציה ולעשות תגרה של שמונה שחקנים וגם להסתכל על שדה טיבריום.

פורסם
  • מחבר

הבעיה קרתה כשיש עומס של יחידות בכללי, או כשיש מעט אבל אני מסתכל על שדה טיבריום. אני אנסה לעלות ברזולוציה ולעשות תגרה של שמונה שחקנים וגם להסתכל על שדה טיבריום.

אז תקנה 100 יחידות תעביר אותם למיקום של מסך מלא, אם מקרטע לך זה לא טוב.

יש לך LEADTEK GeForce 8800GTS 320MB ? למה עבד לך זוועה?

פורסם

טוב, קניתי הפעם 24 Scrin StormRider, שנראית לי יחידה חמודה מאוד (יכולה לתקוף הכל, ללא הגבלת תחמושת, יכולה לירות לאחור, זריזה, ואלופה בקרבות אוויר-אוויר והטרדת אויב), והם היו על המסך עם המון טנקים של האויב, ללא קרטועים. אין לי מושג מה גרם למשחק (ולכל שאר המשחקים על המחשב שלי) לעבוד פתאום זוועה, אבל תודות לייעוץ של מישל (נציג IQPC פה בפורומים) הבעיה נפתרה, והכל חזר לעבוד כרגיל ;)

פורסם

באעסה... אחרי כמה זמן שאני נכנס למשחק .. זה יוצא ממנו עם הודעת שגיאה....

מה זה אומר ואיך אני מתקן את זה? (CD KEY חוקי לגמרי.. כמו גם המשחק מותקן מהדיסק המקורי)

[attachment deleted by admin]

פורסם

מה זה אומר ואיך אני מתקן את זה? (CD KEY חוקי לגמרי.. כמו גם המשחק מותקן מהדיסק המקורי)

זה כ"כ ברור- פשוט תעדכן את הדרייבר של כרטיס המסך שלך ותראה איך זה נפתר.

*אהמ אני מחובר, רוצים משחק?*

פורסם

תתקין DX מחדש.. זה כנראה יכול לעזור (פשוט זו הודעת שגיאה עם פירוט לגבי אחד הקבצים מה-DX).

אם לא, לעדכן ת'דרייבר של כרטיס המסך.

פורסם
  • מחבר

נסה להתקין שוב :o

פורסם

The Dom- סידרת כבר את הבעיה?

--------------

מחר, יום שישי ה-02/05/08 משחקים בשעה 14:00.

ניפגש בלובי של Casual 16.

החדר: HWzone.

הסיסמא: hwzone.

משחקים:

1) גיא - G-Man.

2) ניר - Skeleton.

3)...?

------------

ובלי קשר- אני מתחבר עכשיו 8)

פורסם

לא יודע אם אני אהיה בחזרות בשעה הזאת או לא, אז תשאיר אותי בסימן שאלה. אם אני אגיע בזמן, אני אצטרף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים