פורסם 2008 באפריל 2017 שנים אגב, לא ידעתי שתכננתם משחק להיום בבוקר, סתם נכנסתי, בלי להודיע - טובי מזמין אותי למשחק, ואני עם כולכם באותו החדר לפתע... הפתעה נחמדה זאת הייתה. רק היה חסר שכולנו היינו צועקים שם Surprise!! היה כייף. הרבה זמן לא שיחקנו כ"כ הרבה שחקנים ביחד. טובי שמתי לב שהשתפרת, במיוחד במשחק האחרון שהיית מאוד משמעותי. מה אתם אומרים על משחק all vs. all בפעם הבאה?
פורסם 2008 באפריל 2017 שנים נו באמת, כולה שאלתי אם מישהו מתכוון לשחק היום היום בשעה 23:00 מישהו רוצה?
פורסם 2008 באפריל 2017 שנים היום בשעה 23:30 אני אהיה בדרכי לעוד משמרת לילה בעבודה, אז הפעם לא אצטרף אליכם אבל את הנוהל אתם מכירים - לשמור replays
פורסם 2008 באפריל 2017 שנים מחבר אולי גם אני אתחבר, מחר אתם רוצים ב11 כמו היום?גיא סליחה על מה שהיה היום במפגש, מהבוקר הייתי עצבני על שטויות.
פורסם 2008 באפריל 2017 שנים כינוי הרשת הקבוע שלי (והראשון שלי פה ב-HWzone) הוא ORENSTC, ולכן אם החשבון שלי מאז עדיין קיים, זה יהיה זה טוב, כל העדכונים מותקנים וה-FW המ***** שלי מכוון לתת למשחק לתקשר, ונרשמתי אצל EA (ובטאיוואנית, לא סתם). באיזה חדר אתם?
פורסם 2008 באפריל 2117 שנים ^^ Welcome back commander מחר יש לי יום חופש, מקווה שגם לכם. בואו נארגן עוד מפגש גדול כמו אתמול: מחר, ה-22/04, בשעה 11:00 בבוקר. כרגיל, ניפגש ב-Casual 16, בחדר HWzone. הסיסמא: hwzone. משתתפים: 1) גיא - G-Man. 2) ניר - Skeleton. 3) ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.