פורסם 2007 באפריל 3018 שנים מזתומרת אין מקום? לא נורא, תמיד אפשר לסמוך על אריק שלא יגיע בסוף, אני בפנים.
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים מחבר כנ"ל.עדיין בעיות עם ברק הזונות,מחר אני מטפל בהם..!מה הניק שלכם במשחק? והשם הפרטי שלכם ;P
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים מחבר :-\ היה חיבור מחורבן כול אחד פתאום נתקע לו...בכול אופן אני יותר לא מארגן משחקים גדולים , למדתי תלקח.עדיף לארגן בינינו משחקים קטנים ואולי אפילו טורניר של 1 על 1...
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים צריך למנות וועדה לחקירת התנהלות EA במשחקי רשת. אולי וינוגראד עושה חלטורות ויעשה לנו טובה בנושא
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים מזתומרת אין מקום? לא נורא, תמיד אפשר לסמוך על אריק שלא יגיע בסוף, אני בפנים. ראית מה זה, הגשמתי לך את החלום. זה היום הזה בשבוע, עם ה2 משמרות בלי לישון חופשי נרדמתי שוב פעם...
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים צריך למנות וועדה לחקירת התנהלות EA במשחקי רשת. אולי וינוגראד עושה חלטורות ויעשה לנו טובה בנושא צריך למנות וועדת חקירה למה בskirmish היה לי 25+ FPS על 1650x1080 ובמולטי זה זז על 2 FPS הרגשתי כמו עב"מ לא ידעתי מה קורה סביבי..
פורסם 2007 במאי 118 שנים הבעיות היום היו בגלל שיש תקלה בADSL בכל אזור השרון והמרכז והתקלה תתוקן רק במהלך הלילה.
פורסם 2007 במאי 118 שנים חופשי נרדמתי שוב פעם...אל תדאג, כבר התרגלנו לזה.למעשה, לי ולדביר יש בדיחה קבועה. משהו בסגנון:מישהו: איפה אריק?גיא: אריק נרדם שוב...דביר: יש מחר גנון ;Dאחחח... מתי יגיע היום שאני אזכה לראות אותך און-ליין...
פורסם 2007 במאי 118 שנים אחי קודם כל לא שאני בא להתנשא או משו אומרים ארנב עם א ולא עם ע חוץ מזה למישהו יש איזהשהי דרך לשחק בשרתים של EA בלי CD KEY מקורי? פשוט אין לי תמקורי..חוץ מזה אם למישהו יש CD KEY מקורי והוא לא צריך ... שיביא .. אני יכול להביא לו משו בתמורה...תודה מראש
פורסם 2007 במאי 118 שנים איפה אתה חי ? תריץ חיפוש פה בפורום על המילה ערנב ב-ע' ולא בא' יא גנוב. (וגם בגוגל)ודבר שני - אם אין לך מקורי ואתה רוצה לשחק אונליין - תקנה מקורי, ותקרא את חוקי הפורום, לא מדברים כאן על warez.
פורסם 2007 במאי 118 שנים נו כוסעמק המאצי הפסיק לעבוד לי הוא לא מצליח להתחבר בכלל הוא כותב CONNECT וככה זה שעה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.