פורסם 2007 במאי 2118 שנים מחבר ניר אתה מאשר השתתפות? החדשים? מישהו? (ניר אם אתה רוצה אתה יכול לארגן את הארגון חח וכך גם לשים את זה ב"מה חדש" ) ========== אנשים שיכולים לשחק היום ב21:00 והלאה: אני marvje ========== מי אני שיש לי סמכות לאשר שחקנים לשחק או לא?
פורסם 2007 במאי 2118 שנים ראול החליט ללכת לישון? הא? אני בכלל לא הייתי שם. איך שהתחברתי ראיתי הודעה שלך Gnight או משהו כזה יאללה ראול כנס נחכה לך -- מי אני שיש לי סמכות לאשר שחקנים לשחק או לא? הכוונה הייתה אם אתה מאשר את השתתפותך שלך, והאחרים את השתתפותם שלהם
פורסם 2007 במאי 2118 שנים איך שהתחברתי ראיתי הודעה שלך Gnight או משהו כזה זה בגלל שכל ההודעות שנשלחות דרך הצ'אט של החברים בזמן שאתה לא מחובר- מגיעות אליך כשתתחבר... אז קיבלת את ההודעה האחורנה שהוא שלח למישהו אחר. מי אני שיש לי סמכות לאשר שחקנים לשחק או לא? בדיוק! מי אתה בכלל
פורסם 2007 במאי 2118 שנים עכשיו אני צריך להסביר לחברים שלי למה אני נוטש אותם בBF2 ... אני אקבל מכות או קיי, המשתמש הוא xVertigo לאיזה שרת להתחבר? אתה לא צריך לעזוב את BF2 בשביל CNC3 ,אפשר לשלב (כמוני )
פורסם 2007 במאי 2318 שנים שם פרטי : אורכינויי בפורום : orjerbyכינויי במשחק : orjerbyתוסיפו אותי.מדיי פעם אני יכנס לחדר 27, ויחפש אותכם =]איזה סוגי משחקים אתם משחקים? כמה על כמה ?נ.ב. גם אני שיחקתי BF2 פעם =]
פורסם 2007 במאי 2318 שנים סוג המשחק אצלנו נקבע כמובן לפי כמות השחקנים שנרשמים למשחק...בגדול, זה תמיד קבוצה נגד קבוצה.ואין צורך שתחפש אותנו בחדר 27 מדי פעם- אנחנו פשוט נקבע פה מראש במידה ומתוכנן משחק.
פורסם 2007 במאי 2318 שנים היום יש את גמר ליגת האלופות ב-21:40.לי אישית- לא איכפת להשאיר את הטלויזיה ברקע ולשחק C&C, השאלה מה אתכם?בואו נגיד שנארגן את המשחק ל-21:30.אם לא יהיה נוח- נשנה.
פורסם 2007 במאי 2318 שנים אני לא אצפה בזה לכן לא אכפת לי מתאים לי כל שעה אז מי שמשחק היום: טובי גיא אני מי עוד?
פורסם 2007 במאי 2318 שנים איכפת לכם אם אצטרף כspectator?אני רוצה לראות משחק בLIVE- ומה לעשות.. אני נוב :-[כינוי :teimanim
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.