פורסם 2007 במאי 2018 שנים בסוף המשחק החליט לעבוד (כנראה בגלל שביטלתי את הפיירוואל של ווינדוס) המשחקים לא היו כ"כ מאוזנים אבל עדיין היה כיף Marvje אחי תביא לי את הפרטים עליך שאני אוסיף אותך לרשימה שבדיון . שלחתי לך
פורסם 2007 במאי 2118 שנים בגרות.... :lol: בכל אופן, קניתי והורדתי את המשחק אתמול (סיימתי אותו כבר כשהוא לא היה קנוי) בגלל KIDNEY נראה תוך כמה דקות אמות במשחק איתכם
פורסם 2007 במאי 2118 שנים תתחדש, אתה לא תתחרט. מחר בגרות באנגלית ולפני היסטוריה, שבוע בדיוק קודם לכן יש לי באזרחות ;D נו, איך הלך(וכן, אני מודע לזה שבזמן כתיבת שורות אלו אתה בדיוק עושה את הבגרות)? היתה לי עכשיו מתכונת חוזרת במתמטיקה(שלא ידעתי עליה ) והלך מעולה.
פורסם 2007 במאי 2118 שנים הייתי בבית כבר ב4 8) הלך מעולה פרט לשאלה שאני סקפטי לגביה :-X אז 100 כנראה לא יהיה, בכל מקרה, תמיד יש מועד ב' מישהו רוצה לשחק בערב? בלילה? בא לי עוד איזה משחק עם הרבה משתתפים (הרבה משחקים אם אני אצליח להחזיק מעמד ) היום
פורסם 2007 במאי 2118 שנים מחבר בגרות.... :lol: בכל אופן, קניתי והורדתי את המשחק אתמול (סיימתי אותו כבר כשהוא לא היה קנוי) בגלל KIDNEY נראה תוך כמה דקות אמות במשחק איתכם ברוך הבא לקהילה אם נרשמת כבר , תביא פרטים שאוסיף אותך לדיון.
פורסם 2007 במאי 2118 שנים ניר אתה מאשר השתתפות? החדשים? מישהו? (ניר אם אתה רוצה אתה יכול לארגן את הארגון חח וכך גם לשים את זה ב"מה חדש" ) ========== אנשים שיכולים לשחק היום ב21:00 והלאה: אני marvje ==========
פורסם 2007 במאי 2118 שנים עכשיו אני צריך להסביר לחברים שלי למה אני נוטש אותם בBF2 ... אני אקבל מכות או קיי, המשתמש הוא xVertigo לאיזה שרת להתחבר?
פורסם 2007 במאי 2118 שנים החדר הקבוע שלנו הוא Lobby 27, או השם המקומי - HWz Lobby שם החדר תמיד הוא HWZ וצירופים כלומר HWZ II וכן הלאה, הסיסמא היא תמיד ערנבגדול באנגלית - כלומר - grbcdsuk ד"א מה מהירות ההעלאה שלך? (ואל דאגה בקרבינו יש שחקני BF2, או לפחות לשעבר חח, אני למשל)
פורסם 2007 במאי 2118 שנים טוב מאוד, אז אנשים תהיו בלובי 27 בשעה 10!ספיר תגיע גם אתה, מקסימום נשחק שלושתנו..
פורסם 2007 במאי 2118 שנים אני וmarvi היינו שם, אף אחד לא הגיע אז נכנסו לשחק, כנס שוב, ואחרים גם כן. אני רואה שניר באמצע משחק, ובדיוק כשהתחברתי ראול החליט ללכת לישון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.