פורסם 2007 במאי 918 שנים חיילים טובים בעיקר נגד סקרין ולמקרה שיש לך כסף מיותר ואין לך מספיק מפעלי טנקים כדי להשתמש בו.
פורסם 2007 במאי 918 שנים 1. חיילים פשוטים יכולים לעשות הרבה.2. אתה לא יכול לבנות הרבה אם יש לך רק בארקס וריפיינרי נכון?3. חפש את השם שלי מסביב, בטוח תמצא...
פורסם 2007 במאי 918 שנים בחתימה למשל..ניר, תראה את ה REPLAY, מקסימום תריץ אותו עם "<"ותבין למה דביר לא יכל לבנות שום דבר חוץ מחיילים.מישהו רוצה עוד משחק ? איזה אחד על אחד ? או 2 על 2 ? אני עובד מחר ערב... לא צריך לישון מוקדם.
פורסם 2007 במאי 918 שנים כן... מצאתי, נדב. מספיק בשבילי, אני מתחיל מחר מוקדם(עד כמה ש8 וחצי יכול להיות מוקדם לתלמיד תיכון שבשאר הימים מתחיל ב11 ).
פורסם 2007 במאי 918 שנים מחבר בחתימה למשל..ניר, תראה את ה REPLAY, מקסימום תריץ אותו עם "<"ותבין למה דביר לא יכל לבנות שום דבר חוץ מחיילים.מישהו רוצה עוד משחק ? איזה אחד על אחד ? או 2 על 2 ? אני עובד מחר ערב... לא צריך לישון מוקדם.אני ואחר כך אני אצפה ואבין תטעות שלו :ם
פורסם 2007 במאי 918 שנים אמנם המתכונת רק ב12 אבל אני צריך לישון טוב מחר לאחר המתכונת אשמח למספר משחקים
פורסם 2007 במאי 918 שנים אני ואחר כך אני אצפה ואבין תטעות שלו :םטעות שלי? נדב עשה אחלה RUSH פשוט לא שמתי לב והשאיר לי רק את החיילים..למה אתה חושב שאני אקנה חיילים סתם ככה? זוכר את האימונים
פורסם 2007 במאי 918 שנים מחבר סימן שהפסדת אז יש טעויות ;םאם הוא עשה לך RUSH כנראה זה בגלל שהתפתחת לאט...אתה צריך להיות יותר זריז...לא מצליח לראות תDAMN REPLAYטוב זזתי לישון ביי.
פורסם 2007 במאי 1018 שנים הוא בנה AIRFIELDS על ההתחלה, אז הייתה לו יכולת AIR TRANSPORT למהנדסים וזו הסיבה שגם לא ראית אותם מגיעים.
פורסם 2007 במאי 1018 שנים אני עכשיו עם משקפי שמש כבר, בדיוק מכבה את המסך, יוצא לעבודה 8) זוכר ? אני עובד משמרת ערב היום.אחרי 01:00 דבר איתי....
פורסם 2007 במאי 1018 שנים מחבר הוא בנה AIRFIELDS על ההתחלה, אז הייתה לו יכולת AIR TRANSPORT למהנדסים וזו הסיבה שגם לא ראית אותם מגיעים. אההה חחח נחמד מכיר תטריק הזה... יש פתרון נגד זה, מרגלים עם חיילים פשוטים אחרי היריב ומתאמים תטקיקה לפי איך שהוא משחק , ככה עשיתי לך אריק לא סתם הייתי מוכן עם מכונות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.