עבור לתוכן

{עזרה} מחשב למשחקים חזקים ב6K

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

DXM?? מאיפה הבאת תמפרט

פורסם

חבריה היתגודדו ובואו נעשה סדר בבלאגן , אחינו אתה חייב להגיד איזה מסך יש לך ואתה מתכנן עליו כי כמו שהסברתי ל DXM בעבר אם אין לך

מסך LCD חדיש בגודל למעלה מ 20 אינטץ אין לך מה ללכת על גיפורס 8 640 מגה ביט אלא ללכת על 320 מגה בייט ולחסוך כסף כי אתה לא תרגיש בהבדל אני לא יכנס למה עכשיו זאת תורה שלמה של גדלי תמונות בשנייה במשחקים ורזולוציות קיצר אני שעה יכול לחפור על זה .....

תגיד באיזה מסך אתה תשתמש עם המחשב קודם כל .

אני הייתי בתקציב כזה ממליץ לך ללכת על AMD ללא אובר קלוק כי אתה יכול לשים מעבד פצצה כמו ש DXM שם ה 5600 מעבד שבסטוק ( ללא קירור נוסף ואוברקלוב-המהרה של הרכיב למהירות גבוהה ממהירות המפעל) וואו אני לא מאמין שאני אשכרה מסביר ביטויים שכאלה , קיצר ה AMD בלי חירטויום ייתן לך הרבה יותר תמורה לכסף שאתה תשקיע בו ולך כן רק AMD ובתקציב כזה 5600 הוא הבחירה האידאלית , המפרט של DXM מפרט מפנק טאצאפים קטנים לא יזיקו אבל זה מחשב שחבל לך על האף , אם יש לך מסך לא LCD או לא גדול מ 19 אז קח רק 320 מגה כרטיס מסך ובתקציב כזה הייתי ממליץ על כרטיס ספציפי

BFG 320MB OC2 , כרטיס ממומהר מהחברה בעל שיפור של 10 אחוז בביצוים .

אחינו DXM מה נראה לך שאתה שם קירור TONIQ 120 עם מעבד AMD ? זאת זרית כסף לפח , ועוד לקחת את הבאנדל של אנטק שיש לו קירור וזרימת אוויר מטורפת(שאני המלצתי עליו אגב :D ).

אחינו קח AMD בלי קירור נוסף הקירור סטוק (מה שבא איתו מהחנות) מעולה לא צריך להוצי עוד 250 שקל סתם חבל .....

יש עוד שאלות ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים