פורסם 2007 באפריל 2818 שנים את זה אני מנסה להסביר כבר כמה תגובות, אבל אף אחד לא מקשיב לי אם הבנץ' הזה לא אמין (וגם אני חושב ככה) אז למה צוות החדשות של HWZONE פרסם אותו ?
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים אם הבנץ' הזה לא אמין (וגם אני חושב ככה) אז למה צוות החדשות של HWZONE פרסם אותו ?HWZONE הוא לא אלוהים והם עושים טעויות
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים מה? על מה אתם מדברים? זה הכרזה רשמית של ATI שהם לא הצליחו להוציא מענה הולם לHIGH END.לא קשור בכלל לHWZONE...אם הם יתמחרו את זה נכון, אולי הם אפילו ירוויחו מזה כמו שAMD עושה יפה עכשיו.
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים מה? על מה אתם מדברים? זה הכרזה רשמית של ATI שהם לא הצליחו להוציא מענה הולם לHIGH END.לא קשור בכלל לHWZONE...אם הם יתמחרו את זה נכון, אולי הם אפילו ירוויחו מזה כמו שAMD עושה יפה עכשיו.מה קשור?
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים מה? על מה אתם מדברים? זה הכרזה רשמית של ATI שהם לא הצליחו להוציא מענה הולם לHIGH END. לא קשור בכלל לHWZONE... אז למה פה רשום בדיוק ההפך AMD promised extremely competitive pricing, and in many cases the HD2900XT will beat the 8800GTX, yet alone the 8800GTS http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=39145
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים אז למה פה רשום בדיוק ההפך AMD promised extremely competitive pricing, and in many cases the HD2900XT will beat the 8800GTX, yet alone the 8800GTS http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=39145 לדעתי הכוונה היא שהוא ינצח אותו במחיר ולא בביצועים.
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים די נמאס לי כל יום משהו אחר על הבאנצ'ים האמינים\לא אמינים...מתי הכרטיס יוצא?מתי אני אראה את הבאנצ'ים ה"בטוח יותר" אמינים?
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים מחבר טוב אני אחכה שיצאו סקירות וטווח מחירים ונראה אם יהיה שווה לחכות ל RV570 או לקחת כרטיס דור נוכחי של ATI אני חייב לאמר שבעבר בזמנו של 9500 ו 9700 ל AGP אז זו היתה התקופה של ATI עד ש NVIDIA נחלה מפלה קשה עם סדרה 5 היא התרוממה עם סדרה 6 והלאה ATI אפילו תנחל מפלה עם הסדרה החדשה אני בטוח שהסדרה הבאה בשיתוף עם AMD תביא לנו דברים חדשים בהחלט ותשפר תמצב ! אז בה לכם לחכות ל R700 כבר ?
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים אני מאחל ל-ATI הצלחה , אבל כפי שהדברים נראים , נראה את ה-G90 הרבה לפני RV570
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים מחבר אני בבעיהכי אני מחבר מחשב ל TV ורגיל ביותר להגדרות של ATIהייתי שבועיים עם כרטיס NVIDIA והתחרפנתי לגמרילכן אני שוקל רק ATI ברכישה הבאה שלי הקרבה ...וזה או X1950 XT או PROאו לחכות ל HD 2900 PROעם ליבה RV570 המדוברת
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים מחבר הכרטיסים של NVIDIA גרועים לחיבור ל TVואת זה מבין רק מי שעובד תמיד עם TV מחוברת יום יום ...הייתי שמח שתהיה אופציה אצל NVIDIA שסרט יעבוד אוטומטי בשתי המסכים גם אחרי הפעלה מחדשבלי לעשות קליק ימני בשולחן עבודה ולסמן שם ב V משהו כדי שהסרט יופיע גם ב TV ולא מסך שחור מרגיז !ושההגדרות יהיו מקצועים לחיבור ל TV כמו ב ATI עם אפשרויות יותרמה גם שאני צריך VIVO, שלא מוצאים היום בשום כרטיסי NVIDIA לצערי הרב !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.