עבור לתוכן

קיבלתי את הנייד- ביקורת קצרה ורשמים מ HP DV6257

Featured Replies

פורסם

כן כן חברים, בשעה טובה קיבלתי את הנייד הזה, שממנו כרגע נכתבת ההודעה הזאת :)

אמנם אין לי מצלמה,ולכן זה יהיה בלי תמונות אבל אני אשתדל. יאללה!

מפרט:

AMD turion 64 X2

1024mb, ddr2 667mhz

80gb HD

nforce 430 chipset

windows vista home basic

מה באריזה:

1.מחשב נייד(לא,באמת?!)

2. שלט למחשב נייד(עוד על זה בהמשך)

3.מטען

4.חוברות הוראות ואחריות ב3 שפות

רשמים ראשונים-

דבר ראשון ששמים לב אליו הוא העיצוב של המחשב.לדעתי מאוד מאוד יפה. כשהוא סגור הוא כולו שחור עם תבניות כאלו(PATTERNS) יפות אבל כמעט בלתי נראות. בפנים המקלדת שחורה והאזור שמסביבה, כולל הטאץ'פאד, כסוף\לבן כזה. מעל המקלדת יש שורה של כפתורי מגע(מה השם? כאלו שלא בולטים בכלל, אבל זה כפתור) עם בקרות ווליום ווידאו\ שזוהרים בכחול.

חיבורים:

3 חיבורי USB

קורא כרטיסים 5 באחד של RICOH

Firewire

יציאת רשת ומודם

TV-OUT וVGA

EXPANTION PORT 3

חיבור כוח

express card

WI-FI

יאללה ביצועים.

קודם כל,אני מריץ XP SP2 על המחשב הזה, ולא ויסטה, כי ויסטה נוראית.

ההארדיסק מגיע עם מחיצת שחזור-חסר תועלת לגמרי. בשניה שאתה מפרמט את המחיצה השניה(לא השחזור) לא ניתן לגשת אליה. מה HP חשבו?

בקיצור, אחרי התקנת XP ודריברים, ניגשתי לעבודה.בשימוש שוטף(אינטרנט,סרטים,אופיס) אין לי שום טענות. אם כבר, הוא יותר מהיר מהנייח שלי(מפרט בצד).משחקים שניסיתי היו ישנים(UT99,ONI,דאוס אקס) אבל הם רצו בלי בעיות. באופן כללי המחשב הזה חזק למחיר שלו, לדעתי.

מבחינת משקל הוא לא כבד במיוחד, טיפה פחות מ3 קילו.

המסך הוא 15.4אינץ רחב, שיותר חד מהCRT שיש לי בנייח(F700B).

השלט שבא איתו משמש כשלט לסרטים\מוזיקה, והוא נוח מאוד. נכנס לתוך החריץ של ה EXPRESSCARD כדי שלא תאבדו אותו.

עכשיו לנקודות הרעות :\

1. סוללה. בשימוש רציף לגמרי ורגיל(אינטרנט אלחוטי וסרט,קצת WORD באמצע) הסוללה מחזיקה משהו כמו שעתייים. אני מניח שאם להוריד בהירות במסך, ולסגור אותו כשלא משתמשים בו,אפשר לסחוט יותר. הייתי מציע לקחת מטען איתכם אם אתם ניידים מאוד, ולשקול עוד סוללה.

2. הוא די חם, לא כ"כ נוח לשים אותו על הברכיים. מצד שני, הגברים שביננו בכל מקרה לא צריכים לקרב מקורות חום לאזורים רגישים :P

וזהו בעצם. ביומיים שיש לי אותו בינתיים עולה לי הרושם שזה מחשב נהדר לשימוש יומיומי,בתקציב לא גבוה(משהו כמו 4200 ש"ח עם הרחבת זיכרון לג'יגה)

לדעתי השקעה טובה. הבניה מאוד סולידית, לא נראה לי שיקרה לו משהו בזמן הקרוב.

אם יש למישהו שאלות\ אני אשמח לענות.

פורסם

תתחדש :xyxthumbs:

יש תמונות?

פורסם
  • מחבר

בינתיים לא,נראה מה אני אוכל לעשות אחר כך :)

פורסם

תתחדש, אבל לידיעתך-3 קילו זה כן-כבד במיוחד. יש לי למעשה את אותו הנייד מבחינת מימדים, ו3 קילו זה המון, בהשוואה למשל לנייד 14.1 קל משקל. תשווה אותו עם LG T1 DUKE, ששוקל 1.9 קילו, ואתה תבין מה זה ניידות אמיתית. לא רק בקטע של להעביר אותו ממקום למקום, אלא גם להחזיק, להזיז ולשים על עצמך. עם הHP זה פשוט מאד לא נוח, ולכן ניידים בגודל הזה יהיו יחשבו לכבדים. בהחלט הנייד הבא שלי( once you go mobile, you don't go back :) ) בעתיד יהיה הרבה יותר קליל.

פורסם

"הוא די חם, לא כ"כ נוח לשים אותו על הברכיים. מצד שני, הגברים שביננו בכל מקרה לא צריכים לקרב מקורות חום לאזורים רגישים"

מצד שני, הגברים שביננו גם זקוקים מפעם לפעם למכות חום קטנות באיזורים הרגישים...

על כל פנים תתחדש.

לי יש את ה6282, אותה אריזה רק עם קור2דואו.

תגדיר חם עם תוכנה מודדת טמפ'. הדיסק הקשיח שלי מגיע ל 48 49, שזה די חמים, אני שוקל לקנות איזה COOLING PAD לימי הקיץ...

פורסם
  • מחבר

sunny jim,יכול להיות שאתה צודק. בוא נגיד את זה ככה,*לי* הוא לא כבד במידה שמפריעה, כי אצלי השימוש העיקרי שלו הוא כDTR בבית, ושימושים משרדיים מחוצה לו. אני לא רואה את עצמי רץ איתו ממקום למקום :P

bypass,יש איזו תוכנה מומלצת?

ותודה לכולם :hi:

פורסם

SPEEDFAN , ויש תכנה חמודה רק למדידת הHD העונה לשם הקורץ של HD THERMOMETER, שניהם חינמיים.

פורסם
  • מחבר

לפי HD THREM, הHD הוא 41 מעלות, שאני מניח בסדר יחסית...

פורסם

41 זה מעולה.

אבל את הטמפ' מוטב למדוד אחרי שעת שימוש לפחות, אז הדיסק מתחיל להתחמם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים