עבור לתוכן

משהו מאוד מוזר עם הדיסקים בWindows

Featured Replies

פורסם

התקנתי WXP SP2 אתמול ומאז כל כמה שעות המחשב פתאום עושה "Delayed Write Faild" כזה בצד ימין למטה ואז נעלמים לי 2 הארדיסקים(ההארדיסק של ה40 ושל ה60...)

לפני זה הוינדוס היה מותקן על ה40 ולא הייתה שום בעיה.. אחרי שהם נעלמים אני פשוט הולך לDEVICE MANAGER ועושה ריפרש ואז הם חוזרים לMY-COMPUTER...

פורסם

התקנת דרייברים לצ'יפסט?

פורסם
  • מחבר

אכן.

זה ממש מוזר, אני ממש מתחיל להתעצבן מזה.

עכשיו שמעתי שירים בוינאמפ, פתאום נתקע השיר והוינאמפ והייתי צריך לסגור אותו דרך TASK MANAGER... נעלמו הדיסקים מהMy Computer ואז הלכתי עוד פעם לDEVICE MANAGER ולחצתי עוד פעם Search for new hardware ועוד פעם כל התהליך לבד מצא פתאום עוד 2 הארדיסקים(שמחוברים בכלל בIDE ככה שאי אפשר לחבר אותם שהוינדוס פועל) והכניס את הפרטישנים לmy computer, משהו כאן ממש מסריח.

הוינדוס חדש, התקנה חדשה ונקייה. כל הדרייברים מותקנים כמו שצריך(NFORCE - 6.86 ולכרטיס 93.71)

פורסם

בדקת בכל מקרה שזה לא איזה וירוס?

פורסם
  • מחבר

כן, אין זכר לוירוסים, משהו כאן ממש מוזר... המחיצות פתאום נעלמות...

פורסם
  • מחבר

אני מצטער על ההקפצה אבל זו שטות לפתוח דיון חדש לדעתי.. עדיין לא נמצא פתרון לבעיה וזה משגע לי תשכל...

פורסם

תגיד חשבת אולי על להחליף קבל IDE לאחד חדש אני מאמין שזה יעזור לך

פורסם
  • מחבר

האמתי שלא חשבתי.. מה שכן זה התחיל לקרות רק אחרי שהעברתי את הוינדוס להארדיסק SATA 2500KS 250GB...

ככה שאני מאוד מאוד סקפטי לגבי הכבל.. אבל אני אנסה מחר.. אולי זה יעזור..

אני כבר התייאשתי כמעט.. זה הדבר הכי מוזר שקרה לי.. הרי הארדיסק IDE לא יכול ככה סתם פתאום להיעלם.. אם הוא נעלם הוא גם לא חוזר.. בגלל זה אני לא חושב שזה בעיה בכבל.. אי אפשר לנתק ולחבר הארדיסק IDE בלי לתקוע את המחשב לגמרי, זה פשוט לא עובד ככה..(זה לא כמו SATA.. SATA אפשר לחבר ולנתק כמו USB..)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים