עבור לתוכן

xp וDX10

Featured Replies

פורסם

לפי מה שראיתי אי אפשר לעשות DX10 על XP?

אני רוצה לדעת כי אני קונה בקרוב מחשב ואני צריך לדעת איזה כרטיס לקנות אז אם אני ישתמש בXP אז אני לא יוכל להריץ משחקי DX10?

פורסם

אין DX10 לXP.

תוכל להריץ את המשחקים על XP, פשוט לא יהיו לך את האפקטים של DX10.

תוכל גם לקנות כ.מסך מסדרת ה8000 של נבידיה או R600 של ATI, והם יעבדו, פשוט לא יהיה אפשרות לDX10

פורסם

קראתי שבSP3 של XP שיצא בברבעון הראשון של 2008, יהיה תמיכה בDX10.

פורסם

כן, וגם הוא יריץ ויסטה בילט אין.

פורסם
  • מחבר

ואם אני יקנה למשל כרטיס כמו 7900GS או 1950PRO אז עדיין יעבדו המשחקים של הDX10?

פורסם

יעבדו, בלי אפקטים של DX10.

פורסם

הגיוני שצריך משחק שתומך ב DX9.

פורסם

לפי מה שראיתי אי אפשר לעשות DX10 על XP?

אני רוצה לדעת כי אני קונה בקרוב מחשב ואני צריך לדעת איזה כרטיס לקנות אז אם אני ישתמש בXP אז אני לא יוכל להריץ משחקי DX10?

איאפשר כי MS לא רוצים כי זה יפגע בשיווק של הויסטה שלהם.

פורסם

גם אני ראיתי באחד האתרים המפוקפקים אתמול משהו דומה, התקנת מודולים של DX10 על XP.

פורסם

דיברו על זה גם פה באתר, בכל מקרה, נראה שטויות.

פורסם

1.אין אפשרות להפעיל את האפקטים או משחקים שתומכים ב DX10 בלבד על WINXP SP2

2.אם תהיה SP3 וכן תהיה אפשרות להשתמש בDX10 עליה אז זה לא יהיה עדכון אלה יותר התקנה של ווינדוס מחדש מה שבסוף ייצור "ויסטה מכוער יותר"

3.בקשר לאיש... גם הוא יצליח לעשות את זה (מה שלא נראה) זו כנראה תהיה גרסאת WINDOWS קוסטום מייד (כמעט בדיוני) או שישתמש במעבד בשביל החישובים (דבר שקיים כיום בערך) ואז 1.זה לא יהיה DX10 אמיתי או 2.תהיה ירידה ניכרת בביצועים

פורסם

אז עם היום אני קונה מחשב חדש מתקין XP מקבל את כל הדרייברים של המחשב לXP ואז עוד חצי שנה אני רוצה לעבור לויסטה כדי שיהיה לי משחקים לDX 10 וכו'...

מאיפה אני מביא דרייברים והכל?

והמחשב החדש של בן דוד שלי אמור להגיע בתחילת שבוע הבא אז אני מתקין לו XP למרות שאני יכול להביא ויסטה מחבר שלי שקנה אותו.

פורסם

באתר של לוח האם יש דריברים להכל :s07:

עכשיו לא כדאי להתקין וויסטה כי תאימות הדריברים שווה ל :funn:

עד שיצאו משחקי הDX10 (עוד כמה חודשים אני מאמין) הדריברים לוויסטה יהיו נורמלים (אני מקווה :kopfpatsch: )

פורסם

מה הבעיה לעדכן דרייברים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים