פורסם 2007 באפריל 2518 שנים לא חובב גדול של ניידים , אבל פשוט המחסור במקום למחשב נוסף בבית מכריחה אותי לרכוש מחשב נייד אז ככה אני צריך עזרה בבחירת המחשב התקציב עד חמש וחצי אלף שקל מה מחפש : סוללה חזקה WIDE SCREEN זכרון של גיגה HD לפחות 80 מתפשר על כרטיס מסך מובנה הצעות ?
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים כמובן http://lamir.co.il/product.asp?product=12186 די מה שביקשת סוללה חזקה (יש לחבר את הדגם הנ"ל רק עם XP) מסך מצוין (ממש הרשים אותי) זיכרון גיגה (עם חסרון קטן שזה בא בשני סימים של 512 - אבל נסבל) 80 גיגה הארד דיסק אין צורך להתפשר אפילו על כרטיס מסך מובנה - 7300GO - סביר ביותר למשחקים - STALKER לא רץ כמו שצריך , אבל שאר המשחקים שניסינו רצים לא רע בכלל בהגדרות בינוניות - טובות ברזולוצית המסך. אני אישית מאוד אהבתי את הדגם הנ"ל של לנובו. עריכה קצרצרה - רק עכשיו שמתי לב שזה הדגם עם המעבד החלש יותר (לחבר שלי יש את הT5500) וזה כנראה הויתור במחיר הזה ליביו
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים או את זה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=437&scat=339&tcat יש כאן כרטיס גרפי מובנה (לדעתי זה לא משנה כי 7300 גם לא כל כך מתאים למשחקים חדשים) אבל דיסק קשיח גדול הרבה יותר + מתנה. אבל בינינו, אני פשוט לא מבין למה אנשים מתעקשים לקנות מחשבים חלשים שעולים 5000-6000 ש"ח כשאפשר להשיג נייד חזק שהוא כמעט desktop replacement במחיר של 6000-7000 ש"ח.
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים מחבר תודה על התגובותדי נסגרתי על הLENOVO וגם קיבלתי תגובה חיובית על הדגם שגם אני חשבתי לקחת כרגע בעבודה דווקא הציעו לי לשים לב קצת על מחשבי הHPתגובות לגבי HP יש למישהו ?
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים אין לי שום דבר פרודוקטיבי לומר לגבי מחשבים מהשנה האחרונה של HP.אבל עד אז - אני ממש לא התרשמתי מאיכות הבניה , ומאוד מאוד לא התרשמתי מ"איכות" המעבדה - שמבחינתה MBR שנדפק זה נזק להארד דיסק וביקשו להחליף הארד דיסק (40 גיגה לפני חצי שנה) בעלות של , תחזיקו חזק - 1600 ש"ח , וגם זה לאחר התנהלות די מעפנה.ליביו
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים מה אתה אומר על זה:http://zed.co.il/Product.asp?ProdID=732938C2D ועם 2 ג'יגה זכרון ב4399 ש"ח....
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים בניגוד למה שכתוב בפירסום המעבד הוא CORE DUO ולא CORE 2 DUO (רואים לפי התדר ולפי קוד המעבד)הWINDOWS - לא כתוב איזה VISTA בדיוק - כנראה HOME BASIC , והכרטיס מסך הוא BUILT IN (למרות שאחד עוד סביל).הייתי מעדיף להשקיע יותר , לצאת עם מחשב מבית טוב יותר ועדיף קצת.ענין הזכרון הוא ללא ספק פלוס נחמד מאוד בדגם שהעלת - אבל זה הנתון שהכי קל לשפר.ליביו
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים בניגוד למה שכתוב בפירסום המעבד הוא CORE DUO ולא CORE 2 DUO (רואים לפי התדר ולפי קוד המעבד)הWINDOWS - לא כתוב איזה VISTA בדיוק - כנראה HOME BASIC , והכרטיס מסך הוא BUILT IN (למרות שאחד עוד סביל).הייתי מעדיף להשקיע יותר , לצאת עם מחשב מבית טוב יותר ועדיף קצת.ענין הזכרון הוא ללא ספק פלוס נחמד מאוד בדגם שהעלת - אבל זה הנתון שהכי קל לשפר.ליביובית טוב יותר ??שתדע שLG עולים באיכות הבנייה שלהם על HP (בית טוב כביכול לא?) בהרבה... אני מכיר הרבה אנשים שמאוד התרשמו מהמחשבים שלהם. הרבה מהםאמרו לי שהם מבינים למה נותנים אצלם שנתיים אחריות( כי בכלל לא משתמשים בזה....)דרך אגב מחשב מעולה במחיר טוב... גם אם זה לא core 2 duo המעבד שלו צריך לספק אותך אני חושב...
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים HP לפחות מהניסיון המוגבל שלי , אכן בעלי איכות בניה בינונית ביותר ואמינות בינונית ביותר (שמתווסף לזה שירות גרוע בארץ).עם LG אין לי ניסיון , עם לנובו וIBM יש לי אז אני רק יכול להגיד שמניסיוני הלנובו והIBM לא פחות ממצויינים.ליביו
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים מישהו יכול לתת עוד קצת מידע על המחשב הזה של LG ?? FS-2A3DEכי רק באתר שהבאתי מוכרים אותו .......
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.