עבור לתוכן

עזרה במשחק הצוללות היפהפה של השנה: SILENT HUNTER 4

Featured Replies

פורסם

אני תקוע למרבה המבוכה בשלב הראשון, אני שיחקתי בילדות עוד לפני כמה שנים במשחק השלישי וכעת במשימה הראשונה על המשימה הראשונה אני לא יכול לסיים את המשימה המזורגגת, למרות שהורדתי איזה 5 ספינות, משחתת , אחרי שהגעתי ל "איים" האלה שאח"כ הוא דורש להטביע כמה ספינות. סיימתי את שתי המשימות, וניסיתי לחזור לאחד מנמלי הבית, ללא הבצלחה, האפשרות END MISSION הייתה אפורה למרות ששתי המשימות סומנו לי בדף המפקד כגמורות . . .

איך מסיימים משימה, לאן צריך לחזור?

פורסם
  • מחבר

יומיים ואף אחד לא יודע איך אני מסיים משימה ראשונה במשחק ?!

שוב, מתחילים עם הצוללת בים, נגיד יש משימה, להגיע לאיזה מקום, מקסימום לפוצץ משהו, נגיד מסיימים, איך מסיימים את המשימה עצמה בשביל לעבור למשימה 2 ?!

פורסם

יומיים ואף אחד לא יודע איך אני מסיים משימה ראשונה במשחק ?!

שוב, מתחילים עם הצוללת בים, נגיד יש משימה, להגיע לאיזה מקום, מקסימום לפוצץ משהו, נגיד מסיימים, איך מסיימים את המשימה עצמה בשביל לעבור למשימה 2 ?!

איך המשחק הזה? הוא בגרפיקה שונה לחלוטין מ-SH3?

פורסם
  • מחבר

עדכון: מסיימים משימה ע"י חזרה ל נמל שממנו יצאת, במקרה שלי זה היה PEARL HARBOUR ויצא עדכון 1.2 שהפך את הגרפיקה ל מ ד ה י מ ה ! ! ! פשוט כמו בים אמיתי, גלים מרונדרים בשלמות ופיצוצים של אוניות שהטבעתי כמו פצצות גרעיניות, אני אומר לכם, לא האמנתי שהגענו לרמה כזאת של אפשקטים במשחקים ימיים . . .

המשחק מדהים, אני בן 22 עכשיו ומוצא זמן לשחק בין הלימודים, עד כדי כך המשחק שווה. אם בSH3 שיחקת כגרמני מול אירופה, הרי שעכשיו אתה משחק צוללת אמריקנית מול הצי היפני, שאם יורשה לי, הJAPS האלה מעצבנים מאוד . . . אם תקפוץ אליי(או אתם) לאי סי 'יו תראה תמונה נדירה שעשיתי כאשר ממש התעצבנתי בגלל הבעייה של הסיום משימה. 109467907

ועוד משהו, יצא פאטץ' שני לפני שבוע שמתקן כמה באגים והכי חשוב הוביף FSAA ושיפר עוד יותר את הגרפיקה. ממליץ בחום לבקר פה, להוריד ולראות תמונות וכל מה שבא לך:

http://silenthunter4.uk.ubi.com/

הנה דרישות המשחק למתעניינים:

Minimum Configuration:

WinXP/VISTA Only

DirectX 9.0c

2 GHz Pentium 4, AMD Athlon, or equivalent

1024 MB RAM

128MB DirectX 9.0c compatible graphics card with Pixel Shader 2.0 capability

DirectX 9.0C compatible sound device

DVD-ROM 4x or faster

6.0 GB hard drive space

Windows-compatible mouse required

Internet connection for play on Ubi.com (minimum 56k modem or broadband)

-Recommended Configuration:

Win XP/VISTA Only

DirectX 9.0c

3 GHz Pentium 4, AMD Athlon or equivalent

2048 MB RAM

256MB DirectX 9.0c compatible graphics card with Pixel Shader 2.0 capability

DirectX 9.0c compatible sound device

DVD-ROM 4x or faster

6.0 GB hard drive space

Windows-compatible mouse required

Internet connection for play on Ubi.com (minimum 56k modem or broadband)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים