פורסם 2002 בינואר 823 שנים מחבר אני באמת חושב שהוא מגניב!! (יפה והכל), הנה כמה תמונות: עכשיו הדבר היפה ביותר (והוא יודע את זה, האיימק ): הוא באמת יפיפה!
פורסם 2002 בינואר 823 שנים חביב, אבל כל העיצובים האלה של APPLE הם סתם גימיקים שעולים הון...אני מעדיף את העיצוב הסטנדרטי של הPC
פורסם 2002 בינואר 823 שנים חביב, אבל כל העיצובים האלה של APPLE הם סתם גימיקים שעולים הון...אני מעדיף את העיצוב הסטנדרטי של הPCלך לביקור אצל פסיכיאטר, דחוף!הייתי מוכר את הנשמה של החתולים שלי בשביל שיהיה לי PC עם כזה עיצוב :-[
פורסם 2002 בינואר 923 שנים אל תשכחו את החיסרון הכי גדול שלו (ואני לא מדבר על הדברים הרגילים- מחיר, עברית, הנדסת אנוש, שדרוגיות...): הוא מגיע עם מסך LCD במקום CRT.אני אתן לאחרים כאן להסביר מדוע זה חיסרון... מי ראשון?Prog.
פורסם 2002 בינואר 923 שנים מחיר,מחיר...!!!! (רק של המסך)ורזולוציה מקסימלית של 1024X768אגב באו נגיד שהרכבנו מחשב PC זהה בביצועים לIMAC ההוא רק עם עיצוב יותר סטנדרטי (ונניח שמחיר הרכיבים הפנימיים (MB, זיכרון וכ')זהה)מעניין מה יהיה ההפרש במחיר רק על כל השמונצים של APPLE...
פורסם 2002 בינואר 1123 שנים חוץ מהחיסרונות במחיר ובריזולוציה, של ה LCD לעומת ה CRT גם איכות התמונה שלו רעה יותר.אבל יש לו גם כמה יתרונות לא חשובים לרובנו שעוד לא נאמרו:צריכת חשמל קטנה יותר. תופס פחות מקום על השולחן, מה שחשוב בעיקר לאלה שעובדים במשרד.
פורסם 2002 בינואר 1223 שנים שאלה: איך לעזאזל אפשר לשדרג כזה דבר?????? :smoke: זה גם מה שאני חשבתי לא נראה לי שממש אפשר לגעת בו פנימית וחוץ מזה מכיוון האווירה של המחשב הוא לא יראה ככה אם תשימו אותו בבית. אלה תמונות מאולפן עם תאורה מתאימה זוויות וברק מיוחדים כמו שמראים לנו את החלב נשפך בטלוויזיה וזה לא ממש כמו כשליכלכתם את המטבח ??? :
פורסם 2002 בינואר 1223 שנים חביב, אבל כל העיצובים האלה של APPLE הם סתם גימיקים שעולים הון... אני מעדיף את העיצוב הסטנדרטי של הPC לך לביקור אצל פסיכיאטר, דחוף! הייתי מוכר את הנשמה של החתולים שלי בשביל שיהיה לי PC עם כזה עיצוב :-[ אני הייתי מוכר את הנשמה של אחותי
פורסם 2002 בינואר 1323 שנים אני לא מבין איך אפשר לעשות מחשב חדש עם זיכרון SDRAM פשוט לגמריהם נשארים כמה שנים מאחורה ככה (אפשר לראות את זה לפי הבנצ'מרקס של פנטיום 4 על כל לוחותיו בחומרה של תום )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.