עבור לתוכן

Cooler Master GeminII - VS - Tuniq Tower 120

Featured Replies

פורסם

היום הגענו למסקנות נחרצות שה Tuniq הוא ללא ספק אחד מהקירורים הטובים ביותר שיש למעבדים כיום,

אבל... ואבל גדול... אחרי בדיקה מקיפה, מסתבר שיש לו יריב שטוב ממנו ! והוא נקרא Cooler Master GeminII,

לפי אתרי סקירות כמו X-Bit שערכו מבדקים, ה Cooler Master GeminII שמצויד עם 2 מאווררים של 120 (שצריך לרכוש בנפרד)

עדיף בכמה רמות ומאפשר OC בטוח יותר, יתרון נוסף שלו על הטוניק היא האפשרות להתקין את הקירור על לוחות AM2,

עם היתרונות מגיעים גם חסרונות... מה לעשות.. אי אפשר בלעדיהם... הגישה אל הסלוטים של הזכרונות לא ניתנים לגישה לאחר ההתקנה

שלו, אבל בנינו... מי מחליף כל יומיים זכרון ? ואם התפוקה של GeminII טוב משל ה Tuniq... אז אפשר

להכתיר את GeminII כקירור אוויר הטוב ביותר לכל הסוקטים למינהם !

תמונה :

f5494b78516f97ff80e72a185000e355.jpg

כתובת המוצר באתר החברה :

http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=RR-CCH-ANU2-GP&other_title=%2BRR-CCH-ANU2-GP%2BGeminII

פורסם

רק הבעיה היא שהוא ממש אבל ממש ענק !!!

אני לא אתפלא אם הוא גם חוסם בצורה מעצבנת את הגישה לכלובים של הצורבים ואולי גם את של ה HD :bash:

פורסם

הקירור הטוב בעולם כרגע הוא האולטה 120 אקסטרים של טרמלרייט

הוא מאוד קטן יחסית לכל אלו וההתנגדות שלו לחום הכי גבוהה

עם מאוורר אחד הוא ינצח את כל אלו..

עכשיו איך אתה משווה קירור עם 2 מאווררים לקירור עם מאוורר אחד? (טוניק נגד ג'ימינ)

שים בנינג'ה פלוס 2 מאווררים ואני מבטיח לך שתקבל תוצאות דומות.. (אגב אפשר עד 4 מאווררים לשים על הנינג'ה, שווה! :xyxthumbs:)

ובוסופו של דבר הכל מתחיל ונגמר במחיר... טוניק הכי משתלם.. הנינג'ה מעט זול יותר אבל פחות טוב עם מאוורר אחד, ולהוסיף מאוורר=להוסיף כסף

והג'מינ לא מגיע בכלל עם מאווררים

למשתמש הממוצע שמחפש קירור טוב לOC בזול, טוניק פשוט משולם!

פורסם

מה שאני למדתי מהטרד הזה, זה שיש קרור חדש שנקרא אנזוטק אולטרה X שנראה פגז, אוכל את ה BT , ה SCYTH וה 9700, כולל את הגמיני הגדול והמסורבל הזה:

18_u-x.jpg

29_results.png

41_diagr_c2d.png

פורסם

רק אם האולטרה אקס היה נמכר בארץ :'(

בינתיים אני יצטרך להסתפק בטוניק המכוער.

פורסם

^

צודק.. אבל מצד שני, לפי מה שאני ראיתי (מחירים בחול), הוא פאקינג יקר!!!!! ועוד ללא מאוורר...

פורסם

על איכות משלמים ;) חוץ מזה החברה חדשה, זה גם תורם למחיר.

פורסם

מתקן את עצמי, יכול להיות שהתבלבלתי עם היטסינק אחר..

האולטה עולה כמו טוניק.. אז הוא דווקא ממש שווה..

נראלי צריך לשלוח איזה מייל לאיזו חנות שיביאו אותו..

פורסם
  • מחבר

הקירור הטוב בעולם כרגע הוא האולטה 120 אקסטרים של טרמלרייט

הוא מאוד קטן יחסית לכל אלו וההתנגדות שלו לחום הכי גבוהה

עם מאוורר אחד הוא ינצח את כל אלו..

עכשיו איך אתה משווה קירור עם 2 מאווררים לקירור עם מאוורר אחד? (טוניק נגד ג'ימינ)

שים בנינג'ה פלוס 2 מאווררים ואני מבטיח לך שתקבל תוצאות דומות.. (אגב אפשר עד 4 מאווררים לשים על הנינג'ה, שווה! :xyxthumbs:)

ובוסופו של דבר הכל מתחיל ונגמר במחיר... טוניק הכי משתלם.. הנינג'ה מעט זול יותר אבל פחות טוב עם מאוורר אחד, ולהוסיף מאוורר=להוסיף כסף

והג'מינ לא מגיע בכלל עם מאווררים

למשתמש הממוצע שמחפש קירור טוב לOC בזול, טוניק פשוט משולם!

עדיין... הכל מדובר במאווררים, ולפי איך שהג'מין מיוצר, המבנה שלו.. האפשרות להשים 2 מאווררים של 120 בקו אחד, מאפשרים OC מהטוב ביותר !!!,

ואני יסביר גם למה.. האולטרה 120 מצויד במאוורר אחד ! בקו אחד !, הג'מין מצויד ב2 מאווררים שפרושים כשבעצם מי שמקבל את היתרון הזה הוא הצ'יפסט והלוח כולו !

מי שמבין ב OC ידע שכדי לעשות OC טוב.. צריך לתת קירור גם על הצ'יפסט ועל שאר החלקים שעל הלוח למקרה שהוא מתחמם, צריך לזכור דבר נוסף !!!, בבדיקות של X-Bit לקחו 2 מאוורים של 1200 RPM שהאוויר הדחוס שהם שולחים הוא סביר ולא מעבר לזה, אם תשים 2 מאווררים כמו שיש על האולטרה אז תקבלו תוצאות טובות בהרבה !!! ובנוסף תקבלו את הבונוס שהוא נותן על קירור ללוח...

מה גם ששכחתי להזכיר שבאולטרה השתמשו במאוורר 1350RPM עם דחיסה גבוהה, והמאווררים 1200 שלקחו בג'רמין הם זולים (30 שקל אחד !)[br]פורסם בתאריך: 26.04.2007 בשעה 11:10:03

ואגב.. יש כאן משהו נורא מוזר..

29_results.png

לפי מה שאני קורא כל הזמן.. מעבדי amd dc אמורים למשוך עד 55 מעלות ושם זה כבר מצב של סכנה...

איך הגרפים מראים 69-70 מעלות ? :S

פורסם

פחדת שהטוניק הוא תותח, אבל הג'מיני לא?

זה הקירור המסיבי ביותר שיש היום, והוא גם רועש בהתאם(בכל זאת, שני מאווררים. תלוי גם איזה מאווררים ובאיזה עוצמה שמים אותם כמובן).

ל-yossi_s1 - גם בנינג'ה ובאינפיניטי ניתן להלביש מאווררים נוספים וזה אכן עוזר לא מעט, אך קשה להשוות אותם לג'מיני עם שני מאווררים.

פורסם

הג'מיני כבר בארץ במחיר של 335 ש"ח, לינק - http://www.*צונזר*.co.il/Product.asp?Pid=RR-CCH-ANU2-GP&Cat2Cat1ID=29&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he

במחיר שלו יחד עם שני מאווררי 120MM כבר עדיף לקחת מערכת קירור מים כמו TT BW735 או GIGABYTE 3D GALAXY שעולות 510 ש"ח.

משום מה יש לי בעיה עם הלינק, במקום מה שצונזר (למה ? ???) צריך לכתוב M AND J וביניהם מקפים במקום רווחים.

פורסם

כמו שהוא אמר הקירור ממש ענק.... אני לא חושב שאני יצליח לסגור את המארז עם היה לי אחד כזה...

אני ראיתי בתים יותר קטנים =]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים