עבור לתוכן

התלבטות בין 2 לוחות אם

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם...

אני מעוניין לקנות מחשב שיכלול את הדברים הבאים:

1.מעבד - e6600 2.4ghz

2 .2 גי'גה של זיכרון ddr2

3.מאיץ מסך של nvidia gts8800 640 mb

4.ההתלבטות העיקרית שלי היא הלוח אם אני מעוניין בלוח אם של gigabyte התייעצתי וחיפשתי ואני לא בטוח מה לקחת

הדגמים שלגביהם אני מתלבט הם :

775con GA-965P-DS4 ddr2 Gn

775con GA-965G-DS3 V/S/L1

775 GA-945P-S3 d2/667

אשמח לתגובות וייעוץ (דרך אגב בין 3 הלוחות שהצגתי כאן יש הבדל מהותי במחיר לא בעיה בשבילי)

פורסם

ע"פ הכרטיס מסך שבחרת אני מבין שמשחקים זה הצורך מהמחשב הזה...

השאלה היא אם מתוכנן OC..?

לוחות 945 כמעט כבר חבל לקנות כי הההבדל בין 965 ל 945 הוא סביביות ה 100 ש"ח... ולפעמים אפילו לא קיים בכלל (אם תבחר להכניס את האביט למשוואה הזאת..)

מה הצרכים שלך מהמערכת שלך..?

פורסם
  • מחבר

המחשב הוא מחשב ביתי ללימודים ולשעות הפנאי כשיהיו אני מאוד מקווה לנצל אותו למשחקים..לכן גם בחרתי במאיץ מסך הנ"ל שיש לו התאמה ל X10 לגביי ה OC 5אני לא ממש יודע מה זה...

אלא אם אתה מתכוון ל overclocking ואני לא ממש הולך לגעת בפן הזה של המחשב אני בניתי את המחשב על מנת שיהי חזק ושיחזיק לי ל3-4 שנים הקרובות בשקט גם לימודים וגם משחקים...

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובות אבל אני באמת מעוניין בלוח אם של החברה הספציפית gigabyte אני מאוד מרוצה והם סוסי עבודה.

השאלה היא האם כדיי לקחת את ה S4 או את ה S3 ?

פורסם

תלוי בצרכים שלך...לOC כל בסידרה הזאת טובה...

כאן יש השוואה בין הDS4 לDS3.. תראה אם הפיצרים הנוספים שיש לDS4 שווים את התוספת מחיר בשבילך..

(שים לב שעשתי לך השוואה ביניהם כשמדובר בREV 2.0 כי אתה רוצה מחשב ל 3-4 שנים, שבכל מקרה אז תצטרך להחליף את רוב המערכת כדי לשדרג..)

http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=2424,2423

לסיכום ההבדלים הם בסה"כ עוד PCI-express אחד, 3 חיבורי IEEE 1394, יותר אפשרויות RAID,

לDS4 יש Silent-Pipe.. קירור ללוח..

יש גם 2 USB נוספים..

אישית אני חושב שיספיק לך S3 REV 2.0... אבל שיקול שלך אם אתה צריך יותר חיבורים ויותר פיצ'רים.. (עריכה : או אפילו האביט...)

לשיקולך.

בראל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים