עבור לתוכן

מחיר כרטיס הפיזיקה של BFG צנח!!

Featured Replies

פורסם

^^ אוהב אותך ;D

פורסם

תודה

:xyxthumbs:

פורסם

בולשיט .

שתתחיל לעלות הדרישה , יצרני המעבדים או כרטיסי מסך ידחפו את השבב הזה איפה שהוא .

בדיוק כמו דחפו את שבב ה CUDA בכרטיסים של NVIDIA מסידרה 8

1. מה זה CUDA ??

2. אולי הAGEIA רשמה פטנט ולאף אחת מהחברות אין זכות לייצר משהו דומה ? זאת גם אופציה.

פורסם

לא הייתי משתמש דווקא במילה "בולשיט" במקומך... אף אחד מאיתנו לא יודע מה בדיוק יקרה... זה רק השערות.

ד"א, איך בדיוק ה-CUDA שדחפו בסדרה 8 מתקשר ל"סלוט השלישי" ? ז"א ב-cuda אפשר להשתמש גם עם pci-e אחד אני מניח...

הסלוט השלישי "מוגדר" למטרות פיזיקה, אבל cuda מוגדר לכל כרטיס מסדרה 8 ומעלה, ולאוו דווקא לשימוש חישובים פיזיקאלים.

פורסם

1. מה זה CUDA ??

2. אולי הAGEIA רשמה פטנט ולאף אחת מהחברות אין זכות לייצר משהו דומה ? זאת גם אופציה.

1. http://developer.nvidia.com/object/cuda.html

2. לא מאמין שכרטיס פסיקה זאת המצאה שלהם היה דברים ישנים כאלה בעבר הרחוק יחסית על אותו העיקרון

לא הייתי משתמש דווקא במילה "בולשיט" במקומך... אף אחד מאיתנו לא יודע מה בדיוק יקרה... זה רק השערות.

ד"א, איך בדיוק ה-CUDA שדחפו בסדרה 8 מתקשר ל"סלוט השלישי" ? ז"א ב-cuda אפשר להשתמש גם עם pci-e אחד אני מניח...

לא צריך סלוט שלישי פשוט ידחפו את השבב על הכרטיס מסך .

או על הלוח = צ'יפסט

או במעבד .

אין הצדקה שהחלק יהיה יעודי .

ובלי שום קשר הדבר הזה כבר יצא לפני שנה + \ - ולא שומעים ממנו או עליו . והתמיכה שלו במשחקים היא אפשית אז... אני עדיין אומר בולשיט

פורסם

הסלוט השלישי "מוגדר" למטרות פיזיקה, אבל cuda מוגדר לכל כרטיס מסדרה 8 ומעלה, ולאוו דווקא לשימוש חישובים פיזיקאלים.

בלאגן אחד גדול אני אומר לך... כל העניין הזה מעורפל.

פורסם

כן גבירותי ורבותי, שמעתם נכון, מחיר כרטיס הפיזיקה היחיד שנמכר בישראל ירד ל1100 (במקום 1600), ביום 500 ש"ח הבדל!!!.

נו אז למה? :nixweiss:

טוב, לא יכולתי להתעלם ממחירו הגבוהה של כרטיס הפיזיקה היחיד בארץ.

התלוננתי בפני חנות נועה, והם הסכימו להוריד את המחיר ל1100 ש"ח, כשכתבתי את תלונה זו באימייל,

בנוסף, שיווחתי את פלונטר על מחיר הQ6600 הנמוך ביותר בארץ, והם הבטיחו לי שישמרו על המעמד שלהם, ואפילו יורידו עוד יותר

אני לא יודע מה אתכם, אך לפי מה שלמדתי, אם כולנו נעיר ונאיר הערות לחנויות, הם בטוח ישפרו את עצמם.

מה שצריך זה לכתוב נושא, סיבא, דוגמא, מילים יפות ובבקשה, תראו את התוצאה.

אני שמח שהצלחתי לשכנע להוריד את מחירי הפיזיקה, :yelclap:

אולי גם אתם תתחילו להוריד מוצרים אחרים. :xyxthumbs:

קרדיט לעצמי :lol: :lol: :lol:

קישור למוצר: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5220

בגדול אני בעד הרעיון אבל אם אתה רוצה שיקחו אותך טיפה יותר ברצינות במיילים שלך תעבוד טיפה על האיות זה עוזר

פורסם

בולשיט .

שתתחיל לעלות הדרישה , יצרני המעבדים או כרטיסי מסך ידחפו את השבב הזה איפה שהוא .

בדיוק כמו דחפו את שבב ה CUDA בכרטיסים של NVIDIA מסידרה 8

CUDA זה לא שבב זה API לפעולות GPGPU ע"ג השבבים של nVIDIA שום דבר חדש עושים את זה כבר שנים.

פורסם

הכול עיניין של היצע וביקוש

Ageia חשבו שהגימיק שלהם יתפוס תאוצה אבל הוא כשל , אני לא אתפלא אם היא תפשוט רגל ותעלם מהעולם .

כאשר יהיה צורך יצרניות כרטיסי המסך והמעבדים ינגסו בחלק הזה ואז יעלימו מהעולם את Ageia בכול מקרה לדעתי .

וחוץ מזה אני ממש לא בעד תוספת כזאת , למה שאני המשתמש (במיוחד גיימרים) יצטרך לשם אקסטרא על כרטיס כזה אחרי שקניתי מעבד ב 1600 ש"ח שתוך שנה כנראה אצטרך לחשוב על שידרוג וכרטיסי מסך ואין להם גבול למחיר וחיי מדף זה יהיה ביזיון להשקיע עוד 1000 ש"ח על כרטיס יעודי שמחייב עוד דרייבר על המערכת מלבד הדרייבר של התצוגה ....BSOD....

פורסם

קודם שמשחקים ינצלו יותר מליבה אחת.

פורסם

מבחינתי , הכרטיס פיזיקה עדיין נמכר ב-1100 ש"ח מעל הערך שלו !

פורסם

אור כהן,

מפרגן לך על היוזמה והמאמץ בלי שום קשר למה הכרטיס פיזיקה הזה שווה,

:xyxthumbs:

פורסם

מה אתם כולם מתנפלים על החברה המסכנה :pissed:

סוף סוף יש חברה שמנסה לשפר את צורת המשחק שלנו כי אני חושב שכל שאר החברות (משחקים וחומרה) מיצרים מוצרים שמוחרים ולא כדי לשפר לנו את הנאת המשחק.

וגם אם הכרטיס הזה יעלם מהאולם זה לא אומר שהוא גרוע זה אומר שחברות המשחקים התעצלו לעבוד טיפה יותר קשה בשביל שלנו יהיה יותר כיף

אני מאוד רוצה שהכרטיס הזה יצליח ושיהיו עוד כרטיסים

כמו כרטיס בשביל בינה מלכותית כמו ש AiSeek מנסה ליצר :yelclap::xyxthumbs:

פורסם

אחי רד מזה , זה גימיק לא יותר מזה .

וכמו שאמרו גם אם יהיה לזה שימוש זה יהיה עוד הרבה זמן , ליבות כפולות עוד לא מנוצלות בכלל , אז תחשוב עוד כמה כוח עיבוד לא מנוצל קיים .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים