עבור לתוכן

התלבטות בין 2 זכרונות 800. + שאלה על לוח אם (במקום DS3)

Featured Replies

פורסם

כל הלוחות מהחברות הטובות (להוציא כמה דגמים ספציפיים, שבמקרה הזה זה דווקא נגד GB כמו ה-6150 וה-6100 שלהם לסוקט 939) אמינים לחלוטין

• תגובות 81
  • צפיות 6.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אז אני מבין שההצעה שלי נפלה.. :silly:

פורסם

אין סיבה להצעה הזאת

אם היה הבדלי אמינות אז מילא

פורסם

זה דווקא היה יכול להיות נחמד - אם כל אחד ירשום דברים חיובים ודברים שלילים.......

פורסם

אם יש לך את הזמן והכוח תפתח ת'רד ותוסיף כל פעם את היתרונות והחסרונות של כל לוח

אני מוכן לעשות אותו דביק

אישית אני מציע לעשות חלוקה לפי יצרניות

ואז חלוקה לפי דגמים

ובכל דגם לעשות יתרונות וחסרונות

פורסם

נראה מה אני יכול לעשות.......

פורסם
  • מחבר

ליאור, אני די התייאשתי מלחכות למחשב והחלטתי ללכת על הAB9 : האם הוא בא עם כרטיס רשת? לא היה לי ברור מהמפרט באתר שלהם.

ועוד שאלה, לOC די מתון בלי העלת מתחים האם הוא מספיק ולא יהווה בעיות? תודה.

פורסם

יש כרטיס רשת (On board Gigabit Ethernet)

אני לא חושב שיש איזשהו לוח אם מהשנים האחרונות בלי כרטיס רשת מובנה.

פורסם

לגיגה בייט יש שני יבואנים רישמיים בארץ מור לוי וסידילוג שקיימים שנים רבות שניהם מוכרים אלפים מהלוח הזה ואים היה בו שמץ של בעיה הם היו מפסיקים את היבוא כי הם צריכים לתת עליו 3 שנים אחריות שניהם גדולים מאוד ובעלי מחסנים ויכולת שירות מוכחת ומעסיקים עשרות עובדים.

ניראה לי שפשוט שמישהוא תקוע עים לוחות אביט שקנה בזול מי יודע אים ביכלל יהיה לך למי ליפנות לשירות אים תצטרך שירות בעוד שנתיים שלוש הם דוחפים לך את הלוח כי הם מיבאים אותו מדובר בחנות לא באותו סדר גודל של היבואנים של גיגהבייט בארץ.

http://www.abit.com.tw/page/mi/where2buy/where2buy_retailer.php?pCOUNTRY=Israel&pCOUNTRY_NAME=Israel

אתה הלקוח ואתה קובע מה אתה רוצה כי אתה זה שמשלם וצריך לחיות עים הרכישה.

דן

פורסם

ניראה לי שפשוט שמישהוא תקוע עים לוחות אביט שקנה בזול מי יודע אים ביכלל יהיה לך למי ליפנות לשירות אים תצטרך שירות בעוד שנתיים שלוש הם דוחפים לך את הלוח כי הם מיבאים אותו מדובר בחנות לא באותו סדר גודל של היבואנים של גיגהבייט בארץ.

http://www.abit.com.tw/page/mi/where2buy/where2buy_retailer.php?pCOUNTRY=Israel&pCOUNTRY_NAME=Israel

בואנה על מה אתה מדבר? לא יהיה לו שירות?

פורסם
  • מחבר

לפי מה שאני רואה logicpc הם יבואנים פרטיים שקונים את הלוח ישירות.

נו איזה מעצבן זה :kopfpatsch:

פורסם

כל יום צץ יבואן חדש ל ABIT והם מיתחלפים בקצב מהיר יותר מהשרים שסורחים בממשלת אולמרט לעומת היבואנים של גיגה בייט שנימצאים בשוק המחשבים לפחות עשור שנים (מור לוי).

הכי לא מוצא כן בעיני שהיבואן בכדי לידחוף את הסחורה שלא מיתוצרת ABIT מלכלך על מוצר מעולה של גיגה בייט שיש לא "קבלות" באלפי בתים בישראל.

זה תרגיל מסריח ומראה על זילות וחוסר מיסחר הוגן (ובעתיד גם גישה לשירות) ללכלך על סחורה של מיתחרה בכדי למכור את שלך.

טוב שם טוב משמן טוב

זה מזכיר שלפני שנה קניתי מנורות מחלקת תאורה בהום סנטר והנציג שרות שהיה עובד של היבואן של פילפס אמר לי שהמנורות של אוסרם מיתפוצצות כמו קטיושיות ומה שהוא הישיג בזה שדווקא קניתי אוסרם.

פורסם

לפי מה שאני רואה logicpc הם יבואנים פרטיים שקונים את הלוח ישירות.

נו איזה מעצבן זה :kopfpatsch:

לוג'יק הם לא יבואנים

הרשימה שאני נתתי הם יבואנים

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה, הבנתי, ז"א שהABIT AB9 הוא בהחלט בחירה נכונה במצב שלי?

ותגידו מה עדיף 4GB 667mhz או 2GB 800mhz (לא לOC רצחני אלא לOC ללא העלת מתחים) השאלה היא אם שווה לקנות היום 4 ג'יגה במחירים של היום וכמה זה ישפיע בעיקר למשחקים לא לקידוד או דברים כאלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים