פורסם 2007 באפריל 2418 שנים אז קודם כל אני רוצה מחשב שיריץ לי halflife2 בצורה בינונית ++ וחוץ מזה אני לא חושב שצריך לפרט יותר (בגדול רוצה להריץ כמה תוכנות במקביל אבל אם הן רצות על הפנטיום 733.. אז אני בטוח שירוצו על כל מחשב חדש אז בגדול אני מתכנן על פנטיום D 3 גיגההרץ +- (925) 512-1024 DDR 400-677 Mhz HDD 80-160 Gb לוח אם שבזה אני לא מבין כרטיס מסך שגם בזה אני לא כל כך מבין כל שאר הדברים הם אופציונליים מוכן לקבל דברים אוןבורד. כמה שיותר נמוך יותר טוב לא מחפש מותגים כמו כן ראיתי מפרט שעליו אני בונה את הכל מחפש משהו טיפה יותר זול.. ואם אפשר להתריע אותי אם משהו מסריח במפרט הזה http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3067086 תודה מראש, דן.
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים המפרט שנתנו שם גינרי לגמרי לא משתלם התקציב שלך קטן תגדיל אותו בקצת ואז יהיה אולי אפשר לדחוף עוד וHL2 רץ לי על ה 9200SE ב70 FPSאז לא צריך כזה מחשב בומבאסטי ואם אתה רוצה מעבד לתקציב שלך אני ממליץ לך על הAMD גם ביצועים טובים גם זולעוד מעט יבואו לפה אנשים שמבינים יותר ממני ויעזרו לך עוד
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים מחבר נכון שהמפרט שם גינרי לחלוטיןאבל נראה לי שהוא יחסית לא רע אני לא מחפש מחשב פיצוץ אני מחפש מחשב שהיה טוב לפני שנה וחצי שנתייםולא אכפת לי שיהיה מעבד איאמדי בעל אותם ביצועים פחות או יותרתודה בכל מקרה על התגובה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.