עבור לתוכן

לשדרג או לחכות?

Featured Replies

פורסם

שלום חברי קהילה.

לפני שאפתח בשאלה, המפרט שלי נמצא בפרופיל.

היום אני מחזיק בלוח אם יחסית לא משהו שנקרא Gigabyte K8nf-9, בלוח אם הזה אי אפשר להכניס הטסינק מתקבל על הדעת וזה בגלל חוסר מקום באיזור המעבד (את Zalman CNPS 8000 אני לא מצליח להכניס!). הזיכרונות עדיין בDDR1 אולם בתחום הזה אני ממש לא רואה בעיה, ddr2 לא בדיוק הוכיח את עצמו.

בתחום המעבד, לדעתי אני יוכל עוד להחזיק אבל זה די קשה.. הכרטיס מסך ממש לא משהו אבל גם איתו אני חושב שאוכל עוד לסחוב.

עכשיו, באתי לשאול את דעתכם ואני בטוח שאשמע כאן כמה הצעות.

האם שווה לי לעשות את השידרוג עכשיו? אם כן מהו? הרי ב3200 ש"ח לא בדיוק הייתי קונה גם לוח אם גם זיכרון גם מעבד וגם כרטיס מסך..

האם יש צורך בלהחליף ספק? יש לי 400W של RAIDMAX, מה שקיבלתי עם המארז.

כדאי לחכות למעבדים החדשים של AMD - K10?

כדאי לחכות לכרטיסי המסך החדשים של ATI - r600 ולתחרות עם Nvidia, ירידת מחירים סביר להניח?

תודה מראש,

תומר.

פורסם

אם אתה יכול לחכות, זה תמיד כדאי. אתה גם יכול לתת איזה OC מכובד לציוד שלך.

פורסם
  • מחבר

קשה לי לעשות Oc טוב לציוד שלי כשאין לי מוקם להסטינק בגלל לוח האם.

פורסם

ניסית עם הציוד סטוק לעשות OC ולבדוק טמפ ?

פורסם
  • מחבר

פשוט כרגע המעבד שלי על 43 מעלות ואני לא כל-כך בטוח שכדאי שמישהו לא מנוסה כמוני בOC ינסה לעשות לו OC.. אם אתה חושב שדווקא כן כדאי, אני יעשה. תגיד.

פורסם

אתה צריך לבדוק מה הטמפ של כל המחשב ולראות אם הם לא מספיק חמות בשביל OC.

פורסם
  • מחבר

הנה הטמפרטורות:

Temperatures:

CPU 44 °C (111 °F)

GPU 64 °C (147 °F)

GPU Diode 75 °C (167 °F)

GPU Ambient 55 °C (131 °F)

WDC WD1600JB-00REA0 40 °C (104 °F)

זה לקוח מEverest Ultimate.. סתכל איזה מעלות בשמיים.

רציתי לקחת את הZalman CNPS 8000 שיש לי בבית ולשים אותו על המעבד ולהקפיא אותו.. לעשות לפחות לו OC אבל גם זה אי אפשר בגלל הלוח אם כפי שהזכרתי לעיל. הכרטיס מסך מקורר ע"י מערכת מתכות בלבד של Gigabyte, חשבתי לקנות לו קרור מיוחד אבל אני פוחד שגם אותו אני לא יוכל לשים בגלל איזו בעיה אחרת במחשב וגם, אולי אני קונה כ.מסך אם תגידו ואז זו תהיה סתם קנייה.

פורסם

כמה מאווררים יש לך במארז?

יש לך מקום לעוד?

פורסם
  • מחבר

אני כרגע הולך להזמין את אורוורה 570.. אז אל תדאג בקשר למקום למאווררים :P

אני מתכנן להעביר את כול המאווררים מהמארז הישן ולתפוס כמה שיותר מקומות בחדש, לשים אותם בחוכמה, לקנות פאנל לשליטה במאווררים.

ובקשר לזה, אם כבר אנחנו כאן הספק שמגיע עם Raidmax Scorpio 868 - 420W יוכל להחזיק את אותה המערכת רק עם המאווררים של אורוורה+3 מהישן?\ 2 מהישן?

אם כן, אז נשאיר אותו. אם לא, אני יעזר בכם בקניית ספק חדש :) .

פורסם

כמה הוא עולה ה-570?

פורסם

44 מעלות לאתלון 3000+ 64 במהירות סטוק :kopfpatsch:

תבדוק את הנקיון של גוף קרור ותמרח גם משחה טרמית חדשה, הטמפ' של המעבד לא הגיונית.

פורסם
  • מחבר

44 מעלות לאתלון 3000+ 64 במהירות סטוק :kopfpatsch:

תבדוק את הנקיון של גוף קרור ותמרח גם משחה טרמית חדשה, הטמפ' של המעבד לא הגיונית.

זהו.. שאין לי כוח עוד פעם לפתוח את המחשב ולמרוח את המשחה התרמית האחרונה שנשארה לי אם אני הולך להחליף את המעבד..

אז אני רוצה לדעת אם שווה לי אולי להחליף אותו ואת הלוח אם וזהו.. את התקציב יש לי, אני יוכל לשים עליו מיד ועל המקום את Zalman CNPS8000 שמתאים גם לX2.. בתוך אורוורה 570.. המעבד יקפא וזהו. השאלה היא אם שווה לקנות לוח אם+זיכרון\מעבד\לוח אם+זיכרון+מעבד או לא שווה?

פורסם

תוספת של עוד 1 GB ראם+ כרטיס מסך חזק יותר, ישפרו לך את הביצועים באופן משמעותי.

וככה תחכה כבר למעבדי K10.

פורסם
  • מחבר

תוספת של עוד 1 GB ראם+ כרטיס מסך חזק יותר, ישפרו לך את הביצועים באופן משמעותי.

וככה תחכה כבר למעבדי K10.

אני יקנה באמת זיכרון אבל כ.מסך לא.

אני לא רואה שום סיבה לקנות כ.מסך בגלל שכרגע מתחילים לצאת כרטיסי הDX10 והמחירים ירדו, התוצאות יעלו והעתיד קרב ובא, אני כאן מחכה לו.

הכרטיס מסך מחזיק אותי במשחקים בהם אני משחק (Supreme commander,Company Of Heroes, MTW2 ועוד..).

לכן, אחכה עד שהוא כבר לא יחזיק ואז אקנה חדש, מסכים איתך.

אני די מתעצבן את האמת שאני לא יכול לקרר את המעבד שלי עם הטסינק נורמלי בגלל לוח אם דפוק.. אבל נסבול לבינתיים.

לK10 אחכה.. למחירים טובים על כ.מסך אחכה.. ולמארז לא אחכה, אקנה :).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים