פורסם 2007 באפריל 2418 שנים תבדוק אם הבעיה לא במודם / או בראוטריש אפשרות להחזיר אותו לברירת המחדל ולהגדיר מחדש ?
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים מחבר גם אתה מוריד מ TL או מהטראקרים שהוא דיווח על בעיות איתם ? אותו טראקר בדיוק באותה התוכנה (Azureus/uTorrent) לא עובד עם המודם שלי ועובד כאשר אני מתחבר לרשת אחרתתבדוק אם הבעיה לא במודם / או בראוטריש אפשרות להחזיר אותו לברירת המחדל ולהגדיר מחדש ?אין הגדרות למודם וניסיתי גם בלי הראוטר, לא הוא הבעיה
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים זה מה שמשגע אותירק טרקרים פרטיים לא עובדים (לא רק TL)לעומת זאת טרקרים פתוחים (כמו OPEN OFFICE עובדים מצויין)עד שקראתי את זה, הייתי בטוח שיש לך ניחותים בקו.בכל מקרה שווה בדיקה רק ליתר ביטחון.
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים מחבר עדכוןאחרי כמה שינויי IP אתמול הצלחתי "לסדר" את הענייןהעלה רוב הלילה כמו גדולאבל בבוקר חסמו שוב (למרות שהשתמשתי בהצפנה, הגיוני?)שיניתי שוב IPעבד רוב היום, בערב שוב נחסםמה יהיה? כל היום אני אשחק איתם חתול ועכבר?
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים ברק בכלל התחילו להגביל תעבורת ביטורנט בצורה דרסטית בזמן האחרון למרות זאת, לא יצא לי להיתקל בבעיה מהסוג שאתה מתאר אגב, ל-TL יש עומס נוראי על הטראקר בשבועות האחרונים, אולי זה קשור :
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים מחבר אני לא משתמש בפריצה כלשהיוההצפנה היא במצב FORCEDואני די מתחיל להתייאש מהעניין :-\
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים עדכוןאחרי כמה שינויי IP אתמול הצלחתי "לסדר" את הענייןהעלה רוב הלילה כמו גדולאבל בבוקר חסמו שוב (למרות שהשתמשתי בהצפנה, הגיוני?)מה הכוונה חסמו שוב? הטראקר חזר להיות offline?או שהמהירות נמוכה?עד כמה שאני יודע בדרך כלל הספקים נותנים עדיפות נמוכה ל p2p ולכן משתמשים בהצפנה (בין הclients)אבל כמו שזה נראה לי (לא יודע אם זה אפשרי) ברק מפריעה לקשר של ה client עם הטראקר (שהוא לא מוצפן)לפחות זו התאורייה שלי :-\
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים מחבר לא יודע כבר איך להסביר את זהאני מנסה להעלותאבל הטרקר אף פעם לא במצב של OK (חץ ירוק בUTORRENT/פרצוף ירוק בAZUREUS)כל הזמן אני מקבל חיווי של TIMEOUTאפילו לא מתעדכן לי מספר הSEEDERS ומספר הPEERS, כל הזמן הם על 0כאמור, זה מסתדר כשאני מחליף IP (אבל לא תמיד, לפעמים צריך לשנות כמה פעמים)ההצפנה מופעלת אבל אחרי כמה זמן התופעה חוזרתטראקרים פתוחים כמו OPEN OFFICE עובדים מצויין
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים גם לי יש בזמן האחרון מלא בעיות להוריד מטראקרים פרטיים וזה מסתדר רק אחרי כמה שינויי טובים של ה IP.הבעיה היא אצל ברק שהם זו*** שחוסמים ומגבילים לך אתרים מתי שיש לך זמן תעבור ספקית.חוץ מזה כל סוף שבוע יש להם נפילה עצומה במהירות של האינטרנט בלי שום קשר לכלום.
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים טוב חבריםלקחתי מחבר את המודם שלויצרתי חייגן - הכנסתי את היוזר שלי וזה עובדיש מצב ש TL חסמה את הטווח *.*.*85?
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים לפני שעה ומשהו האתר נפל וחזר אבל אין בעיות עם ההורדות...[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים נראה שהבעיה הגיעה גם אליאותם סימפטומים כמו אצלך עמרילפחות בשעות האחרונות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.