עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מחשב עם תקציב של 7000 אלף שקל +מסך LCD

Featured Replies

פורסם

אני חדש בפורום אבל ניכנס מידי פעם לקרוא חדשות

אני כעקרון עובד על מחשב P4 2GHZ CELERON כיום עם 512 מגה זכרון פנימי

ויש לאחותי עוד מחשב אחד בחדר שאנחנו עושים תמרונים ביניהם ,החלפנו זכרונות דרך חבר של אבא שעשה לנו מארז חדש עם כמה מאוורים שדרג לנו פה ושם כשהמחשבים התחילו כבר להחלש ולא הספיק להם כוח להחזיק WINDOWS XP אפילו ...וככה החזקנו עוד קצת זמן.

עכשיו כשהגעתי למצב שאני מעיף הכל מהחדר ומחדש הכל (רכשתי SAMSUNG LCD 32 ) אז חשבתי על משהו יותר רציני משהו שאולי מצד אחד יחליף את המחשב השולחני ל מחשב נייד חזק שיוכל להתחבר לטלויזיה בחיבורים איכותיים ויתן לי להקרין את ה HD סרטים שאפשר כיום להשיג מהאינטרנט

חברות כמו ASUS DELL ו אולי אפילו ACER מביאים אחריות בינלאומית רק הבעיה שזה לא תופס כל כך בארץ

לצערי אני כרגע נתקל בהרבה בעיות להביא אחד כזה מחול ביגלל החשש שאין אחריות בארץ למרות שהיא בינלאומית והכל (בעניין הזה הייתי רוצה שאולי תייעץ אם אתה יודע בוודאות על איזה דגם מחשב נייד שכן מקבל אחריות מלאה בארץ במידה ומביאים אותו מארה"ב כי השוני במכירים הוא באלפי שקלים)

מאוד רציתי NOTEBOOK בישביל לחסוך במקום בישביל האסתטיות ובישביל לקחת אותו ללמודים בעתיד

ואני יותר ויותר מתחיל לוותר על העניין כרגע של להביא LAPTOP בתקציב של משהו כמו 7 אלף וחשבתי אולי להכין משהו נחמד בחדר

להוריד את המחשב העכשווי לאמא שלי ולעשות לה עמדת עבודה ולעצמי לרכוש איזה LCD ככה 20 אינץ למחשב ומחשב נחמד עם כרטיס שיתחבר בתקווה ב HDMI לטלויזיה ויתן לי את המקסימום איכות

שאפשר יהיה לעבוד עם צריבות DVD ובמקביל לראות סרטים או להפעיל אינטרנט בלי התנגשות

זה אמור להיות לשימושים האלא וגם לOFFICE לכן אולי אני לא אצטרך את ה TOP ש ב TOP של המאבדים והלוחות אם והארדים 200 גיגה כבר יש לי כעיקרון

אלא אני אצטרך את זה יותר בחיבורים איכותיים מהכרטיס מסך לסראונד SYSTEM לעשות קולנוע קטן בחדר

על מה תוכל אולי להמליץ לי אח שלי אם לא קשה לך

ומקווה שלא העמסתי יותר מידי (גם בתור משתמש חדש )

אשמח לשמוע הצעות כלשהן גם בנוגע לאיך לחבר את כל זה למרות שנתתי פרסום כבר אחד במחקלת אדיו של הפורום.

תודה רבה מראש

איליה

פורסם

אתה יכול להגיד קצת יותר במדויק מה יש לך ומה אין ומה אתה צריך ובעיקר איזה שימושים יהיו למחשב?

פורסם
  • מחבר

יש לי רק עכבר חדש של LOGITECH REVOLUTION בישביל המחשב החדש כי את הישן אני מעביר לעמדת עבודה

אני צריך מסך LCD 19 ומחשב שישמש אותי לצרכי אינטרנט ,עבודה ב OFFICE ותוכנות אינטרנט כלליות הורדה וכד

להקרין סרטים ברמה גבוהה ב LCD 32 לחבר רמקולים גם כן למערכת

אני לא כל כך מבין במחשבים ה HTPC האלא שמפרסמים אני לא יודע מה יהיה איתם נאמר כשאני ארצה לשדרג והאם אפשר לקנות אותם ולחבר לשני מסכים אחד לחבר למסך 19 אינץ ותשני לחבר ל מסך הגדול וככה בזמן שאני רוצה לעבוד באיניטרנט אני לא אצטרך לנצל את המסך הגדול או בישביל כל דבר אחר שארצה לעשות עם המחשב

פורסם
  • מחבר

אין אף אחד שיכול אולי לעזור לי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.