עבור לתוכן

עזרה בהרכבת 486SX

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

יש ברשותי שני מחשבי 486SX שהיו פעילים אבל עם חלקים שונים וניסיתי להרכיב מהם אחד משופר אבל משהו השתבש אז החזרתי הכל חזרה והתחלתי הכל מההתחלה שלב אחרי שלב

עכשיו אני תקוע

יש לי כרגע

486SX

8mb ram

cd rom

hd 1.2gb - הביוס לא מזהה אותו (והוא זיהה אותו בעבר)

כונן 1.44 - יש לי 3 כוננים כאלה 2 של ה486 ואחד מפנטיום 3 ולכולם הביוס אומר שיש שגיאה כלשהי עם הקונטרולר

כרטיס רשת\מסך\טלויזיה

אז אני צריך עזרה עם הפלופי ולהגדיר את ההארד דיסק כדי שאני יוכל להתקין מערכת הפעלה

אני לא מתכוון לנסות עכשיו הכל במחשב השני למה הלוח אם שלו ישן יותר 1992 וזה שעכשיו הוא מ1993

גם אני לא בטוח שהוא עבד כשורה כי קבלתי אותו בלי הארד דיסק וראיתי רק שהוא נדלק בעוד בזה שאני מנסה לשפר השתמשתי לפני שנה והוא עבד

ובנוסף עכשיו המחשב השני עושה ביפים שאומרים שהמעבד מת (מי שמכיר את הביפים של AMI BIOS)

בקיצור אשמח לכל עזרה כי אני תקוע ולא משנה כמה אני משחק בהגדרות לא הולך לי...

פורסם

אולי באמת המעבד מת...?

להרכיב מחשב 486 זה דיי בעייתי.. משהו שם בטוח נדפק.. וסביר להניח שיותר ממשהו אחד..

אני בתור טכנאי לא לוקח על עצמי לתקן משהו שהוא שהוא פחות מפנטיום 3.. וגם זה אני מזהיר שימות בקרוב..

אל תשבור על זה את הראש יותר מידי..

פורסם
  • מחבר

זה המחשב השני אני לא מתעסק איתו כבר

המחשב הטוב עושה לי בעיות עם ההגדרות

הכל רץ רק אין מערכת הפעלה

ואין לי דרך להתקין אותה כי זה לא מזהה את הפלופי ווהארדיסק

פורסם

אולי באמת המעבד מת...?

להרכיב מחשב 486 זה דיי בעייתי.. משהו שם בטוח נדפק.. וסביר להניח שיותר ממשהו אחד..

אני בתור טכנאי לא לוקח על עצמי לתקן משהו שהוא שהוא פחות מפנטיום 3.. וגם זה אני מזהיר שימות בקרוב..

אל תשבור על זה את הראש יותר מידי..

"להרכיב מחשב 486 זה דיי בעייתי.. משהו שם בטוח נדפק"- מאיפה אתה יודע, בדקת את המחשב? זה שזה מחשב ישן לא אומר שהרכיבים דפוקים.

"אני בתור טכנאי לא לוקח על עצמי לתקן משהו שהוא שהוא פחות מפנטיום 3.. וגם זה אני מזהיר שימות בקרוב.."- ימות בקרוב? יש מחשבי פנטיום 1 שמחזיקים עד היום. אי אפשר לקבוע על סמך שהמחשב ישן שהוא "ימות בקרוב".

המחשב שלי "מת" כבר מספר פעמים, עם חלקי החילוף הדרושים הוא חזר "לחיות" בתוך 5 דקות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים