פורסם 2007 באפריל 2418 שנים יש לי את המפרט שב(מפרט שלי) עכשיו שאני משחק ב Unreal II אחרי כמה דקות הוא יוצא לי ורושם לי את ההודעה הזאת מה זה יכול להיות ? מה ההודעה הזאת אומרת ? (מצטער אין לי מושג באנגלית) וגם בכללי במשחקים שיש לי על המחשב אני לא יכול לשים רצולוציה של יותר מ - 768*1024 איך זה הגיוני בכלל ומה אני צריך לעשות ?
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים המשחק מקורי?אם לא כנראה זאת הבעיהלמרות שאני בעד הורדת משחקים והורדת מחירי משחקים עדיין יש טיפה בעייהאם לא תחליף קראקתתקין פאצ'תמיד עוזר
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים מחבר אחי שפעם הייתי משחק זה לא היה קורה מה יכול להיות שהקראק יש לא תאריך תפוגה ? חח
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים אחי שפעם הייתי משחק זה לא היה קורה מה יכול להיות שהקראק יש לא תאריך תפוגה ? חחנאממ ממש לאתנסה להתקין פאצ' ואז לחפש קראק מתאים למשחק
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים מחבר אז איך אני מסדר את זה והכרטיס מסך שלי מעודכן הדרייברעל מה אני צריך לשים שיהיה מקסימלי ?וגם הבעיה הזאת אני לא יכול יותר מ 1024 ברצולציה למה ככה?
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים זה רק במשחקים הקטע עם הרזולוציה או גם בשולחן עבודה ?אם זה גם בשולחן עבודה אז הדרייבר של המסך לא מעודכן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.