עבור לתוכן

האם פלייט סימולטור X הוא משחק כל כך כבד?

Featured Replies

פורסם

שמעו אני מאוכזב..........מאוכזב מאד. לפני שנתיים ומשהו קניתי מחשב חדש: amd 64 3000. מעבד חזק לזמנו, וגם היום אמור להיות בהחלט סביר. לפני חצי שנה קניתי כרטיס 7600GT ב1000 שקלים.

ומה אני מקבל? בערך 30FPS אומללים בפלייט סימולטור X, על הגדרות נמוכות(לא הכי נמוכות). מה שמדהים שמבחינה ויז'ואלית אני לא רואה שום הבדל בין זה לבין FS2004, שרץ אצלי הרבה יותר מהר.

אני כל הזמן חושש שמשהו אצלי במחשב לא תקין, בין אם חומרה או תוכנה, אבל הציון ב3dmark 06 תואם מערכות דומות באתר של futuremark. אני מקבל 2803, כאשר המעבד מקבל 741.

גם אצלכם המשחק עובד כל כך לאט? אציין שזכרתי להעיף את ההגבלה על הפריימים בהגדרות של המשחק...וזה גם משהו שאני לא מבין: איזה אינטרס יכול להיות לבנאדם להגביל את הפריימים??

פורסם

1. המחשב שלך נחשב לעגלה היום.

2. המשחק לא זז גם על מחשבים מלפני חצי שנה.

פורסם

זה תלוי המון באיזה שדה תעופה אתה נמצא יש כאלה יותר גדולים אשר לוקחים הרבה יותר משאבים ויש שכמעט כלום

יש לך מגוון הגדרות רחב שם שאתה יכול להוריד כמו בניינים שמקלים מאוד על העומס של המשחק אך כמו שכבר אמרו המחשב שלך דיי חלש למשחק שקורע מחשבים הרבה יותר חזקים

פורסם
  • מחבר

הבנתי.......תגידו לי, הם עושים את זה בכוונה? יש איזו מין "קונספירציה" בין חברות התוכנה לבין אלה של החומרה? קשה לי מאד להאמין שמפתחי המשחקים באמת עושים את כל שביכולתם הטכנית כדי להפוך את המשחקים האלה לכמה שיותר "חסכוניים" מבחינת ניצול המשאבים של החומרה.

מה אתם אומרים?

פורסם

ברור, זה קונספירציה חובקת עולם שרק בודדים יודעים עליה. עכשיו שגם אתה יודע... וכולם רואים את הדיון, יפסיקו איתה ויתחילו לעשות משחקים נורמלים.

פורסם
  • מחבר

למה לענות בציניות? אני באמת ובתמים חושב שיש ביניהן שיתוף פעולה כי אחרת אין הסבר

פורסם

יש הסבר, לעשות משחק חסכוני עולה פי כמה וכמה למפתח המשחק. מצד שני, אם המשחק מספיק טוב / בלעדי, הוא יודע שאנשים ירוצו לקנות חומרה יותר טובה בשבילו (מה שבפועל קורה), אז למה להשקיע יותר מזה.

פורסם

כן זה באמת משחק מאוד מאוד כבד

וגם 8800GTX לא יריץ אותו חלק לגמרי על ההגדרות הכי גבוהות

כי המשחק הזה נורא מפורט ויש לו שטחים ענקיים,הרבה דברים לטעון

זה המשחק הכי כבד שקיים היום בקיצור

פורסם

יריץ חלק בהגדרות הכי גבוהות+פילטרים וגם ברזולוציות מטורפות ;)

פורסם

מה שמיוחד ב-FSX, זה שהוא משחק (יש כאלה שירו בכם אם תקראו לזה משחק, תנסו לקרוא לזה משחק בפורום הזה: www.vatil.org ותודיעו אם שרדתם) שדורש מעבד מאוד חזק. למה?

1. הוא מחשב בכל רגע נתון מטוסים ברדיוס של עשרות קילומטרים מכם. פעם קראתי שהוא צריך לחשב את כל הטיסות של ה-AI בכל העולם, שזה די הרבה כוח עיבוד.

2. תחשוב על הפיזיקה שהדבר הזה צריך לעבד.

זה אשכרה המשחק היחידי שהמעבד מגביל את כרטיס המסך ברז' גבוהות :smile1:

פורסם

שיוציאו PATCH לכרטיס פיזיקה :)

פורסם

או שהוא פשוט יעשה OC

פורסם

לא משחק כבד ולא נעליים,פשוט הוא תוכנת גרוע !

גם הגרפיקה שלו היא לא הכי הכי גם הוא כבר בטירוף גם ענק (משו כמו 10 ג'יגה) וגם לא כיפי,אם אתם שואלים אותי לא שווה אפילו הורדה !

למרות שאם מחשיבים את זה שהוא בין הסיצלטורים היחידיים עם גרפיקה סבירה אז אוליי מי שבאמת חולה תעופה אז אין לו ברירה...

פורסם

קודם כל, הסימ' הזה מיועד לשרוטים. למשל, הטייסים באלעל מתאמנים על הסימ' הזה (יכול להיות שמדובר ב-FS9, אבל זה לא משנה ממש). ד"א, זוכרים את הפורום שפירסמתי בפוסט הקודם? אנשים משם הם המתרגלים של אנשי אלעל.

דבר שני, עם הטקסטורות הכבדות שהדבר הזה צריך לטעון, וכל החישובים שלו, אי אפשר לעשות אותו יעיל. אני לא מכיר אף סימולטור שמגיע לרמת ריאליסטיות כזו שלא דורש מחשב על.

פורסם

מצאתי הגדרות מומלצות של נוידיה למשחק הזה,

תנסה את ההגדרות של 7300 GS

http://uk.nzone.com/object/nzone_fsx_techtips_eu.html

נ.ב: גם הגדרות המומלצות ל8800 הם לא הכי גבוהות :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים