עבור לתוכן

שאלה תמימה!

Featured Replies

פורסם

למה שיש לי שתי מחיצות באותו כונן קשיח לוקח הרבה זמן להעביר בניהם? אחרי הכול זה אותו הדיסק?

פורסם

תשנה בבקשה את הכותרת שתהיה יותר אינפורמטיבית בהתאם לחוקי הפורום

פורסם

זה תלוי בהמון דברים...אבל גם בגלל שזה אותו דיסק מה שאומר שהוא צריך להתאמץ הרבה יותר (אני לא נכנס להסברים)...

זה נורמלי..

אתה יכול לנסות להריץ איחוי וכאלה..שאמורים לשפר את הביצועים ...

פורסם

בגלל שזה אותו דיסק זה לוקח יותר זמן. אם זה היה על אותה מחיצה, היה אפשר אולי לשנות רק את המיקום בטבלת מיקום במחיצה, אבל כשאתה מעביר בין מחיצות, זה חייב פיסית לעבור ממקום אחד למקום אחר... (תחשוב / תקרא איך דיסק עובד / בנוי)

פורסם

taotao הינו הוכחה חיה לכך שלמרות שיש לו מעל 10000 הודעות, הוא לא מבין יותר במחשבים ממשתמש ממוצע

פורסם

זה תלוי בהמון דברים...אבל גם בגלל שזה אותו דיסק מה שאומר שהוא צריך להתאמץ הרבה יותר (אני לא נכנס להסברים)...

זה נורמלי..

אתה יכול לנסות להריץ איחוי וכאלה..שאמורים לשפר את הביצועים ...

תוכל להפנות בבקשה למאמר המבסס את דבריך? :s07:

פורסם

יש לו מעט ביקורות על HD לגבי זמני גישה..קריאה/כתיבה וכו...

תקרא קצת אומנם המבחנים לא תמיד משקפים את המציאות אבל עדיין...

פורסם

מהסיבה שהוא מתיחס לזה כמו שני דיסקים שונים

פורסם

כי צריך לשכפל את המידע על המחיצה השנייה וגם למחוק אותו מהמחיצה הראשונה, זה פעולות פיזיות על ההארד דיסק, לעומת זאת כשאתה עושה את אותה הפעולה על אותה מחיצה שום דבר בעצם לא "זז" בפועל, אלא רק המצביעים למיקום שלו משתנים

פורסם

taotao הינו הוכחה חיה לכך שלמרות שיש לו מעל 10000 הודעות, הוא לא מבין יותר במחשבים ממשתמש ממוצע

יש לך משהו יותר חכם להגיד ?..אם לא אז עדיף ש :-X....

פורסם

תראה אני לא מאמין למה שאתם אומרים על taotao ...די לדבר עליו לא יפה האדם ניסה לעזור ...

קודם כול כמה זמן לוקח ..."הרבה " כמה ?אם שתי דקות זה בסדר אבל אם יותר אז זאת בעיה ...

שנית כשהארד דיסק עובד הוא עושה בעיות או רגיל כמו לאחרים עובד ?

פורסם

מה כל השטויות האלו שאתם מדברים, מה אתם ילדים קטנים, תתרכזו בנושא ודי.

פורסם

עוד הודעת ספאם אחת שלא קשורה לנושא האחראים יקבלו אזהרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים