עבור לתוכן

מישהו זוכר מה היה כאן בשנים עברו עם אותה תקופה של כרטיסי MID-RANGE עם DX חדש?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה.

דניס, מה אתה היית הולך לעשות? אבל ת'אמת אחי...

לוקח תכרטיס של PALIT עם ה-512MB זיכרון ושנה אחריות.

PC עם 256MB זיכרון, קירור מצויין ושנה אחריות.

או HIS עם 256MB זיכרון וקירור טוב ושנתיים אחריות.

• תגובות 89
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עכשיו שאני חושב על זה אז הייתי הולך על האפשרות השלישית.

וזה מאד מוזר ש - KSP נותנים רק שנה אחריות על הכרטיסים של POWERCOLOR, חשוד מאד... (נראה לי כמו ייבוא אפור)

פורסם
  • מחבר

סבבה.

יש כבר היום משחקים שמחייבים כרטיס מסך עם 256MB?

פורסם

כן.

פורסם

עכשיו שאני חושב על זה אז הייתי הולך על האפשרות השלישית.

וזה מאד מוזר ש - KSP נותנים רק שנה אחריות על הכרטיסים של POWERCOLOR, חשוד מאד... (נראה לי כמו ייבוא אפור)

זה לא חשוד בכלל

הם נציגים שלהם + טיצ'ר סופט שגם היא נותנת רק שנה אחריות

כאילו עשו טובה שהביאו מותג כזה ענק ומשגשג

ודפקו לו שנה אחריות :s07:

זה כמו למכור לבן אדם מרצדס בלי גלגלים :lol:

פורסם
  • מחבר

דניס - כבר יש משחקים שדורשים 256MB? וואי... אז בטח תוך שנה כבר יצאו כאלה שידרשו 320MB לפחות בכרטיס המסך, ואז אני לגמרי נדפק וכל עניין הזיכרון ניהיה פה לא רלוונטי בכלל...

פורסם

תלוי באיזו רזולוצייה...

בזולוצייה של 1280*1024 ומעלה עדיף 512\640 למרות שהיום אין כל כך הבדל (לפחות לא ברזולוציות סבירות) אבל

עוד חצי שנה אני מעריך שיהיה צורך.

אם יש לך מסך קטן מ 19" אל תחשוב בכלל על 512\640 ! אפילו אם יהיה הבדל בעוד שנה (ולא יהיה) הוא יהיה כמעט אפסי ויהיו דברים

שיגבילו לפני.

פורסם
  • מחבר

יש לי L922A 19", עם רזולוצייה מקסימלית 1280x1024.

אולי אני אקח כרטיס מסך קצת יותר חלש, כמו X1900GT עם 512MB זיכרון ואחריות שנתיים ומעלה? יש כזה? בתקציב שלי כמובן...

עריכה: השוואת בטומס הרדוור הראו לי שללא ספק אם יש גירסת X1900GT 512MB בתקציב שלי אלך עליה.

פורסם

NAV2K!!

פורסם
  • מחבר

^ WTF?!?!

פורסם

לא קונים היום כרטיס שהוא לא DX10 ובטח שלא 1900GT ! סתם כרטיס רותח...

אם אתה ממש לא רוצה 8600GTS אז תחכה עוד שבוע-שבועיים וקח את 2800GTO\2600XT.

ואל תיתיחס לילד הדפוק, סתם נוב...

פורסם

לא קונים היום כרטיס שהוא לא DX10 ובטח שלא 1900GT ! סתם כרטיס רותח...אם אתה ממש לא רוצה 8600GTS אז תחכה עוד שבוע-שבועיים וקח את 2800GTO\2600XT.

ואל תיתיחס לילד הדפוק, סתם נוב...

אוי, נו די כבר עם השטויות האלה :kopfpatsch:

אין לך מושג על מה שאתה מדבר עליו.

פורסם

אז שיקנה כרטיס קריר יש את X1950 PRO ו X1900 XT עם קירורים מעולים

לא קונים כרטיס שהוא לא DX10 ?

לא אמרת כלום רק "ATI לכו הביתה פיפי ולישון"

פורסם

THE SULTAN מה נשמע! הרבה זמן לא הייתי פה! :D

קראתי את מה שנאמר פה ודניס מציע לך כרטיסים מעולים - למשחקים קיימים, שאגב אם אתה שואל אותי יש מלא משחקים שיעבדו לך בצורה פנטסטית (DX9).

לדעתי עדיין כדאי לחכות תוך חודש תוכל כבר להזמין (לפי הערכות קיימות באתרים שונים) 2600XT\PRO שאת האמת אין לי מושג אם הוא יהיה יותר חזק מ X1950PRO או XT אבל הוא באמת אמור להיות כרטיס עוצמתי ברמות מטורפות לפי המפרט שלו, אין לי מושג איך הוא ייתמודד עם המשחקים.

בגלל זה לדעתי זה חובה לחכות לתשובה של ATI לכרטיסי הDX10 של NVIDIA. אסור לך לשכוח שאתה מתכנן כרגע לקנות כרטיסים בני חצי שנה - שנה ובתקציב כל כך גדול לכ. מסך (1000שח זה הרבה לקניית כ. מסך בנפרד לדעתי) אז כדאי לחכות לכרטיסים חדשים סה"כ אני לא בא ואומר לך תחכה שייצא DX11 עוד חצי שנה כולה עוד חודש שיהיה כרטיסים חדשים לATI בתקציב שלך ולדעתי ישרתו אותך מעל ומעבר. אני מקווה שהשכלת להבין שאם תקנה כרטיס X1950 כלשהוא תהנה ממנו מאוד (אבל ממש מאוד) בחצי שנה-שנה הקרובה למשחקים קיימים וכו' אבל לדעתי כדאי בכל זאת לראות מה ייקרה עם התשובה של ATI כדאי להיות סקפטים לגבי סדרת 8 של NVIDIA.

אם יש משחקים ספציפיים שאתה רוצה לשחק על מקסימום גרפיקה ואתה לא ממש ממש מחכה לCRYSIS אז לך על זה בלי לחשוב פעמיים.

פורסם
  • מחבר

^ אני מוכן לחכות בשביל הכרטיסים האלו, רק אם הם יהיו ממש טובים ובטוח בטוח לא אכזה כמו ה-86GT ו-GTS.

יש כבר מפרט שלהם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים