עבור לתוכן

מישהו זוכר מה היה כאן בשנים עברו עם אותה תקופה של כרטיסי MID-RANGE עם DX חדש?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

וואלה? בסדר, אני אבדוק את זה היום, ואם זה ככה באמת אלך על ה-256MB על שלוש שנות אחריות.

• תגובות 89
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה בקשר לכרטיס X1950 Pro Extreme 256MB ? האם הוא יותר כדאי לעומת X1950 PRO ואיפה הוא עומד לעומת 8600GTS ו-8800GTS 320 מבחינת ביצועים ?

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3749

פורסם

כבר הצעתי לו הוא לא רוצה

בה לו הפליט שיעשה לו פליט חחח

הכרטיס הזה מגיע עם 700MHZ לליבה לעומת פליט

ובטוח זכרונות פי כמה יותר טובים זה אקסטרים הרי ! :)

פורסם

אין מה להתבלבל.

הפליט הוא לא OC

הוא נקרא סופר בגלל שיש בו פי 2 זיכרון (512MB)

ה Powercolor הוא גירסת OC ששוה יותר לדעתי בגלל האחריות

פורסם

מבחינתי הפאוור קולור עדיף

אחרים יגידו לך שעדיף עם 512MB בלי לדעת בכל את מהירות הכרטיס והזיכרון בכלל

סתם מדברים באוויר ...

אחרי הכל באתר של PALIT

http://www.palit.biz/en/products/ati_pcie_X1950PRO-Super.html#top

לא רשמו אפילו כמה הליבה עובד MHZ וכמה הזכרונות

אז מה אתה קונה מוצר כזה בכלל בלי לדעת מה יש בו ?

לכן אמרתי מההתחלה פליט סתם מעפנים, ולא צריך לשבור איתם תראש בעיקר שיש להם שנה אחריות

פליט מיועד לשוק הטמבלים שמסתכלים על השם של הכרטיס ועל ה MB זה הכל !!!

אז שלא תחשוב שאת מקבל מוצר כמו פאוור קולור בקופסא

מעבר לזה שהקירור של פאוור קולור ה AC X2 שווה לבד 150 שח ונותן לך שקט נצחי וכרטיס מקורר בצורה לא נורמלית

הפורום הזה כל כך מעצבנים אנשים זורקים בו דברים וסתם מבלבלים לשואלים תשכל יותר מדי

וזה כבר שנים ככה ...

וברוך ה' שמישהו לפני אומר דברים טובים סוף סוף :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

וואי הקירור שלו מצויין זה אחלה דבר!

וככל הניראה אני אלך על הפוור קולר - תודה אסף!!!

ויש היום משחק שדורש כרטיס מסך עם לפחות 256MB? כי אם כן אז התלבטות חדשה, כי אז עוד חצי שנה - שנה יצא משחק שדורש 320MB...

אגב, הכרטיס מגיע עם 256MB. האם אני יכול דרך הביוס או איזה תוכנה משהו, להוסיף לו עוד 256MB מזיכרון המחשב שלי ככה שיהיה לו 512MB? אני מתכוון ל-UPTO כמו שאפשר בכרטיס 7100GS שמגיע עם 128MB ואפשר להוסיף לו זיכרון מהמחשב ולהפוך אותו ל-512MB... אפשר?

פורסם

לא שווה 512 על פני אחריות

במיוחד כאשר הכרטיס עולה 1000 שקל

מה יקרה עם אחרי שנה ויום הוא יחליט להישרף...

לא חבל על הכסף?

עדיף תשקיע בשלוש 3 שנים אחריות במקום על זיכרון שבאמת שלא נותן כמעט כלום

פורסם

אני דווקא ממליץ לך ללכת על

http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=LV362&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he

הוא נמצא באותה קטגוריה מבחינת רמה כמו ה1950 אבל הוא נותן לך תעודת ביטוח(DX10)לעתיד.

איתו אתה תוכל להפעיל כל משחק קיום בהגדרות הכי גבוהות ברזולוציה שאתה רוצה.אז למה להשקיע במשהו ישן כמו ה1950?

פורסם

תקרא את הת'רד מההתחלה ותבין למה

8600GTS = סובארו ג'אסטי מודל 2007. חדש חדש, אז מה?

פורסם

אני נתתי את ההמלצה שלי+נימוק אני לא מכריח אף אחד לעשות משהו.

שהוא יעשה חושבים לבד.

פורסם

אני הייתי הולך על הPOWERCOLOR, אומנם הOC ממש מעפן [20MHZ יותר לליבה וזהו] אבל בגלל הקירור הוא הרבה יותר שווה.

פורסם

וואי הקירור שלו מצויין זה אחלה דבר!

וככל הניראה אני אלך על הפוור קולר - תודה אסף!!!

ויש היום משחק שדורש כרטיס מסך עם לפחות 256MB? כי אם כן אז התלבטות חדשה, כי אז עוד חצי שנה - שנה יצא משחק שדורש 320MB...

אגב, הכרטיס מגיע עם 256MB. האם אני יכול דרך הביוס או איזה תוכנה משהו, להוסיף לו עוד 256MB מזיכרון המחשב שלי ככה שיהיה לו 512MB? אני מתכוון ל-UPTO כמו שאפשר בכרטיס 7100GS שמגיע עם 128MB ואפשר להוסיף לו זיכרון מהמחשב ולהפוך אותו ל-512MB... אפשר?

קירור לא נורמלי זה, אתה תראה תכרטיס אתה תבהל !!!

לא נפוצים הם המשחקים ביחס לליבה של הכרטיס שינצלו 512MB

זה קורה רק עם כרטיסים מקצועיים יותר בסכומים 1500+ בדרךך כלל שרק בהגדרות סופר גבוהות במשחקים ממש מעטים יש ייתרון ל 512MB

לא משהו ששוקלים בקניה כיום בסכום שלך ובטח שלא לעתיד שמי יודע אולי CRYSIS ירצה 1024MB מהכרטיס מסך בהגדרות גבוהות ואז בכלל גם 512MB לא יספיק ;)

תסתכל תכלס מה יש היום חבר, מה הכי משתלם, ובמה תקבל את הכי טוב עם אחריות הכי טובה !

אני דווקא ממליץ לך ללכת על

http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=LV362&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he

הוא נמצא באותה קטגוריה מבחינת רמה כמו ה1950 אבל הוא נותן לך תעודת ביטוח(DX10)לעתיד.

איתו אתה תוכל להפעיל כל משחק קיום בהגדרות הכי גבוהות ברזולוציה שאתה רוצה.אז למה להשקיע במשהו ישן כמו ה1950?

תעשה טובה חבר אל תכניס תבן אדם סתם לדילמות

הכרטיס 8600GTS כרטיס גרוע מבחינת ביצועים ומחיר ביחס לפאוור קולור, גרועעעע !!!

אני הייתי הולך על הPOWERCOLOR, אומנם הOC ממש מעפן [20MHZ יותר לליבה וזהו] אבל בגלל הקירור הוא הרבה יותר שווה.

אההה הנה עוד אדם שחושב נכון, OC מעפן אבל זה מראה שהם השקיעו לך משהו בכרטיס זה כבר נחמד ביחס למחיר :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים