עבור לתוכן

מישהו זוכר מה היה כאן בשנים עברו עם אותה תקופה של כרטיסי MID-RANGE עם DX חדש?

Featured Replies

פורסם

ולדניס ^ - אין לי תקציב לשניים האחרונים.. :(

אז לך על האפשרות הראשונה ותעשה OC.

זאת תמורה מצויינת למחיר.

• תגובות 89
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

ואז הוא יהיה יותר חזק מפרו? אגב אני לא יכול לקנות כרטיס מסך מחנות אחת ומאוורר מחנות שנייה.. אין משהו בפלונטר למקרה שאלך על האפשרות הזו?

פורסם

מה כל-כך שווה בלהוסיף איזה 100 ש"ח ולקבל את אותו המוצר?

לא שווה.

עדיף כבר להזמין משתי חנויות

פורסם

לדעתי עדיף לקנות מפלונטר הכול ולחסוך את ה - 50 ש"ח האלו (או לפצל ולקנות מפלונטר ופנדה ולחסוך 100 ש"ח לעומת זיגזג).

ה - EVERCOOL TURBO 2 וה - AC ACCELERO X2 שווים בביצועי הקירור ומבחינת רעש: במינימום האברקול שקט יותר בקצת ובמקסימום הארקטיק שקט יותר בקצת, שניהם מעולים בסה"כ.

הנה ההשוואה שכוללת את שניהם ועליה אני מסתמך - http://www.tomshardware.com/2006/11/14/thermalrights_the_hr-03_is_a_vga_cooler_gorilla/page4.html#cooling_performance

פורסם
  • מחבר

ה-X1950PRO SUPER יותר חזק בסטוק מאשר ה-X1900GT? כי אני תיכננתי לעשות OC רק על ה-8600GT אם הייתי קונה אותו כי הוא חלש...

אני לא כל כך רוצה לעשות OC, ככה שאפילו שנה אחריות של פליט תספיק אני חושב... כאילו למה שהכרטיס יהרס אם אני לא עושה לו כלום, שלא נדבר שאני לא גיימר כבד...

מה אתם אומרים ללכת על זה http://skypc.co.il/sg_product~28275~8~0.htm ?

פורסם

אם אין לך בעיה עם זה שיש לו רק שנה אחריות וויתרת על רעיון ה - OC, אז זה כנראה הכרטיס שהכי מתאים לך.

פורסם
  • מחבר

סבבה. תענה לי על השאלה הבאה ונראה על מה אני הולך:

יש לי אפשרות להוסיף כסף משלי, בנוסף לזה שההורים מביאים לי ולקנות X1950XT 512MB. אך האם כדאי לי להוציא את כל הכסך שיש לי על כרטיס מסך כי אז לא ישאר לי גרוש על התחת... אני גם לא גיימר כל כך כבד, והרזולוצייה הכי גבוהה שהמסך שלי תומך בה זה 1280x1024...

אני חושב שה-X1950PRO 512MB יספיק לי? אם ה-XT היה תומך DX10 הייתי לוקח אותו ללא ספק, אך אין לשניהם, לכן הם יתפגרו באותו תקופת זמן פחות או יותר...

פורסם

בשביל הרזולוציה הזאת ה - X1950PRO מספיק היום לכל משחק.

כך שאם אתה לא רואה את עצמך קונה מסך 20 בעתיד הקרוב, לא הכי כדאי לך להשקיע ב - XT.

פורסם
  • מחבר

יש! אין לך מושג איך רציתי לשמוע את התגובה הזו. ;D

עם זאת, בהנחה לתגובה הזו:

ה-X1950PRO SUPER יותר חזק בסטוק מאשר ה-X1900GT? כי אני תיכננתי לעשות OC רק על ה-8600GT אם הייתי קונה אותו כי הוא חלש...

אני לא כל כך רוצה לעשות OC, ככה שאפילו שנה אחריות של פליט תספיק אני חושב... כאילו למה שהכרטיס יהרס אם אני לא עושה לו כלום, שלא נדבר שאני לא גיימר כבד...

מה אתם אומרים ללכת על זה http://skypc.co.il/sg_product~28275~8~0.htm ?

כדאי לי להוסיף 150 ש"ח מהכסף שלי ולקבל 3 שנות אחריות? אגב, גם הכרטיס של פליט וגם של GECUBE באים בגירסת הריטייל? ועוד משהו - עם ריטייל, הם באים עם תוכנות ומשחקים כלשהם?

TNX

פורסם

אם אתה מוסיף כסף לכרטיס של - GECUBE אז אתה קונה כרטיס שחלש יותר מה - X1950XT 512MB בהרבה ושעולה רק 175 ש"ח פחות.

אני הייתי מתבאס מזה.

כן, ריטייל בא עם תוכנות ולפעמים גם עם משחקים, אתה יכול לבדוק עם מה בדיוק בא כל כרטיס באתר של היצרנית שלו.

פורסם
  • מחבר

אני אלך על הפליט בראש שלם ושקט פיינלי. ;D

דניס וכל שאר האנשים טובי הלב שעזרו לי - תודה, תודה, תודה!!!

ולשאלת התגובה ;D ;D: ברזולוצייה 1280x1024, יש הבדל בין ה-X1950PRO 256MB ל-X1950PRO SUPER (512MB) ?

או שאין הבדל אבל הפרש המחירים קטן מאוד ולא שווה ללכת על ה-256MB?

פורסם

או שאין הבדל אבל הפרש המחירים קטן מאוד ולא שווה ללכת על ה-256MB?

הבנת לבד כמו שאני רואה.

פורסם

ההתלבטות שלך היא יותר פשוטה ממה שאתה חושב אתה פשוט צריך יותר סבלנות.למעשה חצי מהאנשים פה עם אותה בעייה .האם לקנות כרטיס כזה או אחר והאם הוא יצליח להריץ את הקרייסיס ודומיו כשייצאו ואיך יריץ אותם(כלומר באיזה רמת גרפיקה).התשובה אף אחד לא יודע!!!רק הזמן יגיד את שלו.אני מחכה כבר למעלה מ9 חודשים לכרטיס מסך ואני עדיין לא רואה סיבה לרוץ לקנות לפני שייצא משחק אחד של DX 10 אחרת למה אני צריך כרטיס כזה?.

חחח עוד לפני שנה אני זוכר פה בפורום

אנשים בלבלו תמוח על לחכות ל כרטיסי DX10 ולא לקנות מה שהיה אז X1800 XT ו GTO וחבריהם ....

למרות שאמרתי לכולם דבר פשוט

יש לך כסף ?

אתה קונה כרטיס מסך למשחק שיצא עוד שנה או למשחק שאתה כבר מת לשחק בו ?

מה משנה לך שיהיה לך כרטיס וביצועים עכשיו או כרטיס וביצועים עוד שנה ?

האם אתה יכול לנבא את העתיד בזה שאתה מחכה לו ?

כשהעתיד יגיע האם תחכה שוב לעתיד הבא שיביא איתו עוד פיתוחים (DX10.1 בלה בלה בלה ...) ?

כל התשובות האלה מובילות לתשובה אחת

יש לך כח לחכות ? תחכה כמה שבה לך, עד שתמות מצידי ...

אין לך כח לחכות ? תקנה מה שהכי טוב עכשיו ותשתדל כמה שיותר שהוא יהיה טוב למחר גם ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים