עבור לתוכן

מחשב חדש בתקציב 5,000 ש"ח למשחקים וסרטים. זקוק לעזרתכם...

Featured Replies

פורסם

המחשב מיועד בעיקר למשחקים וסרטים.

מעבד:

AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX

מחיר: ¤750

לוח אם:

ASUS M2N-E

מחיר: ¤542

כרטיס מסך:

LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL

מחיר: ¤1777

דיסק קשיח:

WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS

מחיר: ¤381

צורב DVD:

LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA

מחיר: ¤217

זיכרון:

TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5

מחיר: ¤670

מארז:

ANTEC SONATA 2 MID TOWER CASE + 450W SMART POWER 2 PSU

מחיר: ¤763

סה"כ: 4993

מה דעתכם? אפשר להוציא משהו יותר טוב בתקציב הזה? OC לא מתוכנן.

ועוד כמה שאלות...

1. הספק שבא עם המארז יוכל להחזיק מערכת כזאת בצורה טובה?

2. המעבד יגרום לצאוור בקבוק לכרטיס מסך?

3. שווה להוסיף עוד 60-70 שקל בשביל גרסת הOC של הכרטיס מסך של חברת BFG?

4. קיבלתי ביקורות על המארז הזה שהוא שקט מאוד שזה מה שהכי חשוב לי. מישהו יכול לאשר את זה או יודע משהו שקשור?

5. האם ישתלם לי להשקיע עוד מאמצים ותקציב בשביל לקחת מעבד E6420 עם לוח אם כמו GIGABYTE GA-945P-S3-RH לדוגמא? (שוב לא למטרות OC)

תודה מראש על כל עזרה או תשובה, זה מאוד חשוב לי. אני מתכנן לקנות את המחשב ממש בקרוב.

פורסם

הייתי חוסך במארז ומביא

מעבד: athlon x2 5600+ או אינטל E6400

פורסם
  • מחבר

הייתי חוסך במארז ומביא

מעבד: athlon x2 5600+ או אינטל E6400

יש לך הצעה למארז שקט+ספק שיחזיק מערכת כזאת במחיר נמוך יותר? העיצוב ממש לא חשוב לי...

ומה לגבי שאר השאלות, אתה יכול לעזור לגביהן?

פורסם

אתה יכול לקנות ספק ומארז טובים שיחזיקו את המערכת הנ"ל ב-400 שקל, אני לא מבין גדול בזה אבל הייתי מייעץ לך בכיוון של compucase

לגבי הכרטיס של BFG - אם הוא עם אחריות לכל החיים אז לדעתי שווה להוסיף

המעבדים שהצעתי לך לא יהוו צוואר בקבוק

פורסם

המארז והספק מעולים! הם יחזיקו בלי בעיה את המפרט.

ואל תחסוך כי אין הבדל בביצועים בין שני המעבדים שמצדיק את הפרש המחירים אלא אם כן אתה עושה OC.

פורסם

לדעתי זה ביזבוז להשקיע קרוב ל-800 שקל במארז

פורסם

אפשר לקחת קומפיוקס ב200 ש"ח וליברטי אבל זה יצא 650 ש"ח. ולדעתי יש טעם.

פורסם

אתה לא חייב לקחת ליברטי

גם ספק של 250 שקל יספיק

פורסם
  • מחבר

תקנו אותי אם אני טועה, אבל הבנתי שרוב המארזים של קומפוקייס הם רועשים. השקט במארז זה הדבר הכי חשוב לי מכיוון שהמחשב נמצא קרוב למיטה שלי ודי חשוב לי לישון בלילה שהמחשב פועל...

ממה שהבנתי יש עוד מארז CENTORIUN 532 2.0 שעולה 520 שקל זה בא עם ספק של 430W. השאלה אם הוא באמת שקט כמו שאומרים והספק שלו יתאים למערכת. יצא לי לחסוך כאן על המארז משהו כמו 200-250 שקל שיתן לי להשקיע במעבד כנראה.

פורסם

יש לי מארז של קומפיוקייס כבר שנה וחצי ורק בחודשיים שלוש האחרונים המאוורר שלו התחיל קצת להרעיש

וחוצמזה אף פעם לא בעיה להשקיע 60 שקל בשני מאווררים שקטים של AC

פורסם
  • מחבר

יש לי מארז של קומפיוקייס כבר שנה וחצי ורק בחודשיים שלוש האחרונים המאוורר שלו התחיל קצת להרעיש

וחוצמזה אף פעם לא בעיה להשקיע 60 שקל בשני מאווררים שקטים של AC

אני לא אחד שמבין בכל הדברים האלה כמו הרכבת חלקים במחשב וכל זה... המפרט שאני קונה עכשיו זה המפרט שישרת אותי ב3 שנים הקרובות.

בגלל זה רציתי להשקיע במארז+ספק שזה כן נכון לדעתי להשקיע בדבר כזה בהתאם למצב שלי.

פורסם

אני מבין אותך,

אבל לפי דעתי 750 שקל למארז זה ביזבוז

השאר כבר לשיקולך

פורסם
  • מחבר

אני מבין אותך' date='

אבל לפי דעתי 750 שקל למארז זה ביזבוז

השאר כבר לשיקולך

[/quote']

אוקיי, החלטתי שאתה צודק ואני כנראה ארד במארז לCENTURION 532 עם הספק שמתלווה אליו 430W, רק אני צריך להיות בטוח שהספק יוכל להחזיק בצורה טובה את המערכת הזאת בסטוק.

המהלך הזה הוריד לי 240 ש"ח מהמחיר וגם ראיתי עכשיו שיש גירסא יותר זולה של הכרטיס מסך של ALBATRON וביחד זה נותן לי בערך 300 שקל בשביל להשקיע במעבד. עכשיו יש לי שתי אפשרויות כמו 5600+ או E6420 של אינטל. מה עדיף? ללא OC כמובן...

פורסם

אחלה מחשב, אל תשנה כלום.

פורסם

הספק שבא עם הסנטוריון מאפן. לא יתאים.

קח את זה שבא עם ספק שקט ומאורר 120 שקט אחורי (הספק שקט יותר וטוב יותר מזה שבא עם הסונטה):

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2170

ותשמור כסף לקרור שקט למעבד אם אתה רוצה שקט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים