פורסם 2007 באפריל 2318 שנים שלום לכולםלאחרונה התעוררה בעיה ברשת הביתי שלי בשליחת דואר מתוכנת האאוטלוקהדואר נשאר בתיבת הדואר היוצא ואין שום תנועה ב-UpLoad , הבדיקה הראשונה שביצעתי היתה לחבר את החייגן ישירות למודם ואכן הדואר יצא בשניות.ולכן החלטתי לבצע חיפוש אחר פתרון לבעיה הנ"ל וכמובן נתקלתי בהמלצות חמות להשתמש בגרסאת DD-WRT, אכן ביצעתי את העדכון קושחה לגרסא V23 Sp1אני מחובר לבזק בינ"ל דרך הכבלים עם חייגן L2TP וכמו שקראתי כאן לא פעם בפורום שהגרסא הנ"ל אינה תומכת בחייגנים מסוג זהאני פונה לחברי הפורום כאן ע"מ לקבל המלצה חמה ועזרה בהגדרת הראוטר, אני אכן מעוניין לבצע שידרוג שכזה היות ואני בטוח בהחלט שהם הרבה יותר טובות וחזקות וכמובן משפרות את הקליטה של WireLessאז אנא , אם מישהו מכם משתמש בנתב כזה ומחובר כמוני לכבלים דרכו אז אנא אם תוכלו לעזור לי מעט ולהמליץ לי כמובן על הגרסא הכי טובה שעובדת (כמובן יותר טוב מהגרסא של לינקסיס עצמה)תודה מקרב לבאסף
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים אתה יכול לשדרג ל DD ולבקש מהספקית שלך חיבור ללא חייגןכך לא תיאלץ לעבוד ב L2TP העקום של הארץ, שלא נתמך בקושחה הזו.אתה מוזמן להריץ כאן חיפוש אגב, היו מספר דיונים לגבי קושחותואני זוכר בבירור שיש קושחה שמישהו המליץ עליה בחום שכן תומכת ב L2TP , והוא היה מאוד מרוצה ממנהTOMATO או משהו כזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.