פורסם 2007 באפריל 2318 שנים בעיה מאוד נפוצה:המעבד "דבוק"כל כך חזק עם המשחה הטרמית אל גוף הקירור,ובעת נסיון לפרק את גוף הקירור והמאורר מהתושבת,גם המעבד נעקר ממקומו ביחד עם גוף הקירוראיזה פתרון יש,אם בכלל ?
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים אני לא כל כך מבין בזה אבל להיות קצת יותר עדינים...או לקנות מעבד חדש בלי פינים
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים אם אתה מרכיב את המחשב לבד עדיף שתהיה לך משחה טרמית ובזמן ההרכבה הראשונית תוריד את המדבקה/משחה של היצרן ותשתמש במשחה שלךבצורה כזו גוף הקירור יתפרק בלי בעיה.פינים מתעקמים לא בעיה גדולה, אפשר ליישר הבעיה היא שמכניסים את המעבד מחדש בלי לראות שכל הפינים ישרים בנוסף צריך להרגיש שהוא נכנס טוב לתושבת.ככה נגרם נזק אמיתי למעבד.
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים אממ שהמעבד דבוק לגוף הקירור עם המשחה טרמית פשוט להסיר את זה כלפי מעלה בקו יש ובעדינות לאט לאט תראה ששום דבר לא יקרה...אם כבר התעקם, אז לישר לא ביג דיל.
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים אם מתעקם פין זה כן ביג-דיל זה לא אמור לקרות, וכאשר תנסה ליישר אותו רוב הסיכוים שהוא ישברכמו כן בקשר להסרת גוף הקירור מהמעבד יש לתפוס את גוף הקירור ולסובב אותו לצדדים בעדינות עד שאתה מרגיש כי הוא מאבד מהאחיזה שלוואז תוכל להסיר את גוף הקירור
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים אם מתעקם כתוצאה מהסרה לא טובה של גוף הקירור, לא בעיה ליישראם התעקם והכנסת בחזרה לתושבת וגם הורדת את המנוף.. חבל"זבגלל זה חובה לבדוק פינים לפני הכנסה לתושבת.Wh1t3קרה לי פעם שהשארתי את המדבקה המקורית של גוף הקירור והגוף הותך למעבדשום סיבוב לא עזר. הייתי חייב לשלוף בכח ולהפריד עם מברגכמובן שפינים התעקמו.
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים אם מתעקם פין זה כן ביג-דיל זה לא אמור לקרות, וכאשר תנסה ליישר אותו רוב הסיכוים שהוא ישברואם פין נשבר יש עוד סיכוי שהמעבד יעבוד?יש לי מעבד עם שני רגליים שבורות ואני מפחד לנסות אותו, שלא יעשה נזק...בנתיים נקטתי בגישת better safe than sorry!מה אתה אומר החשש שלי מוצדק? או שבמקרה הכי גרוע לא יעבוד?
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים אם מתעקם פין זה כן ביג-דיל זה לא אמור לקרות, וכאשר תנסה ליישר אותו רוב הסיכוים שהוא ישברכמו כן בקשר להסרת גוף הקירור מהמעבד יש לתפוס את גוף הקירור ולסובב אותו לצדדים בעדינות עד שאתה מרגיש כי הוא מאבד מהאחיזה שלוואז תוכל להסיר את גוף הקירורצודק ..
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים אם מתעקם כתוצאה מהסרה לא טובה של גוף הקירור, לא בעיה ליישראם התעקם והכנסת בחזרה לתושבת וגם הורדת את המנוף.. חבל"זבגלל זה חובה לבדוק פינים לפני הכנסה לתושבת.Wh1t3קרה לי פעם שהשארתי את המדבקה המקורית של גוף הקירור והגוף הותך למעבדשום סיבוב לא עזר. הייתי חייב לשלוף בכח ולהפריד עם מברגכמובן שפינים התעקמו.יש מקרים לצערי שאני חושב שבמקום משחה תרמית שמים דבק...
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים אלירן, מה אתה אומר בקשר לשאלה שלי... אם אני אנסה להרכיב מעבד עם שני פינים חסרים (שנשברו), יכול להיגרם נזק? או שבמקרה הכי גרוע לא יעבוד וזהו?
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים נזק פיזי לשאר הרכיבים כגון ללוח אם לא אמור להיגרם אלא אם כן יווצר איזהשהו קצר גם זה בספקכל הפינים חשובים לתפקוד המלא של המעבד לכן כדאי לשכוח ממנו ולקנות חדש, ולהיזהר להבא
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים אם כבר התעקמו הפינים אפשר לישר בעזרת סרגל (לעומת כל השורה) או בעזרת עפרון מכני (פין אחד כל פעם)
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים אם נהרסו לך פינים תוכל לשים חוטי נחושת דקים במקומם בתושבת,אבל אם נהיה קצר נראה לי גם הלוח אם יכול ללכת לך. הכי טוב לקחת את זה למעבדה,לי קרה אותו דבר,לקחתי את זה לזיגזג והם סידרו לי. או שתעשה מזה מחזיק מפתוח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.