עבור לתוכן

ערבים ירו זיקוקים אחרי הצפירה

Featured Replies

פורסם

אני מצטער אבל זה לא נקרא להוציא מפרופורציה, אם זה אירוע או משהו למה אי אפשר לדחות את זה למחר בערב?

גם לי יש היום יום הולדת אבל חגגתי אותו שבת בערב, אם אני יכול גם הם יכולים... ואני לא רוצה בכלל לדמיין מצב שהקטע

הזה היה מכוון כי אז זה כבר ממש ממש מגעיל.

אתה לא מבין שפשוט לא אכפת להם? מבחינתם הם חיים תחת כיבוש, אנחנו הכובשים ולא אכפת להם מאומה יום הזכרון או יום העצמאות שלנו. אני לא מצפה מהם לכלום וגם לא בוטחת בהם, הגיע הזמן שגם אתם תפסיקו. למה נראה לכם האנשים האלו מציינים את "יום הנכבה"?

• תגובות 171
  • צפיות 15k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

news flash לכל אלה שחיים בסרט וחושבים שזה קרה בטעות או לא היה מכוון:

הערבים שונאים אותנו.

פורסם

וואו, איזה תובנה.

על אותו עיקרון אפשר לומר שהיהודים שונאים ערבים והסינים שונאים יפנים והצרפתים שונאים אמריקאים(במקרה האחרון זה דווקא די נכון, לפחות בהקשר של השפה).

פורסם
אתה לא מבין שפשוט לא אכפת להם? מבחינתם הם חיים תחת כיבוש, אנחנו הכובשים ולא אכפת להם מאומה יום הזכרון או יום העצמאות שלנו. אני לא מצפה מהם לכלום וגם לא בוטחת בהם, הגיע הזמן שגם אתם תפסיקו. למה נראה לכם האנשים האלו מציינים את "יום הנכבה"?

לכל דבר יש זמן ומקום-הם רוצים להתרעם על זה שכובשים אותם, היו להם טונות של הסכמים והפגנות ואינטפאדות לפני זה, דווקא עכשיו ביום הכאב הלאומי?

ממש לא לעניין, אפילו לעם הכי נכבש בעולם, עניין של כבוד מינימלי.

פורסם

הם צריכים לדעת שזה יכול לעבוד בשני הכיוונים.

פורסם

זה מילא, יום-יומיים אחרי המלחמה כאן בחיפה הם ירו זיקוקים... אני אישית מכיר איזה זקנה שכמעט חטפה התקף, התקשרו למשטרה ותשובתם "אין מה לעשות".

פורסם

יש מה לעשות, אפשר לעצור אותם על הפרעה לסדר הציבורי והטרדה(זו בהחלט הטרדה).

פורסם

שקודם יעצרו את הפושעים הבדואים בב"ש ובנגב, ואת כל גנבי הרכב והמתכת, אח"כ נדבר על מעיפי הזיקוקים.

ממש לא לעניין, אפילו לעם הכי נכבש בעולם, עניין של כבוד מינימלי.

זה לא שהוא נכבש, הוא פשוט ניטלטל בעולם ובארצות שאינן שלו במקור.

פורסם

שקודם יעצרו את הפושעים הבדואים בב"ש ובנגב, ואת כל גנבי הרכב והמתכת, אח"כ נדבר על מעיפי הזיקוקים. בזה אני מסכים איתך

זה לא שהוא נכבש, הוא פשוט ניטלטל בעולם ובארצות שאינן שלו במקור. זו כבר עובדה שניתן להתווכח עליה ונתונה לפרשנות

פורסם

יש מה לעשות, אפשר לעצור אותם על הפרעה לסדר הציבורי והטרדה(זו בהחלט הטרדה).

נראה לך שאת המשטרה זה מעניין?

פורסם

לא ממש, אבל לעומת זאת אני גם משוכנע שלא תהיה בעיה למצוא איזה שוטר ומישהו מהפרקליטות שזה מאד יעניין אותם.

פורסם

בבקשה, בוא לחיפה, כל יום זיכרון\כיפור\כניסת שבת אתה תשמע פיצוצי זיקוקים של הערבים... btw תחנת המשטרה לא ממש רחוקה משם.

פורסם

מה הקשר לכניסת שבת?

פורסם

ואולי בכל זאת כהנא צדק?

פורסם
:kopfpatsch: אולי לא נפתח את הדיון הזה פה? אם אתה באמת רוצה לנהל על זה דיון רציני - עדיף שתפתח ת'רד חדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים