פורסם 2007 באפריל 2218 שנים האם מישהו יכול לומר לי האם המחשב הזה טוב,הדגם ACER ASPIRE 5572 מה שאני מחפש זה מחשב נייד לא כבד עד 2.4 קילוhttp://www.zap.co.il/model.asp?model_id=524278אשמח לתגובות והמלצות.דרך אגב יש לי אפשרות לקנות מחשב IBM T40 סנטרינו 1.5 זיכרון 1 גיגה מחשב שמור במצב חדש ב 3000 שחאבל אני לא חושב שזה כדאי.מה דעתכם ?תודה רבה.רן
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים ACER ASPIRE 5572 :במחיר כזה ספק שתמצא משהו יותר טוב. מחשב חלש אבל זול. אם מעבד ישן, דיסק קשיח קטן וכרטיס גרפי פשוט מאוד לא מפריעים לך אז זה הדגם שאני הייתי בוחר.דרך אגב יש לי אפשרות לקנות מחשב IBM T40 סנטרינו 1.5 זיכרון 1 גיגה מחשב שמור במצב חדש ב 3000 שחאבל אני לא חושב שזה כדאי.גם אני לא חושב שכדאי. כל המוכרים אומרים שמחשב "שמור" "כמו חדש" וכו' וזה כמעט תמיד שקר.
פורסם 2007 באפריל 2318 שנים מחבר תודה !!!ומה באשר למחשב נייד של MSI דגם S420 ? יש לו נתונים מרשימים,והא גם באותו הסקאלה של המחיר.אפילו יש לו חיבור לכרטיסי זיכרון וגם IEEE1394
פורסם 2007 באפריל 2418 שנים 1. אני חושב שיבואן רשמי של מחשבים ניידים MSI בארץ זה רשת חנויות http://www.ivory.co.il אז MSI קונים רק שם.2. בדקת כאן? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=184&CatCode=132וכאן: http://www.pcpro.co.uk/labs/100105/msi-megabook-s420.html3. מפרט די דומה לזה שהיה לACER אבל כאן יש אופציה לשנות מפרט תמורת תוספת תשלום, זאת אומרת מעבד חדש יותר, דיסק קשיח גדול יותר ורצוי לשדרג זכרון ל-1GB. השאלה עד כמה זה משנה. מחשבים במחיר זה חלשים ואין מה לעשות אם זה. בכל מקרה, אני ממליץ לפני ההחלטה הסופית להתקשר לIVORY ולנסות לבדוק האם הם יהיו מוכנים לתת את כל השדרוגים ללא תוספת תשלום, והיו דברים מעולם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.