עבור לתוכן

משחקים תוכנות הכל נתקע לי

Featured Replies

פורסם

אני מפעיל משחק לפעמים עובד ולפעמים נתקע ולא רוצה להסגר ככה עם תוכנות הרצתי כל בדיקה אפשרית למחשב החלפתי ארדיסק ,ספק ,לוח ,כלום לא עזר

אני חושד שאולי זה המעבד למשהו יש פתרון לבעיה כזאת או איך אפשר לדעת מאיזה חלק במחשב היא נובעת. תודה לכל משיב

פורסם

אחי תביא תיאור בערך של הבעיה..מה שכתבת זה מאוד כללי בלי שום פרטים..

מה קורה בדיוק כשמשחק נתקע? האם יש בעיות נוספות במחשב? וכו'..

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה אחי אז ככה משחקים נתקעים בדרך כלל כלומר המשחק מתחיל לעלות ונתקע כשה אני מנסה לסגור אותו הוא לא נסגר גם דרך מנהל המסימות וגם המחשב לא מוכן לעשות לי ריסט והכי מעצבן שהדפדפן סתם נתקע לי ללא שום סיבה הוינדוס חדש זה השני שאני מתקין על המחשב הזה ביומיים האחרונים, כל היום אני מפרק תמחשב מרכיב אותו מחליף חלקים הבעיה לא הולכת בא לי לנפץ אותו על הקיר .

גם המדיה פלייר נתקע לי פעמים רבות ללא כוונה להסגר וכך גם תוכנות רבות הרצתי את כל הבדיקות שיש המחשב עבר את כולן ניסתי מספר ארדיסקים הבעיה המשיכה

קטע מוזר

פורסם

ur talking about the PC in ur signature?????

the E6600 and stuff?

or what hardware are we talking about?

פורסם
  • מחבר

כן אני מדבר על המחשב שבחתימה

פורסם

נשמע לי כמו בעיית זיכרונות או התחממות מעבד, אבל זאת סתם אינטואיציה (לא נשית!).

פורסם

אחי לדעתי zambar נשמע לי צודק וקולע..בד"כ זה חוסר קירור של מעבד או של ספק הכוח או חלקים אחרים במחשב (במצב הזה לדעתי זה חימום יתר של המעבד ו/או הזיכרונות), המלצה חמה זה לקרוא/להוריד את המדריכים לקירור המעבד או כל המדריכים האלה לשימור המאוורר של המחשב וכו'..ולבצע ניקוי רציני למאווררים ואם אתה לא יכול או לא מצליח לנקות את המאווררים כמו שצריך-נסה להפעיל את המחשב בתנאי קור רציניים..(מזגן מכוון לכיוון תוך המחשב וכדו') חלקי מחשב פועלים מעולה כשהם קרים יותר..

אם גם זה לא עובד תיידע פה.

פורסם

ניסיתה להוסיפ זיכרון ?

ניסיתה להוסיפ קירוור למעבד ?

השניים האלו הם הסיבה העיקרית

פורסם
  • מחבר

המחשב שלי מקורר בצורה טובה ביותר שאפשר עם אוויר כל החלקים קרים .גם בנתיים ביטלתי תאוברקלוק אז בכלל המעבד 28 מעלות וכל שאר הריכיבים ממש קרים . אלכס ראיתה את המפרט שלי מצד ימין 2 ג'יגה זכרון בין הטובים שיש וקירור מעולה טוניק .הזכרון תקין לגמרי בדקתי פעמים רבות בM טסט.אני מתחיל לחשוב שיש פגם במעבד אני אחפש מעבד נוסף לבדוק תעניין.

פורסם

אוליי יש לך בעיה במעבד ...קורה ..

פורסם

under what OC did u have the CPU ?

for how long?

what was the voltage?

פורסם
  • מחבר

המעבד שלי היה על 3600 עם מתח 1.425 הוא היה 40 מעולות במנוחה למשך שלושה ארבעה חודשים , משהו כזה מעבד מצויין נפל לי ,אני מקווה שזה לא המעבד למרות שאין כבר אפשרות אחרת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים