פורסם 2001 בדצמבר 1723 שנים נ.באתה מרגיש בעיה עם העכבר?שום דבר. רק בהתחלה בגלל שהוא היה על משטח עם צבע שהוא לא אחיד, הוא היה קצת משתגע.קניתי פד ארגונומי בצבע כחול כהה (משמע, צבע אחיד) זז פרפקט!אני ממש מרוצה מהאקספלורר שלי אפילו שהוא V. 1
פורסם 2001 בדצמבר 1723 שנים מחבר אני חייב לתקן את עצמי ממקודם, לעכבר של מיקרוסופט 6000HZ ו-400 DPI ולזה של לוג'יטק 800 DPI ו-2000HZ.זה קצת משנה את התמונה.
פורסם 2001 בדצמבר 1723 שנים באמת נשמע לי קצת מוזר בהתחשב שהעכבר ההוא של הגיימרים, bomslung או משהו כזה הוא 2000 DPI אם אני לא טועה...
פורסם 2001 בדצמבר 1723 שנים אני אישית היתי הולך בלי לחשוב עוד פעם על Logitech Ifeel Mouseman Wheel Optical אבל אולי זה רק אני..
פורסם 2001 בדצמבר 1723 שנים אני מעדיף את העכברים של מיקרוסופט, כי אם יש דבר טוב שמיקרוסופט עושה זה עכברים וג'ויסטיקים. יש להם פלסטיק טוב, והם מחזיקים לעורך שנים.
פורסם 2001 בדצמבר 1823 שנים מחבר אני משנה את דעותיי שוב ושוב!!! החלטתי, אני הולך על הלוג'יטק, אבל לא ה-IFEEL! אני חושב שליתרון ב-HZ של מיקרוסופט לא יהיה שום ביטוי בביצועי העכבר הטובים מספיק כבר עכשיו, ומשיכתי העזה ללוג'יטק המקסים והנוח גרמה לי לרצות לקנותו!!! ה-IFEEL, לפי כמה וכמה ביקורות, זתם עושה רעש וכמעט לא רוטט...בזבוז כסף...עומר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.