עבור לתוכן

למה יתלהבו מCompany of Heroes כל כך?

Featured Replies

פורסם

טוב קודם כל אני לא מכור של RTS

ובכלל מעדיף משחקי אסטרטגיה בתורות כמו פינל פנטזי טקטיק

אדוונס וורז וכו שיש בקונסולות

אבל עדיין אני אוהב מידי כמה זמן לטבול באיזה RTS קטן ושנימאס לי אני מוריד איזה טרינר

ומחסל תאויבים כאילו היו נמלים קטנות >:D >:D >:D

בכל מיקרה עברתי תמשימה הראשונה בCOH (בלי טרינר בינתים)

והמשחק בהחלט טוב

אבל לא ראיתי חידוש רציני מRTSים אחרים

נכון הגרפיקה יפה גם בגרוטה שלי

נכון איך שהמבנים נהרסים זה מגניב והסרטוני מעבר במקום

אבל לי זה ניראה שיפור של דברים קימים ולא המצאה של הגלגל מיחדש

אז למה לעזזל היה כל היפ?

פורסם

הוא חידש עוד מלא דברים במשחקי הRTS שלפי דעתי הם יותר חכמים ממשחקי קופסא (ככה אני קורא לאסטרטגיה של תור, תור...) ועדין לא הגעת לשלבים הרצינים בצמפיון ואתה ישר שופט את המשחק וזה הורג אותי אצלך, אתה תופס דברים לפי הרושם הראשוני, תתמקד בצמפיון, סיים אותו על HARD או EXPERT ואז נדבר...

תגיע לשלבים שבאמת צריך לחשוב, נדבר....

פורסם

הוא פשוט משחק כיפי,והוא גם חידש המון לRTS של WW2..האחרון שהיה לפניו (לא זוכר את שמו) היה ממש מאפן לידו.

פורסם
  • מחבר

הוא חידש עוד מלא דברים במשחקי הRTS שלפי דעתי הם יותר חכמים ממשחקי קופסא (ככה אני קורא לאסטרטגיה של תור, תור...) ועדין לא הגעת לשלבים הרצינים בצמפיון ואתה ישר שופט את המשחק וזה הורג אותי אצלך, אתה תופס דברים לפי הרושם הראשוני, תתמקד בצמפיון, סיים אותו על HARD או EXPERT ואז נדבר...

תגיע לשלבים שבאמת צריך לחשוב, נדבר....

1-אמרתי שהמשחק טוב

2-לא אמרתי שהוא קל מידי ואני גם ככה לא שרוף על RTS כדי לשחק ברמות גבוהות

הוא חידש עוד מלא דברים במשחקי הRTS

כמו מה? ואני שואל על חידושים לו שיפורים ויש אבדל גדול

פורסם

1-אמרתי שהמשחק טוב

2-לא אמרתי שהוא קל מידי ואני גם ככה לא שרוף על RTS כדי לשחק ברמות גבוהות

כמו מה? ואני שואל על חידושים לו שיפורים ויש אבדל גדול

השיפורים הם:

*גרפיקה כמו שציינת.

*מנוע פיזיקאלי מדהים שלא ממש נראה בשום משחק אסטרטגיה.

*שליטה על החיילים וכל הצבא שלך, אם שמת לב יש לך אפשרות להחבאות, מאחורי חומות או בורות ויש סוגים של הגנה אפשר להגיד וכמו כן שליטה על היחידות, דוג' להגיד לטנק בדיוק לעמוד בזווית הזאת מאחורי הבניין ולא סתם לשלוח אותו לשם...

*משחק ריאליסטי אפשר להגיד, ז"א אתה לא יכול לעשות קרב עם 200 טנקים, הכי הרבה טנקים שתוכל להוציא זה 8 אולי 10 אני חושב וגם זה לא מבטיח לך ניצחון כי העיקרון פה זה הטקטיקה.

*יש בו את מצב משחק הPoints שאתה שולט על נק' וצריך לרדת מ1000 או 500 נק' בכדי לנצח..שלא נפוץ במשחקי RTS.

*מהלך קרבות מעניין יותר, מכיוון שיש לך שליטה יותר טובה על הצבא שלך המהלך קרבות פשוט מדהים, שאפילו יחידת ראנגרס יכולה להשמיד TIGER(הטנק הכי חזק במשחק...) בלי להיפגע בכך שהיא מסתובבת סיבובו או עושה כל מיני מהלכים טקטים(כן זה קרה לי וקורה לי הרבה פעמים במשחקי רשת...).

*זוויות מצלמה, אם תשים לב יש לך זוויות מצלמה של 360 מעלות בלי בעיה, אתה יכול לראות את הקרב מכל צורה כל שהיא.

וזה נראה לי רק חלק קטן ממה שהוא באמת שינה וחידש...

פורסם

חחחחח סיים את השלב הראשון,הפלישה לחופי נורמנדי ומתפלא שהמשחק לא חידש לו כלום.זה פשוט שלב שאתה מקבל חיילים ואתה צריך להגיד להם לתקוף.חשבתי שתבין את זה לבד שזו משימה פשוטה.

פורסם
  • מחבר

חחחחח סיים את השלב הראשון,הפלישה לחופי נורמנדי ומתפלא שהמשחק לא חידש לו כלום.זה פשוט שלב שאתה מקבל חיילים ואתה צריך להגיד להם לתקוף.חשבתי שתבין את זה לבד שזו משימה פשוטה.

הברתי תשלב אם הכנסיה שצריך להגן עליה

ובו כן נותנים לך לבנות קצת

הפלישה לא החשבתי לשלב כי זה כמו שלב אימון

Taimors

תיראה אתה בעצמך כתבתה -

השיפורים הם:

ואין וויכוח על זה שהמשחק טוב רק אני אישית לא חושב שהגיע לו כל היפ

והוא לא חידש הרבה

פורסם

בטח שכן,בידיוק מה שTaimors ציין,באיזה משחק ראית טקסטורה שמתפקדת באופן מדהים כזה???

החיילים מקבלים הרבה פחות נזק מאחורי קירות,קצת יותר נזק מאחורי גדרות ונזק מלא כשהם חשופים..

הטנקים שמה יכולים להפיל גדרות ורוב הטקסטורה פעילות באופן מלא(מתפרקות חלקית או נהרסות לאחר פגיעה).

פורסם

בטח הוא משחק את זה על GE FORCE 2 ואומר שהמשחק לא מחדש לו כלום.... ראית את המשחק בכלל על מחשב נורמלי לפני שאתה אומר שהוא לא מחדש כלום?

פורסם

משחק כמעט מושלם, אני אישית אהבתי את האיזון בין היחידות

לא אבן-נייר-מספריים מעצבן כמו במשחקים אחרים, אלא יותר בכיוון של הגיון בריא - קליעים לא מסוגלים לחדור טנק, לתותחי שדה יש טווח עצום, וכו'

הנאחס היחיד לדעתי זה כל "המתקפות המיוחדות", מטוסי הפצצה וממטרי ארטילריה. פשוט אי-אפשר להתגונן מזה :nono:

פורסם

הברתי תשלב אם הכנסיה שצריך להגן עליה

ובו כן נותנים לך לבנות קצת

הפלישה לא החשבתי לשלב כי זה כמו שלב אימון

Taimors

תיראה אתה בעצמך כתבתה -

ואין וויכוח על זה שהמשחק טוב רק אני אישית לא חושב שהגיע לו כל היפ

והוא לא חידש הרבה

התכוונתי לשיפורים וחידושים בז'אנר RTS וכנראה לא שיחקת משחקי RTS הרבה כי הוא חידש מלא לאומת המשחקים האחרים בתחום....

אחי סיים ת'משחק ואז דבר על מה מגיע לו כי בכל זאת הוא זכה במשחק השנה והציון אחד הגבוהים בGAMESPOT אם לא הכי גבוה...

פורסם

COH משחק באמת חזק, ממליץ לכל אחד לקנות אותו, זה כל כך אמיתי והגיימפליי כל כך אסטרטגי והפאנל מאוד קל לשלוט בו....

קיצר שווה את הכסף.

פורסם
  • מחבר

בטח הוא משחק את זה על GE FORCE 2 ואומר שהמשחק לא מחדש לו כלום.... ראית את המשחק בכלל על מחשב נורמלי לפני שאתה אומר שהוא לא מחדש כלום?

אני משחק על 6600GT -המפרט בצד

ואמרתי שגם במפרט המזדקן שלי הגרפיקה טובה

אבל מבחינתי גרפיקה זה לא חידוש אלה המעטפת של המשחק

אלה אם כן עושים איתה דברים מיוחדים כמו באוקמי לדוגמה

העניין זה שמהדברים שנהמרו על המשחק רובם אם לא כולם היו כבר בRTSים אחרים

כולל מבנים שאפשר ליכנס הליהם וכו

COH אומנם שיפר הרבה אבל לא ראיתי אף דבר באמת חדש

פורסם

באמת אחי בשבילך, תסיים תקמפיין ואז תחזור לדיון הזה

זה משחק ענק

פורסם

אני משחק על 6600GT -המפרט בצד

ואמרתי שגם במפרט המזדקן שלי הגרפיקה טובה

אבל מבחינתי גרפיקה זה לא חידוש אלה המעטפת של המשחק

אלה אם כן עושים איתה דברים מיוחדים כמו באוקמי לדוגמה

העניין זה שמהדברים שנהמרו על המשחק רובם אם לא כולם היו כבר בRTSים אחרים

כולל מבנים שאפשר ליכנס הליהם וכו

COH אומנם שיפר הרבה אבל לא ראיתי אף דבר באמת חדש

באמא שלי' date=' בגלל זה אני שונא להתווכח איתך, אתה שואל, עונים לך ואתה לא קולט כלום, עדין תקוע בדעה או אבתשובה שציפת שיענו וזה קרה בכל הדיונים שלך...

ינעל העולם, סיים ת'משחק ואז תחזור עלינו, עובדה שהוא לקח את משחק השנה, עובדה שכל הביקורות משבחות את המשחק ורק אתה חושב שזה משחק לא כזה טוב...וכנראה בגלל זה לא נותנים לך להכין ביקורות וכי אנשים בדרך כלל, מסיימים משהו ואחר כך רושמים עליו ביקורת.

אם עדין לא קיבלת תשובה, את מוזמן לקורא את הביקורת עליו בGamespot ולעשות מה שבא לך, כי לי דיי נמאס מדיון הזה כי אתה חוזר על עצמך ולא מוכן לקבל דעה אחרת...

[url']http://www.gamespot.com/pc/strategy/companyofheroes/review.html?om_act=convert&om_clk=gssummary&tag=summary;review

ועוד דבר אחרון, שוב פעם אתה לא לומד, אתה משווה משחק RTS למשחק קופסא, אין אפשר להשוות בין OKAMI לCOH כי הם 2 ז'אנרים שונים אפשר להשוות מנוע גרפי ופיזיקה אבל את כל השאר זה תלוי לחובבי הז'אנרים כנראה אתה שונא RTS כי אתה לא מצליח לסיים אותם לבד וחייב להשתמש בטרינר במקום בראש אז אתה גם לא אוהב את COH....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים